- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Selam söyle bizdenIkizler yürümeye başlamış canım aşırı yogunmus.. birde kimse yazmıyordu dedi bende artık herkes yazıyor aktif olduk dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam söyle bizdenIkizler yürümeye başlamış canım aşırı yogunmus.. birde kimse yazmıyordu dedi bende artık herkes yazıyor aktif olduk dedim
Sen özelden yazışıyor mıydunIkizler yürümeye başlamış canım aşırı yogunmus.. birde kimse yazmıyordu dedi bende artık herkes yazıyor aktif olduk dedim
Yaaaa hayırlısıyla gelsin.inşallah minnak az kalmisti zaten.Kızlar bu arada bende dün gece @Gulbe seker ile görüştüm .. o da hamilelikle ilgili sıkıntı yaşıyor .. idrarda protein çıkmış.. her an gebelik zehirlenmesi olabilirmiş sürekli tahlil fln yaptırıp bekliyor.. sezeryan olabilirmiş..bekliyorlar.. görümceleri gelmiş yarında annesi gelecekmiş..
A.selam canım.Selam söyle bizden
Instadan ekliydik oradan canımSen özelden yazışıyor mıydun
Hadi ya cok g3cmis olsunn saglcakla gelsin bebiş @Gulbe sekerKızlar bu arada bende dün gece @Gulbe seker ile görüştüm .. o da hamilelikle ilgili sıkıntı yaşıyor .. idrarda protein çıkmış.. her an gebelik zehirlenmesi olabilirmiş sürekli tahlil fln yaptırıp bekliyor.. sezeryan olabilirmiş..bekliyorlar.. görümceleri gelmiş yarında annesi gelecekmiş..
Allah yardımcısı olsun ınşallah dua edelim bizdeKızlar bu arada bende dün gece @Gulbe seker ile görüştüm .. o da hamilelikle ilgili sıkıntı yaşıyor .. idrarda protein çıkmış.. her an gebelik zehirlenmesi olabilirmiş sürekli tahlil fln yaptırıp bekliyor.. sezeryan olabilirmiş..bekliyorlar.. görümceleri gelmiş yarında annesi gelecekmiş..
Sana bisey sorayim mi haftasonu nereye gittiniz o yeşillik olan yer neresiA.selam canım.
Instadan ekliydik oradan canım
Gezersiniz daha evet küçük şehir ama ben sevdimValla cok gezip dolasip sevecek vaktim olmadi :) ama.istanbuldan sonra baska sehri sevmek zor.kucuk geliyo mesela burasi bana :)
Artık her hücresini okurumBence hic düşünme paketli bisey yemeden üstüne bakıyorum bi okuyorum sonra yemekten vazgeçiyorum o kadar çok madde o kadar çok boş kalori ki onu yiyecegime bir porsiyon köfte tavuk balık yer yanına salatamı yerim diye yada kallavi bir kahvaltı yaparım diye düşünüyorum bence üstünü okumalısın sende yemekten vazgecersin
Senim inst resmin burdaki ile aynı mı??Sana bisey sorayim mi haftasonu nereye gittiniz o yeşillik olan yer neresi
Ayy kolay gelsin canımKızlar staj yapacağım okula gittim ödev için.. oğlumda hasta.. eşimde kapıda bekliyordu işi var .. ayy Allahım kaç gündür bu staj için uğraşıyorum kafam çok dolu..
Kız sorma alıp başımı kaçasım var ... hocayla konuşuyoruz dk başı hadi diye eşim geliyo telefon açıyo. Oğlum hasta kapıda ağlıyo.. öksürüyo ... ayy kafam o kadar dolu kiiAyy kolay gelsin canım
Ne kadar surecek stajKız sorma alıp başımı kaçasım var ... hocayla konuşuyoruz dk başı hadi diye eşim geliyo telefon açıyo. Oğlum hasta kapıda ağlıyo.. öksürüyo ... ayy kafam o kadar dolu kii
12 hafta.. bebeği getirme dediler.. napıcam oğlumu haftada 1 günNe kadar surecek staj
45 dk yürüyüş vardı cnmBende aynı bilinmeyen gibi düşünüyorum .. çarşamba menüsü olmamış.. spor var mı??
Çok geçmiş olsunKızlar staj yapacağım okula gittim ödev için.. oğlumda hasta.. eşimde kapıda bekliyordu işi var .. ayy Allahım kaç gündür bu staj için uğraşıyorum kafam çok dolu..
Ay o kötü olmus iste.napcaksin12 hafta.. bebeği getirme dediler.. napıcam oğlumu haftada 1 gün
Hiç bilmiyorum .. ben dd kreş diye götürürüm demiştim.. 36 aylık olsa olurdu da işte 21 aylık filan..Ay o kötü olmus iste.napcaksin
O yaninda olursa staji engeller diye istememislerdir..Hiç bilmiyorum .. ben dd kreş diye götürürüm demiştim.. 36 aylık olsa olurdu da işte 21 aylık filan..