Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm oğlum 6-7 aylıkken diyete başladım.. bol su içmek iyi geliyo...Senin başarı öykünü okumuştum emziryormusun bebeğini kaç aylık canm bnm sütüm kesilecek dye aklım çıkıyor
Aynen canım bende 5 aylıkken başladım suyu çok iciyom yoksa azalıyor hemencikde mizmizlaniyor artık 1 hafta sonra 6 aylık olacağız inşallah yavaş yavaş birşeyler tattiriyorumCnm oğlum 6-7 aylıkken diyete başladım.. bol su içmek iyi geliyo...
yok canımtüm gün ders çalıştım o yüzden giremedim pek.sabahta geç uyanıncaHafta sonu diye kaçamak yapılmıyor dimi
Ne dersi çalışıyorsun ki??yok canımtüm gün ders çalıştım o yüzden giremedim pek.sabahta geç uyanınca
Güzel menü günü de erken kapatmışsın.. sporda var :))Bende bırakayım menüyü şuraya
10:30
Küçük 1 tabak menemen, peynir salatalık
13:30
5 çağla 2 çilek
17:00
Bi tabak ıspanak salata bı parca tabağı sıyırmak için ekmek ,sabah da bu kadar yedim ekmek
Su 3 oldu içerim daha
Spor 60 dk tempolu yürüyüş ,kızı uyutunca daha spor yapacagim
kpss ye hazırlanıyorum2 canımNe dersi çalışıyorsun ki??
Güzel yürüdüm kızları babaya bıraktım hatta 30 dk daha yürüdüm tempoluGüzel menü günü de erken kapatmışsın.. sporda var :))
Akşam yemeğimiz aynıMenü vereyim
Sabah 11.00
2 tane kucuk tb unundan krep
8 zeytin
2 dilim hellim peynir
1 haslanmisyumurta beyazi
Salatalik
Sekersiz cay
Ara 12.30
Az sutlu nescafe
Ara 15.00
Yarim muz
Ara 17.00
1 elma
Aksam 19.00
6 kofte
Salata
Su 3 oldu
Güzel menü cnm.. su içtin mi su ??bende menü vereyim
Sabah 11. 00 da r yumurta az yağda 3zeytin peynir domates salatalık ince bir dilim kepekli saç tandır ekmeği domates salatalık şekersiz çay
Ara :sade kahve
Akşam:6.5 kereviz salatası tatlı tabağı
Sporum: 1 saat yürüyüş hızlı tempoda