• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Okula eşim götürecek ama 12 hafta :KK43: ben 1 saat bile kimseye bırakmadım daha .. off.. aslında tam uyku saatleri ama işte..
Ben de birakmamistim hippo.anneme gidince bile uyutur gider uyanmasina gelirdim.mecbur alinca yapcak bisey yok.hem sen ayakta salliyosun herkes uyutabilir.benimki sadece benim omzumda uyurdu.

Ben de birakmamistim hippo.anneme gidince bile uyutur gider uyanmasina gelirdim.mecbur alinca yapcak bisey yok.hem sen ayakta salliyosun herkes uyutabilir.benimki sadece benim omzumda uyurdu.
Yok kız benimki çoğu zaman emerek uyuyo :( emdiği halde uyumazsa ayakta bazende beşikte sallıyorum .. yaa bırakacak birini bulsam hallederim inş da bakalım şu an kafam o kadar dolu ki :(

Bakalım tanıdık bi kadın var ona söylicem bakar mısın diye.. ama eşim problem edebilir bunı.. okuma sanki çocuğundan kıymetli mi der :KK43:
Hadi yaa..o kadar emek vermis staj asamasina kadar gelmissin emeklerini çöpe at der mi..

Back