Sensin ŞİŞKO

18 ağutos spor listesi
1.Hippo:
2mil Leslie 30 dk :60 puan
50 mekik : 10 puan
Toplam: 70 puan

2.sily
45 dk zumba : 112.5

3.Tevafuk : 30 dakika zumba : 75 puan

4. Marga: 60 dakika yürüyüş: 120 puan

Hadi kızlar günü boş geçirmeyelim.. sporları ekleyin. .

Ellerine sağlık minnoşum

Kızlar benim kıyafetlerim bollaştı ya.. pantolonlarım üstümden düşüyo.. eteklerin yanları çıktı. . Çok üzülüyorum çokk
Oh ne güzel ya benim de daha duruyor dolapta giremediklerim evlendiğimde aldığım kızım gelince dünyaya ben oldum yarım dünya

Oh ne güzel ya benim de daha duruyor dolapta giremediklerim evlendiğimde aldığım kızım gelince dünyaya ben oldum yarım dünya
Bende öyle de vardı.. sakla sakla.. bıktım.. bide giremedikçe moralim bozuldu 2 valiz eşya verdim o zmn. . Bi iki parça hariç.. şimdi inş iyice zayıflayim daratıltırım bolun çaresi var :))

Bende öyle de vardı.. sakla sakla.. bıktım.. bide giremedikçe moralim bozuldu 2 valiz eşya verdim o zmn. . Bi iki parça hariç.. şimdi inş iyice zayıflayim daratıltırım bolun çaresi var :))
Ay ben 2. Bebiş gelemden girerim içlerine diyordum ama işte 10 kilo daha versem girerdim ama işte Doğum sonrası aynen devam çok kilo almadan vermeye başlarsam birşey olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…