Simit yiyecektin değil mi ye ye kuzum ye bu hafta çok verdin takatten düşmeKahvaltı hazırlıyoruuuuummmmm yaşasınnnnn
Evde kanepenin üstüne cikiyo o aşkın sonra döne döne geri atliyo.. cok sipa ♡Ayyyy esnek esnek aşkım o benim
Evde kanepenin üstüne cikiyo o aşkın sonra döne döne geri atliyo.. cok sipa ♡Ayyyy esnek esnek aşkım o benim
Bak bak bak sinsi oyunlarSimit yiyecektin değil mi ye ye kuzum ye bu hafta çok verdin takatten düşme
Şişkinlik yapacak bişey mi yedin kuzum?Bugün spor yapasım Yök karnım da davul gibi şiş niye anlamadım
Hıhı evet canım kesn kesinBak bak bak sinsi oyunlarama yiyeceeeeem evet ama yine de seni yeneceeeeem
Dün bir şeyler yemisyitn ya kuzum bünye alışmadığı için ödem yapmıştırBugün spor yapasım Yök karnım da davul gibi şiş niye anlamadım
Aaaa doğru o küçük kaçamaklarrrr.Dün bir şeyler yemisyitn ya kuzum bünye alışmadığı için ödem yapmıştır
GörürsünHıhı evet canım kesn kesin
Aslında hayır dün akşam gayet güzel balık falan yedim sabah da 2 yumurta ile biberli yumurta klasik Karatay kahvaltısı anlamadım ki gaz bombardımanı var sanki karnım daŞişkinlik yapacak bişey mi yedin kuzum?
Boşver hava çok sıcak akşam olsun da serinleyince patlatırız beraber bi leslie
Belki o yapmıştırDün bir şeyler yemisyitn ya kuzum bünye alışmadığı için ödem yapmıştır
Gülbe hamilikte şişkinlik çok normal.. bende patlamak üzere oluyordum ilk aylar..Belki o yapmıştır
Bak bugün dikat et yarına sisikinligim ş si kalmayacakAslında hayır dün akşam gayet güzel balık falan yedim sabah da 2 yumurta ile biberli yumurta klasik Karatay kahvaltısı anlamadım ki gaz bombardımanı var sanki karnım da
Valla bak pis gaza geliyorum bu hafta hedefim 62 yi ucundan da olsa görmekGörürsün
Bol bol pırtAslında hayır dün akşam gayet güzel balık falan yedim sabah da 2 yumurta ile biberli yumurta klasik Karatay kahvaltısı anlamadım ki gaz bombardımanı var sanki karnım da
Gel bebişiö gel ben baya yedim ne bok yicem acaba baya da iddialı konuştumValla bak pis gaza geliyorum bu hafta hedefim 62 yi ucundan da olsa görmek
Yarın erk3k tarafı düğünü var pistten hiç inmeyecem bugünden eksiyi gördum kork bendenGel bebişiö gel ben baya yedim ne bok yicem acaba baya da iddialı konuştumama yarından itibaren gelsin eksiler ç. Aşırı spor yaparım ben dee
Ben de bisürü spor yapacaaaaam zumba da yaparım evdeee zaten puanı da çokYarın erk3k tarafı düğünü var pistten hiç inmeyecem bugünden eksiyi gördum kork benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?