- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Vuhuuuu genceciksin sen kaç yaşında evlendin de 10 sene olduCuma günü evlilik yıldönümü :)) 10 yıl oluyı.. özel bişiler yapmak istiyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuuu genceciksin sen kaç yaşında evlendin de 10 sene olduCuma günü evlilik yıldönümü :)) 10 yıl oluyı.. özel bişiler yapmak istiyorum :))
19 yaşında :))Vuhuuuu genceciksin sen kaç yaşında evlendin de 10 sene oldu
Olur cnm.. boy kilo hedef alalım .. bide kendini tanıtsan azcıkBende bu gurubta yarışmaya katılsam olmazmı
Aman Allahım çok erkennnn19 yaşında :))
Bende öle biliyorum cnm ama miu 64lü bişi dedi.. tam net bi sorim bakim tekrar saol hocam ..hippotalamus verilecek toplam kilonun yuzde 80ini verince mezun olunmuyo mu?
71.6 dan 64 e 7.6 kg var
7.6 nin yüzde 80 i 6.08 yapar
71.6-6.08=65.52 kg ve asagisinda mezun olabilirsin
Evet erken xnm.. ama işte erken kalkan yol alır diyelim :))Aman Allahım çok erkennnn
Haaa yüzde 80 miydi doğru ya yüzde 5 yaptımdı benhippotalamus verilecek toplam kilonun yuzde 80ini verince mezun olunmuyo mu?
71.6 dan 64 e 7.6 kg var
7.6 nin yüzde 80 i 6.08 yapar
71.6-6.08=65.52 kg ve asagisinda mezun olabilirsin
Aslında daha önce yazmıştım 1 74 boyundayım evliyim bir bebişim var 2.5yaşında Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum 80 kilo ile tam kilo vermeye başladım en son 67 idim Hedefim 63 olmak insan verdikçe veresi geliyor kiloları ama sanki takıldım 67 bir bak 68 sinir oluyorum dedim belki şartlanırsam burda hedefime ulaşırımOlur cnm.. boy kilo hedef alalım .. bide kendini tanıtsan azcık
Bide bişey sormak istiyorum ben hangi gurubta olacam Cuma zayıflama gurubu olarakBende öle biliyorum cnm ama miu 64lü bişi dedi.. tam net bi sorim bakim tekrar saol hocam ..
Kız aynıyız senlee :)) bende 175e 65im şu an.. hedefim 64 olup bu aralarda koruyup bi daha 70i görnemek.. seni zati 7.takımda listeye almazlardı. Verecek kilon kalmamış.. tamam cnm beraber devam edelim bu akşam menü ve sporla başla..Aslında daha önce yazmıştım 1 74 boyundayım evliyim bir bebişim var 2.5yaşında Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum 80 kilo ile tam kilo vermeye başladım en son 67 idim Hedefim 63 olmak insan verdikçe veresi geliyor kiloları ama sanki takıldım 67 bir bak 68 sinir oluyorum dedim belki şartlanırsam burda hedefime ulaşırım
Cnm biz diyet grubuyuz .. senin verecek kilon kalmamış almazlar takımlara ...Bide bişey sormak istiyorum ben hangi gurubta olacam Cuma zayıflama gurubu olarak
Bu arada yaş kaç?? Nerede yaşıyorsun??Bide bişey sormak istiyorum ben hangi gurubta olacam Cuma zayıflama gurubu olarak
Yaşım 25 4 yıllık evliyim Kilis te yaşıyorumBu arada yaş kaç?? Nerede yaşıyorsun??
Aynen ya 70i görmek istemiyorumKız aynıyız senlee :)) bende 175e 65im şu an.. hedefim 64 olup bu aralarda koruyup bi daha 70i görnemek.. seni zati 7.takımda listeye almazlardı. Verecek kilon kalmamış.. tamam cnm beraber devam edelim bu akşam menü ve sporla başla..
Keşke hep 65olsamAynen ya 70i görmek istemiyorum
Tamam yazarım burayaKız aynıyız senlee :)) bende 175e 65im şu an.. hedefim 64 olup bu aralarda koruyup bi daha 70i görnemek.. seni zati 7.takımda listeye almazlardı. Verecek kilon kalmamış.. tamam cnm beraber devam edelim bu akşam menü ve sporla başla..
Siz nerede yaşıyorsunuz yaşınız kaçBu arada yaş kaç?? Nerede yaşıyorsun??