Bebiş sürprizi olmasa çok yakında girerdin gülbeeeee iyi gidiyodun. Artık doğumdan sonraya kaldıOh ne güzel ya benim de daha duruyor dolapta giremediklerim evlendiğimde aldığım kızım gelince dünyaya ben oldum yarım dünya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş sürprizi olmasa çok yakında girerdin gülbeeeee iyi gidiyodun. Artık doğumdan sonraya kaldıOh ne güzel ya benim de daha duruyor dolapta giremediklerim evlendiğimde aldığım kızım gelince dünyaya ben oldum yarım dünya
Hayır benim olacaaaakkkkhippotalamus hep böyle üzüntülerin olsun inşallah:))
@MiuLego her şey benim olacak bu hafta birincisi de ben olacam, 200. Sayfa da b3nim olacak... vuracam kırbacı vuracam kırbacı
My SouL nerdesin beybim
Neymiş neymiişşşşşşşşKızlarr size bi sürprizim var. . Inşallah beğenirsiniz..
Cnm malum diyette insan ne yiyeceğini şaşırıyor. . Özellikle benim gibi vakti olmayanlar eve ayrı kendine ayrı yemek yapmaya fırsat bulamıyo.. ben bildiğim yemekleri diyete uyarladım kendimce.. arada sırada yaptığım yemeklerden sizlere tarifi ile anlatmak istiyorum. . Hep az kalorili hem sunumu güzel hemde lezzetli tariflerimi beğenilerinize sunucam.. tabi sizin içinde uygunsa..Neymiş neymiişşşşşşşş
Ay ali nazik yapmışşşşşşşAli nazik
Malzemeleri(1 porsiyon için)
1 patlıcan
100 gr et
1 biber
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Eki Görüntüle 2035324
Öncelikle patlıcanları közlüyoruz. Kabuğunu soyup ince ince doğuruz.. üstüne 1 kase yoğurt ve 1 diş sarımsak ekliyoruz. . Azcıkta tuz..
Eki Görüntüle 2035323
Şimdi etimize gelelim. Etleri tuz ve karabiber ile baharatlayıp az bi yağla kavuyoruz.. zaten hemen suyunu bırakacak. . Suyunu çekince doğradığımız biberi ekleyip biraz daha kavuralım ve hazır..
İşte sunum. .
Eki Görüntüle 2035325
Benim için aşırı uygun çooook güzel olur. Harika görünüyor hem de yapması da kolay lezzeti zaten harika. Ellerine sağlık kuzumCnm malum diyette insan ne yiyeceğini şaşırıyor. . Özellikle benim gibi vakti olmayanlar eve ayrı kendine ayrı yemek yapmaya fırsat bulamıyo.. ben bildiğim yemekleri diyete uyarladım kendimce.. arada sırada yaptığım yemeklerden sizlere tarifi ile anlatmak istiyorum. . Hep az kalorili hem sunumu güzel hemde lezzetli tariflerimi beğenilerinize sunucam.. tabi sizin içinde uygunsa..
Ayy cnm teşekkür ederim.. gel sanada yaparım. . Ama böyle kendimi suçlu hissettim.. canınız çekerse yapmıyim fikir olsun dedim :))Ay ali nazik yapmışşşşşşş
Bayılırım hippoşum ben ayyyyy nasıl cnaım çekti afiyet olsun.
Bir de güzeeelce anlatmış oy yesinler harika görünüyor ellerine sağlık marifetli arkadaşım benim
Yooooo canımız çeksin nolcak yapar yeriz işte sağlıklı tarifler gelecek senden daha ne isterimAyy cnm teşekkür ederim.. gel sanada yaparım. . Ama böyle kendimi suçlu hissettim.. canınız çekerse yapmıyim fikir olsun dedim :))
Tamam cnm. . Yapan resim atsın..Yooooo canımız çeksin nolcak yapar yeriz işte sağlıklı tarifler gelecek senden daha ne isterim
Ben de yaparsam bir gün atarımanca kabak yemeği yaparım onun da tarifini kimse istemez heraldeTamam cnm. . Yapan resim atsın..
Bu daha başlangıç.. hiç aklınıza gelmicek yemeklerin diyete uyarlıyıp atıcam size :))Ben de yaparsam bir gün atarımanca kabak yemeği yaparım onun da tarifini kimse istemez heralde
Yarın muz süt detoksu yapıcam ya onun tarifini atarım. 1 muz ve 1 sütün fotosunu çeker atarım işte bee hahahahaha
Yeaaaahhhh hippo sahalarda.Bu daha başlangıç.. hiç aklınıza gelmicek yemeklerin diyete uyarlıyıp atıcam size :))