Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla battaniyenin altina girdigim oglana da giydirdim yün yeleği. Benim salon 2 cephe 3 cam buz oluyo.Alt kat yakmiyo uzt katta ogrenci var onlar da yakmiyo sanirim.isitamiyorum evi.Günaydınnn günaydınnn günaydınnnnnnnnnnn .....
Ne kadarda soğukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
Oooo alt üst yakmıyorsa ozaman zor ısınır o ew dikkat et valla ...Valla battaniyenin altina girdigim oglana da giydirdim yün yeleği. Benim salon 2 cephe 3 cam buz oluyo.Alt kat yakmiyo uzt katta ogrenci var onlar da yakmiyo sanirim.isitamiyorum evi.
Gecen sene üst kat tamamen boştu 420 lira fatura odeyip yine de isinamamistim ve bebegim daha 2 ayliktiOooo alt üst yakmıyorsa ozaman zor ısınır o ew dikkat et valla ...
Ciddi miii ....Gecen sene üst kat tamamen boştu 420 lira fatura odeyip yine de isinamamistim ve bebegim daha 2 aylikti
Ya tayinciydim ben.her haziran tayin istiyorum ev sahibim iyi kiram uygun diye cikmamistim.istanbulda tasinayim desen 5binin kapisi ve eylulde tasincam haziranda yine tayin isticem diye diye kaldim tayinim de cikmamistiCiddi miii ....
Taşın oradan bence...
YAniii taşın demesi kolay belki ama böyle de hiç iyi değil.
Kış daha uzun cunku.
Polis veya öğretmenmisiniz canım..Ya tayinciydim ben.her haziran tayin istiyorum ev sahibim iyi kiram uygun diye cikmamistim.istanbulda tasinayim desen 5binin kapisi ve eylulde tasincam haziranda yine tayin isticem diye diye kaldim tayinim de cikmamistibu sene 2.tayin actilar bu eylulde cikti tayinim simdi esiminki de cikarsa ara tatilde gidiciyiz zaten.
İkimiz de ogretmeniz canim.Benim tayin cikti ardindan en erken es durumu tayini ocakta benim de bebek var ucretsiz izin aldim ev hanimiyim bu aralarPolis veya öğretmenmisiniz canım..
Ya ben pazar gününden beri ayniydim ustune bugun +100 ciktimAhanda iki gündür aynı çıkıyorum ben gram eksilmemiş![]()
Günaydın size aydindan bir manzara atardım da resim göstermiyor bu program
günaydınnnnnnnnnnnnn :)Günaydın kızlarrrr![]()
Sakin olAhanda iki gündür aynı çıkıyorum ben gram eksilmemiş![]()
Geldi perşembeeeeeeGeldi mi yine perşembe
Ne yapıyoruz bugün
Ekstra dikkat ediyoruz.. yarına daha 24 saat var 100 gr 100dır diyip
Bugün en geç 6da günü kapatalım kızlar..
Hadi size güveniyorum.. herkesten eksi gelecek eminim![]()
KızzzzzzzzzzzzzzGünaydın size aydindan bir manzara atardım da resim göstermiyor bu program
Yaaa olmayor deniyorum iki gündür ama yok resimler gorunmuyorgünaydınnnnnnnnnnnnn :)
Sakin ol
Geldi perşembeeeeee
Misss gibi kahvaltı mı yaptım.
Sadecee su tüketeceğim akşam yemeğine kadar.
100 gram verdim mi acabağğğğğğğğğğğğğğğğğ
Kızzzzzzzzzzzzzzat bir şekildee at at
![]()
Verirsin,vericezzgünaydınnnnnnnnnnnnn :)
Sakin ol
Geldi perşembeeeeee
Misss gibi kahvaltı mı yaptım.
Sadecee su tüketeceğim akşam yemeğine kadar.
100 gram verdim mi acabağğğğğğğğğğğğğğğğğ
Kızzzzzzzzzzzzzzat bir şekildee at at
![]()
Verirsin-Vericez-Vermeliyiz-Veremezsek-YandıkVerirsin,vericezz![]()
AynenVerirsin-Vericez-Vermeliyiz-Veremezsek-Yandık![]()
Verirsin,vericezz![]()
AminVerirsin-Vericez-Vermeliyiz-Veremezsek-Yandık![]()