Hadi gez ama cıss yeme :))Kızlllaaaaarrrrr siz nabıyonuzzz gezmeceler miiii ben de çıkıcam dışarıya birazdaaan akşam 10 gibi de spor salonuna gidiceeem haberiniz olsun
Dimi o da olabilir bende öyle hissediyorum yaGülbe hamilikte şişkinlik çok normal.. bende patlamak üzere oluyordum ilk aylar..
Ay yapamıyorum wc ye de çıkamıyorum bir rahatlasam nasıl güzel olacakBol bol pırt
Ya bak mium o oynadiklarimi puandan sayalim valla ekstra oynuyorum spor olsun diye yazık banaBen de bisürü spor yapacaaaaam zumba da yaparım evdeee zaten puanı da çok
Ya bak mium o oynadiklarimi puandan sayalim valla ekstra oynuyorum spor olsun diye yazık banasaate bakarak hesaplarım gerçekten noluuurrrrr
OleeeyyyyyyyTamammmm
Yter ki hareket et kalori yap tamam baş belası tamam
Oleeeyyyyyyyo zaman dünün listesini bulayım hemen cok oynadım ama yarim saat yazayım
Bal miu, cici miu, poncik miu, 52 lere gelesinde hicbir kıyafetin sana olmasın inşallahYaz yaz tamammmmm
Ay duların en en en güzeliiiiiiiiii amin hepberaber kız inşallahBal miu, cici miu, poncik miu, 52 lere gelesinde hicbir kıyafetin sana olmasın inşallah
AmiiinnnnnnAy duların en en en güzeliiiiiiiiii amin hepberaber kız inşallah
Ellerine sağlık minnoşum18 ağutos spor listesi
1.Hippo:
2mil Leslie 30 dk :60 puan
50 mekik : 10 puan
Toplam: 70 puan
2.sily
45 dk zumba : 112.5
3.Tevafuk : 30 dakika zumba : 75 puan
4. Marga: 60 dakika yürüyüş: 120 puan
Hadi kızlar günü boş geçirmeyelim.. sporları ekleyin. .
Oh ne güzel ya benim de daha duruyor dolapta giremediklerim evlendiğimde aldığım kızım gelince dünyaya ben oldum yarım dünyaKızlar benim kıyafetlerim bollaştı ya.. pantolonlarım üstümden düşüyo.. eteklerin yanları çıktı. . Çok üzülüyorum çokk
Bende öyle de vardı.. sakla sakla.. bıktım.. bide giremedikçe moralim bozuldu 2 valiz eşya verdim o zmn. . Bi iki parça hariç.. şimdi inş iyice zayıflayim daratıltırım bolun çaresi var :))Oh ne güzel ya benim de daha duruyor dolapta giremediklerim evlendiğimde aldığım kızım gelince dünyaya ben oldum yarım dünya
Ay ben 2. Bebiş gelemden girerim içlerine diyordum ama işte 10 kilo daha versem girerdim ama işte Doğum sonrası aynen devam çok kilo almadan vermeye başlarsam birşey olmaz inşBende öyle de vardı.. sakla sakla.. bıktım.. bide giremedikçe moralim bozuldu 2 valiz eşya verdim o zmn. . Bi iki parça hariç.. şimdi inş iyice zayıflayim daratıltırım bolun çaresi var :))
Hahahahahha ne kadar güzel üzüntülerKızlar benim kıyafetlerim bollaştı ya.. pantolonlarım üstümden düşüyo.. eteklerin yanları çıktı. . Çok üzülüyorum çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?