- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madalyamın hakkını verim dimiYeaaaahhhh hippo sahalarda.
Hadi bakalım merakla bekliyorum kuzum
Eveeeet :)Madalyamın hakkını verim dimi
Bugün cıss larda son gündü heee ona göre. Cıs harici çok güzel menü afiyet olsunMenü verip kaçıyorum. ..
Kahvaltı 11.30da..
1 domates, biber ve yumurta ile menemen..
Kk peynir
Salatalık
1 dilim tt ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 tt dilim sarelleli ekmek (cısss)
Akşam 19.30da..
1 kase yayla çorbası
1 tabak Ali nazik
Spor 1 mil yaptım daha yaparım inş..
kayınvalidemlerdeydim yeni geldim bazı ailevi sorunlar vardı@Zms kaya ve Uykulu limon kızlar neredesiniz bugün cuma ve kilo bildirim günü??? Bugünü kesinlikle aksatmıyoruz!!!
kayınvalidemlerdeydim yeni geldim bazı ailevi sorunlar vardı@Zms kaya ve Uykulu limon kızlar neredesiniz bugün cuma ve kilo bildirim günü??? Bugünü kesinlikle aksatmıyoruz!!!
Tamam canım sen iyi misin nasılsın sorunları hallet de gerisi hallolur. Yemene içmene dikkat ediyor musun?kızlar ne olur kusura bakmayın görümcem evini terketmiş yanında olmamız gerekti dayak varmış ne olacak belli değil bebegi olmuştu yeni ordaydık kaç gündür dikkat edemedim hiç
dikkat etmeye çalışıyorum eşimle yeni yeni barıştım ama bu seferde kayın valide rahat bırakmıyor tam rahat nefes alacakken görümcemin olayı çıktı tamam şiddet görmüş baba evine sıgınmış ama bizimde orda kalmamız ne mana anlamıyorum daraldım artık hep içiçeyiz nefes aldırmıyorlarTamam canım sen iyi misin nasılsın sorunları hallet de gerisi hallolur. Yemene içmene dikkat ediyor musun?
canım çekti yaa evde tekim zaten, sıcak yemek de yapmadım, dolap bomboş geliyor gözüme, ellerine sağlık HippoAli nazik
Malzemeleri(1 porsiyon için)
1 patlıcan
100 gr et
1 biber
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Eki Görüntüle 2035324
Öncelikle patlıcanları közlüyoruz. Kabuğunu soyup ince ince doğuruz.. üstüne 1 kase yoğurt ve 1 diş sarımsak ekliyoruz. . Azcıkta tuz..
Eki Görüntüle 2035323
Şimdi etimize gelelim. Etleri tuz ve karabiber ile baharatlayıp az bi yağla kavuyoruz.. zaten hemen suyunu bırakacak. . Suyunu çekince doğradığımız biberi ekleyip biraz daha kavuralım ve hazır..
İşte sunum. .
Eki Görüntüle 2035326
Ah canım Allah yardımcın olsun inşallah. Sen kendine dikkat et.dikkat etmeye çalışıyorum eşimle yeni yeni barıştım ama bu seferde kayın valide rahat bırakmıyor tam rahat nefes alacakken görümcemin olayı çıktı tamam şiddet görmüş baba evine sıgınmış ama bizimde orda kalmamız ne mana anlamıyorum daraldım artık hep içiçeyiz nefes aldırmıyorlar
Harika canım afiyet olsunnnnben de menü vereyim
sabah
2 yumurta ile lor peynirli omlet
ara
1 bardak soğuk süt, 1 tarçınlı kurabiye
öğle
4 kabak mücver 1 kase yoğurt ( 2 gündür hunharca mücver yiyorum, canım çekiyor niyeyse)
akşam ( 18.00)
yulaf ezmeli taçınlı cevizli 1 kase yoğurt
spor
30 dk koşu bandında yürüyüş
suyu az içtim sanırım bugün
sagol canımAh canım Allah yardımcın olsun inşallah. Sen kendine dikkat et.
Ben 2 sezaryen :))Bu Arada kızlar normal mi sezeryan mı Doğum yaptınız