• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

hippotalamus hippotalamus verilecek toplam kilonun yuzde 80ini verince mezun olunmuyo mu?

71.6 dan 64 e 7.6 kg var
7.6 nin yüzde 80 i 6.08 yapar
71.6-6.08=65.52 kg ve asagisinda mezun olabilirsin
Bende öle biliyorum cnm ama miu 64lü bişi dedi.. tam net bi sorim bakim tekrar ;) saol hocam ..

Olur cnm.. boy kilo hedef alalım .. bide kendini tanıtsan azcık :KK66:
Aslında daha önce yazmıştım 1 74 boyundayım evliyim bir bebişim var 2.5yaşında Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum 80 kilo ile tam kilo vermeye başladım en son 67 idim Hedefim 63 olmak insan verdikçe veresi geliyor kiloları ama sanki takıldım 67 bir bak 68 sinir oluyorum dedim belki şartlanırsam burda hedefime ulaşırım

Aslında daha önce yazmıştım 1 74 boyundayım evliyim bir bebişim var 2.5yaşında Doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum 80 kilo ile tam kilo vermeye başladım en son 67 idim Hedefim 63 olmak insan verdikçe veresi geliyor kiloları ama sanki takıldım 67 bir bak 68 sinir oluyorum dedim belki şartlanırsam burda hedefime ulaşırım
Kız aynıyız senlee :)) bende 175e 65im şu an.. hedefim 64 olup bu aralarda koruyup bi daha 70i görnemek.. seni zati 7.takımda listeye almazlardı. Verecek kilon kalmamış.. tamam cnm beraber devam edelim ;) bu akşam menü ve sporla başla..

Back