- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
12 hafta.. bebeği getirme dediler.. napıcam oğlumu haftada 1 gün
Sabahları fabrika akşamları deniz Kum güneş hikayelerine hazır ol instadaOooooo bu daha güzel haber resim istiyorum hemde cokkk
Sabahları fabrika akşamları deniz Kum güneş hikayelerine hazır ol instada
Aman sen o konulara çok bakma :)) çoğu sinirle açılmış :))Ahahahahahha bende bu resim var aynısı
Sen dedin ya bi kere benim evlilik çok berbat diye bi girdim senin konulara Allah yardımcın olsun canım vallahi ne diyeyim başka
Sen ne okuyorsun kii?? Bende kaç gündür staj işleri ile uğraşıyorum. BUgünde uygulamalı ödev mi ne zıkkımla uğraşıyorum.. kafam kazan gibi..Abowwwwww erdekkkkhayırlı olsun canimmmmmmm
Ahahahahhaha aman tek öyle olsun da ciddi bisey olmasınAman sen o konulara çok bakma :)) çoğu sinirle açılmış :))
Şükür güzel bi menü ama dibek kahvesi diyette yasakBen de yazayım
Sabah 11.00
7 zeytin
Domates
Salatalık
1 yağda yumurta
Peynir
1 br yeşilçay
Akşam 17.30
1 tane haşlanmış baget
2 kase yoğurt
1 dilim kaşar
Salata
Kahvaltıdan sonra 1 fincan dibek kahvesi
2 lt su
Niye yasak süt kreması olduğu için mi hippoŞükür güzel bi menü ama dibek kahvesi diyette yasak
AynenNiye yasak süt kreması olduğu için mi hippo
Eşimin köyü tarafına gitmiştik canım.. ben seni neden göremedimSana bisey sorayim mi haftasonu nereye gittinizo yeşillik olan yer neresi
Az kaldı içinde kabak ağacı çıkacakMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.30: 1 hurma 1 k.kayisi 7 badem ve kahve
Ara 1.5 ananasli yoğurt
Öğle 12.00: 2 kaşık soğan kav
1 kepce çorba ve salata
Akşam 16.00: yoğurtlu kabak
Su 2.5 litre
Gün içinde bitki çayları
Akşam soda limon maydanoz
Spor 1.5 saat yürüyüş
Cnm boş bi gününde köfte yapıp şekillendirip buzluğa atsan.. senin yiyemiyeceğin bişi oldu mu 4 tane çıkarırı hemen az yağda pişirirsin yanına da salata
Sen beni göremezsin zaten ben seni takipteyim gizlidenEşimin köyü tarafına gitmiştik canım.. ben seni neden göremedim
Bende kabakgillerdenim son iki gündür bu hafta 4 5 gün oldu galibaAz kaldı içinde kabak ağacı çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?