- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Yi yavrum yi bunlar pazatrtesiye kadar yiyeceklermisYedim ama sorun bi niye yedim kiz 2 haftadir nerdeyse açım
Kız inciiiiii sen benim kalemimsin kilolarımız aynı yarisak mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yi yavrum yi bunlar pazatrtesiye kadar yiyeceklermisYedim ama sorun bi niye yedim kiz 2 haftadir nerdeyse açım
Evet ama rakibim kaçtıNiye ki birilerini yenme hayallerine mi daldıydın
Olmaz yeni mezunlar daha tatlı sen kartsin artıkBeni de yer misin acaba bir ısırık
Sily yicekmiş ben de öyle duydum ne çirkin bi davranışYi yavrum yi bunlar pazatrtesiye kadar yiyeceklermis
Resmen devrim sona erdi kartladım hahahha hahahha iyi güldümOlmaz yeni mezunlar daha tatlı sen kartsin artık
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ulanEvet ama rakibim kaçtı
Hıhı tabi tabiSily yicekmiş ben de öyle duydum ne çirkin bi davranış
Canim ben senin kadar zayif olmak istemiyorum ki suanki kilom bence gayet iyi fistik gibi oldum maşallahYi yavrum yi bunlar pazatrtesiye kadar yiyeceklermis
Sırf sen üzülme diye. Tartıda gördüğüm eksi ile seni hezimete uğratacaktım yoksaEvet ama rakibim kaçtı
Şarap gibi hatun oleceksin uleyynnResmen devrim sona erdi kartladım hahahha hahahha iyi güldüm
Bugün 2 kilo almışındır kesin az daha zayıflaCanim ben senin kadar zayif olmak istemiyorum ki suanki kilom bence gayet iyi fistik gibi oldum maşallah
duydummmm bosver pzt bizimle kacmaksiz diyete baslicak burdaysa baslamak zorundaDuydun mu Sily börek yemiş inci gerçekten
Ay böyle cevaplar hiç aklıma gelmiyi benim. Kendi kendine ayar veren tevafuk a alkışlarŞarap gibi hatun oleceksin uleyynn
Hele bi gelmesin hele bi gelmesinKoruma evresinde de bizimle saçından tutar getiririz ki
Lütfen burayı atlamayalım bana zayıf dedi evet evet bana @MiuLegoCanim ben senin kadar zayif olmak istemiyorum ki suanki kilom bence gayet iyi fistik gibi oldum maşallah
Eşim sordu az önce şişko yazisi büyük harfle olunca kimmis sisko diyo ben de sensin diyorum bakiyo yüzüme aciklama bekliyo su andaHahahhahaha bu grup ismi çok komik oldu ya hahahah her bildirim geldiğinde sensin şişko yazısını okuyorum bi komik oluyo
Oldum ama iri bir fistikLütfen burayı atlamayalım bana zayıf dedi evet evet bana @MiuLego
Kendine aslan payını ayırdı fıstık gibi oldum dedi