• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Hep böle diyorsun birden eksi geliyo :KK66:
İlk defa eksiden artiya gectim hippo.cumartesi fln arti geldigim olmustu ama pazartesi ile dun arasinda +600vardi.dun menum de sporum da cidden iyiydi bugune iyi bi eksi bekliyodum.yarin eksi gelebilirim evet cunku bugun saat 3te bitircem yemek isini.sonra belki bi ara.

İlk defa eksiden artiya gectim hippo.cumartesi fln arti geldigim olmustu ama pazartesi ile dun arasinda +600vardi.dun menum de sporum da cidden iyiydi bugune iyi bi eksi bekliyodum.yarin eksi gelebilirim evet cunku bugun saat 3te bitircem yemek isini.sonra belki bi ara.
İnş cnm yaa ... ben inanıyorum sana benim de bugün detoks günüm...

Akşama kadar acıkmadım da normalde ben de kahvaltısız asla diyenlerdenim çok geç kaldım en azından bunları yiyeyim dedim Eskişehir in meşhur helva gibi değil zaten pişman

Hışbuldum yok bekarım öğrenciyim daha çok haklısınız yaa off çok pişmanım

Offf öyle görünüyor ama ekmek yerine diye düşünsek :bicak:
Bence hic düşünme paketli bisey yemeden üstüne bakıyorum bi okuyorum sonra yemekten vazgeçiyorum o kadar çok madde o kadar çok boş kalori ki onu yiyecegime bir porsiyon köfte tavuk balık yer yanına salatamı yerim diye yada kallavi bir kahvaltı yaparım diye düşünüyorum bence üstünü okumalısın sende yemekten vazgecersin

Şişlik mi var bernam inanamazsın ama bende sabittim dün bugün sporsuz bol sulu ve erken kapaticam inşallah yarın eksi gelirim

Şişlik mi var bernam inanamazsın ama bende sabittim dün bugün sporsuz bol sulu ve erken kapaticam inşallah yarın eksi gelirim
Ya ben de anlamadim cidden.pazartesi den saliya arti ciktim onun sebebini biliyorum da salidan carsambaya niye arti ciktim.dunden bugune niye az eksi ciktim..

Ya ben de anlamadim cidden.pazartesi den saliya arti ciktim onun sebebini biliyorum da salidan carsambaya niye arti ciktim.dunden bugune niye az eksi ciktim..
Vallahi afedersin ama hic hayatımda bu haftaki kadar gaz olmadı bende sende öyle bir durum varsa ondan da olur ama ben bugün eksi çıktım dune nazaran güzel bir eksi oldu ama yeterli değil halen daha

Back