Sensin ŞİŞKO

Kızlar şu avatar nasıl değişiyor bir kere değiştirmiştim şimdi olmuyor bir püf noktası mı var
Boyutu büyük geliyorsa telefondan benden yükleyemiyorum, bilgisayardan resmin boyutunu küçült sonra profil resmine tıkla profil sayfan gelecek sonra yeniden profil resmine tıkla ordan dosya yükle var ordan yükleyeceksin

Profil de avatar editörü varya oradan dosya seç falan filan diyo oradan daha önce değiştirmiştim şimdi değiştiremiyorum profil resmimi, senin dediğin gibide resmin üstüne uzun basıp deniyorum oda olmuyo hippotalamus hippotalamus

Boyutu büyük geliyorsa telefondan benden yükleyemiyorum, bilgisayardan resmin boyutunu küçült sonra profil resmine tıkla profil sayfan gelecek sonra yeniden profil resmine tıkla ordan dosya yükle var ordan yükleyeceksin
Tamam canım teşekkür ederim bilgisayardan girmedim hiç girince denerim :KK200:

Ya tayinciydim ben.her haziran tayin istiyorum ev sahibim iyi kiram uygun diye cikmamistim.istanbulda tasinayim desen 5binin kapisi ve eylulde tasincam haziranda yine tayin isticem diye diye kaldim tayinim de cikmamisti :KK70: bu sene 2.tayin actilar bu eylulde cikti tayinim simdi esiminki de cikarsa ara tatilde gidiciyiz zaten.
Bende evi ısıtmadım geçen yıl alt üst takmayınca bu yıl taşınacağım kendi evim ama binada çocuk yok kızım sıkılıyor siteye taşınacağım

Kızlar bugün halama davetliydim.. en hafif şekilde kurtardığımı düşünüyorum ;)

Uyanınca 1 incir 1 ceviz

Kahvaltı 11.30da
2 yumurta ile omlet
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Kapya biber

Öğle 15.30da..
1 servis kaşığı etli buğdaylı pilav
Kabaklı patatesli yoğurtlu meze
Salata
1 kk börek(1lokma)
Şekersiz çay

Bu saatten sonra bişi yemem inş.. türk kahvesi ve az sütlü granül kahve içerim ;)

Kızlar bugün halama davetliydim.. en hafif şekilde kurtardığımı düşünüyorum :KK66:

Uyanınca 1 incir 1 ceviz

Kahvaltı 11.30da
2 yumurta ile omlet
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Kapya biber

Öğle 15.30da..
1 servis kaşığı etli buğdaylı pilav
Kabaklı patatesli yoğurtlu meze
Salata
1 kk börek(1lokma)
Şekersiz çay

Bu saatten sonra bişi yemem inş.. türk kahvesi ve az sütlü granül kahve içerim :KK66:
Valla iyi kurtarmışşın canım

Back
X