- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Öğlen yemek yemiş olsam o saate kaldigi icin akşamı sütle ln gecistirirdim ama zaten yorgunluktan geberiyodum kahvaltiyla duramazdimAkşam yemeği çok geç olmuş berna..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen yemek yemiş olsam o saate kaldigi icin akşamı sütle ln gecistirirdim ama zaten yorgunluktan geberiyodum kahvaltiyla duramazdimAkşam yemeği çok geç olmuş berna..
Çok az yemissin canım masallahBu sabahhala sabit olduğumdan dolayi 2 öğün yedim o yuzden aralar cok oldu.
Menü vereyim
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 08 45
Sade nescafe
Ara 11.30
Sade nescafe
7 8 cig findik
Ara-oglen 13.00
1 elma
Ara 15.15
2 hurma
7 8 cig fındık
Aksam 19.45
4 köfte (sulu yemekten)
Bol salata
Yatmadan yesil cay icicem.
Su 2yi gecti
Çok değilki canım aksam yememissin zatenMenu vereyim
Not: telafisi yarin acimasizca yapilacak
Sabah 8.15: 1 has yumurta kk.peynir
Maydanoz 5 zeytin
Yarim salatalik 2 ceri domates
Ara sade nescafe 2 ceviz 1 kasik kuru üzüm
Ogle 12.00: 4 kasik kisir 7 yaprak sarma
2 kasik yogurt
Ara turk kahvesi 1 hurma 2 kuru kayisi
Aksam 18: pulbiberli 1 kase yoğurt
Kalani kalorisiz icecekler
Su 2.5 litre
Yarim.litre de detoks icecegi
Spor: 1 saat tempolu yuruyus
canım hamilesin az değilmi yediginSabah 11.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
3 zeytin
Çeyrek simit
Ara 14.30 1.5 avuç kabak çekirdeği
Ara 16.00
1 bardak sütlü kahve 1 kuş lokumu
2 tahinli kurabiye bitmedi tadını sevmedi kimse tabi
Akşam 19.00
150 gr haşlama et 3 kare patates
3 yk mercimekli bulgur pilavı
Su 2.5 lt
Her şeyyyyy bugün 58leri gördüm diye boşladım hemenNeler yedin bakım sen
Bu dediğin bağımlılık yapıyor bir süre sonra yemeyince acayip bir özgüven geliyor insanaKızlar aksam arkadasa kahveye gittim önüme neler koydu neler chesecake çikolatalı kurabiye ve toffifee.
Tadlarina bile bakmadım sade kahvemi icdim ciktim. Çok şaşırdım kendime
Şimdide 30dklik Leslie ve 30 squat ve tam ve yarım mekik çektim. Yatıyorum iyi geceler
Ay insallah yaBu dediğin bağımlılık yapıyor bir süre sonra yemeyince acayip bir özgüven geliyor insana
Tebrikler maşallah... artık yiyince değil yemiyince mutlu olacaksın :))Kızlar aksam arkadasa kahveye gittim önüme neler koydu neler chesecake çikolatalı kurabiye ve toffifee.
Tadlarina bile bakmadım sade kahvemi icdim ciktim. Çok şaşırdım kendime
Şimdide 30dklik Leslie ve 30 squat ve tam ve yarım mekik çektim. Yatıyorum iyi geceler
Çok kısa bir süre çok çok farklı olacak her şey bak gör. Senden daha kilolu insanlar her şeyi yerken sen fit görüntünle onlar zararlı canım almıyım diyeceksinAy insallah ya
Bir tatlı canavarı olarak kurtulmak istiyorum bu bagimliliktan
Ayran detoksu yapsanaÇok kısa bir süre çok çok farklı olacak her şey bak gör. Senden daha kilolu insanlar her şeyi yerken sen fit görüntünle onlar zararlı canım almıyım diyeceksin
Ayran aşı detoxunu mu diyorsunAyran detoksu yapsana
Evet..Ayran aşı detoxunu mu diyorsun
Evet..
Kiz mide fesatin gecti mi :)Ben onu yaptım 2 gün ama cidden çok sıkıcı geldi bana pek kayıp da olmaması cabası
Daha iyiyim canım gece içimde ne var ne yok çıkardım rahatladım bugün midemi yormucam yemek yemicemKiz mide fesatin gecti mi :)
Mide küçüldü tabi ama insan farkinda olmuyor :) iyisin sukur.ben de en cok hala eskisi kadar cok yiyebilir miyim onu merak ediyorum.Daha iyiyim canım gece içimde ne var ne yok çıkardım rahatladım bugün midemi yormucam yemek yemicem
Senle daha önce konuşmuştuk bunu. yersin ama sonun benim gibi olur ama mide ne ilginç şey yedikçe genişliyorMide küçüldü tabi ama insan farkinda olmuyor :) iyisin sukur.ben de en cok hala eskisi kadar cok yiyebilir miyim onu merak ediyorum.