Abowwwww yani pazartesi günüde kilomuzu mu bildiricezzzYok canım sorun olmaz:) pazartesi tartı kontrolü var unutma haftasonunu ona göre kaçamaksız sporlu geçir :)
14-18 AĞUSTOS SPOR KAPIŞMASI
1. @MiuLego = 202+296+0+0= 498 Puan
2.tevafuk55 = 120+75+240+432= 867 Puan
3.hippotalamus = 52+60+0+90= 202 Puan
4.Sily = 577,5+239,5+0+0=817 Puan
5. @eylul7158eylul = 0+0+0+0=0 Puan
6.inciakis = 0+0+0+0=0 Puan
7.zms rainbow = 0+0+62+0=0 Puan
8. @kahve kitap ve ben = 0+0+240+0= 240 Puan
11.Huy Meselesi =135+135+135+184= 589 Puan
12. My SouL = 0+36+12+24= 68 Puan
14-18 AĞUSTOS SPOR KRALİÇELERİ
1. @tevafuk55 867 Puan
2. @Sily 817 Puan
3. @Margarikotin 589 Puan
Kızlar tebrik ederimmmmmmmmmmmHer iki listede dereceye giren Huy Meselesi e ayrıca tebrikler
Sporda sıkıntılıyız. Bildirim yapmakta sıkıntılıyız. Spor HERKES yapmalı kızlar yoksa sağlıklı kalıcı kilo veremeyiz. Hadi bu hafta spora yüklenelim. Ben 1. liğe gözü koydum
Iyi tatiller ♡Kızlarrr iyi akşamlarrrrr
İyi tatillerrr
Hafta sonu yediklerine ictiklerine dikkat et kacirma heeeKızlarrr iyi akşamlarrrrr
İyi tatillerrr
Çok güzel cnm afiyet olsun..bugünkü menü:
sabah:
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates,salatalık
öğle:
4 tane kabak mücver
ikindi:
1 ufak bitter çikolata, sade kahve
akşam:
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
temizlik yaptım spora vaktim kalmadı, 30 dk koşu bandında yürüdüm. Çikolatayı yemesem iyiydi, zaten midemde yanma var biraz, daha da kötü etti.
Yoğundum cnm anca girebilirdim.. sen napıyosun??kizlar hayirli aksamlar naparsiniz :)
benm de isler bitmiyor arada girebiliyom :) internetimiz oldu ♡♡Yoğundum cnm anca girebilirdim.. sen napıyosun??
İyi hayırlı olsun cnm..benm de isler bitmiyor arada girebiliyom :) internetimiz oldu ♡♡
Teşekkür ederim cnm. . Hadi bakalım geçebilecek misin? ?Selam kızlar ben düğünden dönüyorum su an ayaklarım cok ağrıdı oynamaktan @MiuLego bunlar zumba sayılır mı
Menüm biraz karışık düzensiz ama zararlı şeyler yoktu yoğunlukta gecistirilen sağlıklı atıştırmaliklar la geçirdim öğleden sonrayı
Oy oyy geçmişi okudum tabiki
@MiuLego
Huy Meselesi
hippotalamus tebrik ederim kızlar haftaya için üzgünüm birinizin yeri benim olacak
Spor planlamasında daSily ı geride bırakıp birinci olmuşum helal olsun bana diyec3m ama keşke tartıda iyi olsaydı
hippotalamus mezuniyetin hayırlı olsun canım çok.cok sevindim
inciakis ceza vermeyelim demissin kız öperim seni
Benden bu kadar "yorumum bitti"
Eki Görüntüle 2035090
Sec beğen al hanginiz ıTeşekkür ederim cnm. . Hadi bakalım geçebilecek misin? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?