• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlar bu arada bende dün gece @Gulbe seker ile görüştüm .. o da hamilelikle ilgili sıkıntı yaşıyor .. idrarda protein çıkmış.. her an gebelik zehirlenmesi olabilirmiş :( sürekli tahlil fln yaptırıp bekliyor.. sezeryan olabilirmiş..bekliyorlar.. görümceleri gelmiş yarında annesi gelecekmiş..

Kızlar bu arada bende dün gece @Gulbe seker ile görüştüm .. o da hamilelikle ilgili sıkıntı yaşıyor .. idrarda protein çıkmış.. her an gebelik zehirlenmesi olabilirmiş :KK43: sürekli tahlil fln yaptırıp bekliyor.. sezeryan olabilirmiş..bekliyorlar.. görümceleri gelmiş yarında annesi gelecekmiş..
Yaaaa hayırlısıyla gelsin.inşallah minnak az kalmisti zaten.

Kızlar bu arada bende dün gece @Gulbe seker ile görüştüm .. o da hamilelikle ilgili sıkıntı yaşıyor .. idrarda protein çıkmış.. her an gebelik zehirlenmesi olabilirmiş :KK43: sürekli tahlil fln yaptırıp bekliyor.. sezeryan olabilirmiş..bekliyorlar.. görümceleri gelmiş yarında annesi gelecekmiş..
Hadi ya cok g3cmis olsunn saglcakla gelsin bebiş @Gulbe seker

Allah yardımcısı olsun ınşallah dua edelim bizde

Valla cok gezip dolasip sevecek vaktim olmadi :) ama.istanbuldan sonra baska sehri sevmek zor.kucuk geliyo mesela burasi bana :)
Gezersiniz daha evet küçük şehir ama ben sevdim
Bence hic düşünme paketli bisey yemeden üstüne bakıyorum bi okuyorum sonra yemekten vazgeçiyorum o kadar çok madde o kadar çok boş kalori ki onu yiyecegime bir porsiyon köfte tavuk balık yer yanına salatamı yerim diye yada kallavi bir kahvaltı yaparım diye düşünüyorum bence üstünü okumalısın sende yemekten vazgecersin
Artık her hücresini okurum :dua:

Back