- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Cnm bu menüye öğle yemeği çok olmuş cnm.. meyvenin saatini 1 saat geciktitip öğlen yemeği olarak sayabilirdinMenüyü vereyim bende
Kalkınca limonlu su
9:00
Zeytin peynir salatalık 2 ceviz tb ekmeğinden incecik kaşarlı tost
11:30
Küçük yarım elma 1 dilim portakal
14:00 yemek vardı karbondu aksamada karbon yiyecem diye bende 2 yumurta ile kıyma yaptım yeşillik zeytin peynir yedim
17:00
7-8 fındık
19:00
2 kepçe kuru fasulye yoğurt salata
Su 3
Spor 30 dk orta tempo yürüyüş kızlar erken uyursa 30 dk daha yürürüm
Meyve yemeyecektim aslında kızım zorla sen yemezsem bende yemem diye kendi koydu agzimaCnm bu menüye öğle yemeği çok olmuş cnm.. meyvenin saatini 1 saat geciktitip öğlen yemeği olarak sayabilirdin
Bence öğlen yemeklerini çıkarıp meyve yesen daha iyi olurMeyve yemeyecektim aslında kızım zorla sen yemezsem bende yemem diye kendi koydu agzima
Geçmiş olsun cnm..Kızlar yürüyüş yapamicam istifra ettim midem çok fena
Aslında iyi olurda süte etkisi olurmukiBence öğlen yemeklerini çıkarıp meyve yesen daha iyi olur
Bol su ile olmaz bence.. ben hiç öğlen yemedim istisnalar hariçAslında iyi olurda süte etkisi olurmuki
Geçmiş olsunKızlar yürüyüş yapamicam istifra ettim midem çok fena
Su 3 oluyor fazla zor iciyomBol su ile olmaz bence.. ben hiç öğlen yemedim istisnalar hariç
Lavaş olmayaydı iyi olurmuş canımIftar menüsü
2 yk karabuğday pilavı
2 yk nohut
2 yk yoğurt
Iftardan sonra
3 çiğ köfte 1 lavaş
Afiyet olsun canım 6 yaprak sarmanın içinde ne kadar bulgur vardır diye düşünüyorummenüm
sabah 2 yum omlet
zeytin peynir domates salatalık
ara 13,30 yarım nar 2 kuru erik sade nescafe
akşam 18,30 da
6 yaprak sarma bulgurla sardım
az mantar sote
salata
su 2 lt
spor eşim geldikten sonra 45 dk yürüyüş yapıcam inş
Güzel menü canımMenüyü vereyim bende
Kalkınca limonlu su
9:00
Zeytin peynir salatalık 2 ceviz tb ekmeğinden incecik kaşarlı tost
11:30
Küçük yarım elma 1 dilim portakal
14:00 yemek vardı karbondu aksamada karbon yiyecem diye bende 2 yumurta ile kıyma yaptım yeşillik zeytin peynir yedim
17:00
7-8 fındık
19:00
2 kepçe kuru fasulye yoğurt salata
Su 3
Spor 30 dk orta tempo yürüyüş kızlar erken uyursa 30 dk daha yürürüm
Fazla değil canım porsiyon u gecmedim yaniLavaş olmayaydı iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım 6 yaprak sarmanın içinde ne kadar bulgur vardır diye düşünüyorum
Güzel menü canım
Ben korumadayım canım diyet yaparken asla yemedim lavaşLavaş olmayaydı iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım 6 yaprak sarmanın içinde ne kadar bulgur vardır diye düşünüyorum
Güzel menü canım
Çok hafif canım hele ki spor süper olmuşUyanınca tartıyı beklerken 1 incir 1 ceviz...
Kahvaltı 13.30da
1.5 haş yumurta
Peynir
7 zeytin
2 çeri
Salatalık
1 bardak süt(sütçü sütü kaynatmıştım)
Ara 16.30da
Türk kahvesi
1 incir
1 ceviz
5-6çiğ badem
1 kare çikolata(oğlum bana almış okuldan gelirken.. süprizz diye bi kare yedim )
Akşam 19.15
Nohutlu salata
1 kase yoğurt
Su:3+
Spor:
1 mil leslie: 45 puan
500 ip:100 puan
Toplam: 145 puan
Aa unutmuşum canım hedef 51 yazıyor yaa ondan şayaptımmBen korumadayım canım diyet yaparken asla yemedim lavaş
Sporumu arttırdım..Çok hafif canım hele ki spor süper olmuş
Aa unutmuşum canım hedef 51 yazıyor yaa ondan şayaptımm
Cnm çiğköfteyi niye yedin?? Hadi onu yedin 1 saat sonra akşam yemeği hiç olmamış.. ikisindem biri olmamalıymış.. birine ara öğüne çevirmeliydinAyy artık yazayım menümü
Sabah 11:30
1.5 yağda yumurta
Peynir
9 zeytin
Salatalık
Domates
1 kupa yeşil çay
Ara 16:00
3 sıkım çiğköfte ve marul
Akşam 17:30
1 kase mercimek çorbası
2.5 tane ızgara tavuk bonfile
Salata
6.5 km yürüyüş (kızlar biliyorum spor az ama gerçekten eğer ağır yapsam o gün tükenip boş geçiririm şu sınavlar bi başlasın bitsin en iyi şekilde yapıcam)
Suyu 2 lt yapıcam
Bi kaç bardak çay
Çiğköfte anlıktı planlarım arasında yoktu haklısın ya yememeliydim gitmicem artık pastaneye bozuyorlar beni orada resmen nefsimi köreltiyorum bakıp ama yiyemiyorum hiç bir şey en azından bari şunu ye dediler üzgünümCnm çiğköfteyi niye yedin?? Hadi onu yedin 1 saat sonra akşam yemeği hiç olmamış.. ikisindem biri olmamalıymış.. birine ara öğüne çevirmeliydin
ama olmaz böle cnm.. maalesef senin menülerde bunu çok görüyorum.. zaten fazla verecek kilon yok.. düzene sokmalısın.. öğlen türk kahvesi ile ara yapabilirdin yanına kuru meyve.. ya da sevdiğin bi meyveden bi porsiyon yiyebilirdin.. bide araları 1 saatÇiğköfte anlıktı planlarım arasında yoktu haklısın ya yememeliydim gitmicem artık pastaneye bozuyorlar beni orada resmen nefsimi köreltiyorum bakıp ama yiyemiyorum hiç bir şey en azından bari şunu ye dediler üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?