- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
31i görünce hatay sandım sizi.. bende hatayda yaşıyorum .28.5 yaşım :))Siz nerede yaşıyorsunuz yaşınız kaç
Aslında yakın sayılır gine hatay31i görünce hatay sandım sizi.. bende hatayda yaşıyorum .28.5 yaşım :))
Aslında yakın sayılır gine hatay
Annem Hatay lı31i görünce hatay sandım sizi.. bende hatayda yaşıyorum .28.5 yaşım :))
Benim kv kilisli :))Annem Hatay lı
Eşime mezun oldum dedim oh be bitti mi diyoyoo bitmedi dedim offf yeter diyo
Aaa buraya geldinizmi hiç ben gelmiştim AntakyayaBenim kv kilisli :))
Ben antakya tarafında değilim iskenderun tarafındayım.. geçmiştim arabayla..Aaa buraya geldinizmi hiç ben gelmiştim Antakyaya
Ben hatayı baya gezdim Antakya iskenderun Dörtyol Belen Harbiye filanBen antakya tarafında değilim iskenderun tarafındayım.. geçmiştim arabayla..
Bende gezdimBen hatayı baya gezdim Antakya iskenderun Dörtyol Belen Harbiye filan
Hmmm belki Kilis’ten taşınabiliriz eşim memur çok sevmiyorum burayı sıkıntılı biraz olaylardan dolayı da etkilendimBende gezdimburalı değilim evlenip geldim
Haklısın..Hmmm belki Kilis’ten taşınabiliriz eşim memur çok sevmiyorum burayı sıkıntılı biraz olaylardan dolayı da etkilendim
Bende 12 de yapıyorum.. gel gelMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumkurallari okudum lakin benim için bir sorun var bn kahvaltı saat 12de ypyom
Boy 168
Kilo 83.5
cnm akşamları hiç ekmek yeme bence... bide dibek kahvesi diyette yasak..Bende Menü vereyim
Sabah:9 gibi sucuklu yumurta bir yumurta kadar içindeki sucuk 3 5 dilim 4zeytin domates salatalık ince kepek ekmeği
Ara:dibek kahvesi
Akşam yemeği saat4te :döner ama servis ekmek yok bir dilim yedim
Spor saat6.5da 45dk hızlı tempoda yürüyüş
Yürüşten gelince bir soda bugün çok su içtim 3lt olmuştur
bu nasıl mezun menüsü :))Menumu vereyim
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
3 catal actifryda kizarmis patates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara 13.00
1 elma
Ara 16.00
1 muz
Aksam 20.00
5 kofte
Salata
Yatmadan yesil cay
Su 2yi gecti.
Ama çok az yedimcnm akşamları hiç ekmek yeme bence... bide dibek kahvesi diyette yasak..
bu nasıl mezun menüsü :))
Bence gayet guzel.ben begendimcnm akşamları hiç ekmek yeme bence... bide dibek kahvesi diyette yasak..
bu nasıl mezun menüsü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?