- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aynen öyle ne versen aliyo namıssızSenle daha önce konuşmuştuk bunu. yersin ama sonun benim gibi olurama mide ne ilginç şey yedikçe genişliyor
Bak ama geri püskürttü sonrasındaAynen öyle ne versen aliyo namıssız
Iyi tarafindan bak ya puskurtmeseydi ya gobege totoya gitseydi hepsiBak ama geri püskürttü sonrasında
Ama artı 800 gr da geldi tabi
Doğru ya göbeğim taş gibi oldu görsen sanki bebek var içinde ;FIyi tarafindan bak ya puskurtmeseydi ya gobege totoya gitseydi hepsi
Denemis oldun en azindan.yeme icme aklinda kalmaz artik.kotu oluyosun sonunda bunu artik biliyosun :)Doğru ya göbeğim taş gibi oldu görsen sanki bebek var içinde ;F
Aynen kuzum şu an yemek görsem kusacak durumdayımDenemis oldun en azindan.yeme icme aklinda kalmaz artik.kotu oluyosun sonunda bunu artik biliyosun :)
Aman ne faydalı bişey istiyonAynen kuzum şu an yemek görsem kusacak durumdayımçaya vurdum kendimi bir de sigaram olsa ahhhh
Ahahah Karatay hoca leptin bozuyor sigara demiş demese alırdım daAman ne faydalı bişey istiyon
İyi ki demisAhahah Karatay hoca leptin bozuyor sigara demiş demese alırdım da
Bence de yoksa evde de yalnızım dumanaltı olurdu evin içiİyi ki demis
Kiz olecen acliktnKızlar bu da benim telafi menüm
60 dakika yürüyüş
35 dakika eliptik
50 mekik
1.5 lt normal 1.5 lt de ayran limonlu sirkeli su
Uyanır uyanmaz cevizli ve kayısılı su
Sabah
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase sebze çorbası
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
Inan aklıma bile gelmiyor aç değilim dün yediklerim bana 5 gün yeterKiz olecen acliktn
Inan aklıma bile gelmiyor aç değilim dün yediklerim bana 5 gün yeter
Böyle diyosun diyosun yüzde 1le geliyorsun ..Günaydın
Bugün persembe ve ben hala sabitim
Cnm bi kere bende öyle oldum.. mangal yaptık.. fazla da yememiştim ama ekmek falan yemiştim.. bi mideme oturdu ki nefes alamadım.Kızlar bu da benim telafi menüm
60 dakika yürüyüş
35 dakika eliptik
50 mekik
1.5 lt normal 1.5 lt de ayran limonlu sirkeli su
Uyanır uyanmaz cevizli ve kayısılı su
Sabah
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase sebze çorbası
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
Insan bazen böyle oluyor ya mideyi dinlemek lazım aslında sinyal veriyor yeter diye ama duymak istemiyoruzCnm bi kere bende öyle oldum.. mangal yaptık.. fazla da yememiştim ama ekmek falan yemiştim.. bi mideme oturdu ki nefes alamadım.
Midem bulandı en son kustum inan..
Insan bazen böyle oluyor ya mideyi dinlemek lazım aslında sinyal veriyor yeter diye ama duymak istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?