- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Haftaya fazladan -1 demek :)Günaydın kızlar hastalığım geldi sağolsun +1 ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya fazladan -1 demek :)Günaydın kızlar hastalığım geldi sağolsun +1 ile
İnşallah canım yaaHaftaya fazladan -1 demek :)
Gelirken de eksiyle gelse şu ne güzel olur e o kadar eziyeti var bizeGünaydın kızlar hastalığım geldi sağolsun +1 ile
Profil fotonun üstüne tıkla değiştir deKızlar şu avatar nasıl değişiyor bir kere değiştirmiştim şimdi olmuyor bir püf noktası mı var
Yok kuzum öylede olmuyoProfil fotonun üstüne tıkla değiştir de![]()
Yok kuzum öylede olmuyo![]()
Boyutu büyük geliyorsa telefondan benden yükleyemiyorum, bilgisayardan resmin boyutunu küçült sonra profil resmine tıkla profil sayfan gelecek sonra yeniden profil resmine tıkla ordan dosya yükle var ordan yükleyeceksinKızlar şu avatar nasıl değişiyor bir kere değiştirmiştim şimdi olmuyor bir püf noktası mı var
Tamam canım teşekkür ederim bilgisayardan girmedim hiç girince denerimBoyutu büyük geliyorsa telefondan benden yükleyemiyorum, bilgisayardan resmin boyutunu küçült sonra profil resmine tıkla profil sayfan gelecek sonra yeniden profil resmine tıkla ordan dosya yükle var ordan yükleyeceksin
Sizlede paylaşmak istedim![]()
Amin AminnAllah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Bu aralar çok zor günler geçiriyorum kızım çok bunaltıyor ne yediğimi bile bilmiyorum bugün saçma bir gün olduKuzum sen arada adam akilli bi.ogün daha yesene ekmek peynir yerine. Genel olarak güzel menü.
Bende evi ısıtmadım geçen yıl alt üst takmayınca bu yıl taşınacağım kendi evim ama binada çocuk yok kızım sıkılıyor siteye taşınacağımYa tayinciydim ben.her haziran tayin istiyorum ev sahibim iyi kiram uygun diye cikmamistim.istanbulda tasinayim desen 5binin kapisi ve eylulde tasincam haziranda yine tayin isticem diye diye kaldim tayinim de cikmamistibu sene 2.tayin actilar bu eylulde cikti tayinim simdi esiminki de cikarsa ara tatilde gidiciyiz zaten.
Aynen sitede çocuk büyütmek çok rahatBende evi ısıtmadım geçen yıl alt üst takmayınca bu yıl taşınacağım kendi evim ama binada çocuk yok kızım sıkılıyor siteye taşınacağım
Valla iyi kurtarmışşın canımKızlar bugün halama davetliydim.. en hafif şekilde kurtardığımı düşünüyorum
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 11.30da
2 yumurta ile omlet
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Kapya biber
Öğle 15.30da..
1 servis kaşığı etli buğdaylı pilav
Kabaklı patatesli yoğurtlu meze
Salata
1 kk börek(1lokma)
Şekersiz çay
Bu saatten sonra bişi yemem inş.. türk kahvesi ve az sütlü granül kahve içerim![]()