- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Yaa onlarda haklı ama. Uff ya haftada 1 yarım gün napıcam bilmiyorum..O yaninda olursa staji engeller diye istememislerdir..
Hic akraba guvenilir komsu fln yok muYaa onlarda haklı ama. Uff ya haftada 1 yarım gün napıcam bilmiyorum..
Ya var da bakarlar mı?? Nasıl söylerim bakar mısınız diye onu düşünüyorum..Hic akraba guvenilir komsu fln yok mu
Yarim gün sonucta.cok uzak mi okulYa var da bakarlar mı?? Nasıl söylerim bakar mısınız diye onu düşünüyorum..
Okula eşim götürecek ama 12 haftaYarim gün sonucta.cok uzak mi okul
Ben de birakmamistim hippo.anneme gidince bile uyutur gider uyanmasina gelirdim.mecbur alinca yapcak bisey yok.hem sen ayakta salliyosun herkes uyutabilir.benimki sadece benim omzumda uyurdu.Okula eşim götürecek ama 12 haftaben 1 saat bile kimseye bırakmadım daha .. off.. aslında tam uyku saatleri ama işte..
Yok kız benimki çoğu zaman emerek uyuyoBen de birakmamistim hippo.anneme gidince bile uyutur gider uyanmasina gelirdim.mecbur alinca yapcak bisey yok.hem sen ayakta salliyosun herkes uyutabilir.benimki sadece benim omzumda uyurdu.
Bi rahatla sakinles her sey hallolurrrYok kız benimki çoğu zaman emerek uyuyoemdiği halde uyumazsa ayakta bazende beşikte sallıyorum .. yaa bırakacak birini bulsam hallederim inş da bakalım şu an kafam o kadar dolu ki
Bakalım tanıdık bi kadın var ona söylicem bakar mısın diye.. ama eşim problem edebilir bunı.. okuma sanki çocuğundan kıymetli mi derBi rahatla sakinles her sey hallolurrr
Hadi yaa..o kadar emek vermis staj asamasina kadar gelmissin emeklerini çöpe at der mi..Bakalım tanıdık bi kadın var ona söylicem bakar mısın diye.. ama eşim problem edebilir bunı.. okuma sanki çocuğundan kıymetli mi der
Dedi bileHadi yaa..o kadar emek vermis staj asamasina kadar gelmissin emeklerini çöpe at der mi..
Ay kötü olmus yaa bilemedim vallaDedi bilekız benimki öyle böyle bir öküz değil
Senim inst resmin burdaki ile aynı mı??
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sorunsuz halledersin staj işini erkekler öyle işte bencilDedi bilekız benimki öyle böyle bir öküz değil
Bende ne resim ne bişi var.. gizli hesapdüşünmem lazım bu soruyu peki senin instagram resmin kız kulesi mi
Ahahahahahha bende bu resim var aynısıBende ne resim ne bişi var.. gizli hesapmalum öküz..
Abowwwwww erdekkkkKızlarrrrr yaz stajım halloldu haziran başı Erdekte staj yapacağım hem tatil hem fabrika stajı
Anaannemin evi denize 100 metre mis gibi olacak miss teşekkür ederimmmAbowwwwww erdekkkkhayırlı olsun canimmmmmmm
Oooooo bu daha güzel haber resim istiyorum hemde cokkkAnaannemin evi denize 100 metre mis gibi olacak miss teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?