• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

:spor:19 AĞUSTOS CUMARTESİ SPOR LİSTESİ:spor:

1. hippotalamus hippotalamus
3 mil Leslie 45 dk: 90 puan
100 ip atlama: 20 puan
Toplam:110 puan
2. Arc-en-ciel Arc-en-ciel
30 dk yürüyüş: 60 puan
Toplam= 60 puan

Hadi bakalım canımsılar listeye yaptığınız sporları girin de spor tablomuz coşsun:KK37:
Toplamda 2 saat yürüyüş

Ay benim normal Doğum şimdi korkuyorum ilkinde bilmiyorsun da ikinci çok korkutuyor
Normalse hiç sezeyana bulaşma canım.. 40 gün dikişin ağrıyo.. iz kalıyo göbekte kat yapıyo :KK43: benimki mecburiyetti.. İkinci daha rahatmış.. prenses doğum yapsana..

Ay benim normal Doğum şimdi korkuyorum ilkinde bilmiyorsun da ikinci çok korkutuyor
ben de normal doğum yaptım, o nasıl bir acı ağrı Allah'ım! Şimdi 2. olursa ileri de nasıl canımın yanacağını bildiğim için ben de korkuyorum ama yine de normal doğumu her türlü tercih ederim, bebişi görüyorsun, ağrı yok, ertesi güne ayaktasın bile, yanlız ben en son dakikalarda çok heyecan yapıp ıkınamadım, o riskli işte, amaan senin daha çok var yahu, sağlıkla kucağına al inşallah :anne::emir_bebek:

Toplam= 60 puan

3. @kahve kitap ve ben
120 dk yürüyüş: 240 puan

4. @MiuLego
30 dk eliptik: 120 puan
Şuan bisiklet yapıyor kan ter içinde

Hadi bakalım canımsılar listeye yaptığınız sporları girin de spor tablomuz coşsun:KK37:

Hani senin sevmediğin bi kadın varya adı lazım değil.. nefes al verrr... işte doktor ona demiş ki sezeryan sırasında karnınızı çok zor kestim.. çok kaslı :)) sende öyle olursun :KK66:
Iyyyyy havalara bak hele sinir oluyodum iyice sinsi oldum açıklamalara bak hele:63:

Toplam= 60 puan

3. @kahve kitap ve ben
120 dk yürüyüş: 240 puan

4. @MiuLego
30 dk eliptik: 120 puan
Şuan bisiklet yapıyor kan ter içinde

Sabırsız bitsinde yaz :))

Normalse hiç sezeyana bulaşma canım.. 40 gün dikişin ağrıyo.. iz kalıyo göbekte kat yapıyo :KK43: benimki mecburiyetti.. İkinci daha rahatmış.. prenses doğum yapsana..
İlkinde biraz epidural yapıldı ama dozu çok düşüktü çünkü Doğum anında çoğu hasta Doğum yapamıyormuş o yüzden dr dozunu yüksek vermedi bunda nasıl olur bilmiyorum
ben de normal doğum yaptım, o nasıl bir acı ağrı Allah'ım! Şimdi 2. olursa ileri de nasıl canımın yanacağını bildiğim için ben de korkuyorum ama yine de normal doğumu her türlü tercih ederim, bebişi görüyorsun, ağrı yok, ertesi güne ayaktasın bile, yanlız ben en son dakikalarda çok heyecan yapıp ıkınamadım, o riskli işte, amaan senin daha çok var yahu, sağlıkla kucağına al inşallah :anne::emir_bebek:
Ay benim sıkıntılı idi ilk Doğum sezeryan gibi içte yırtığım vardı çok derin 15 gün yerimden kalkamadım birde çok kanamam oldu 4 ünite kan aldım bunda ne olur bilmiyorum

Back