• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Günaydın
dünkü menüm
sabah bir dilim tam b. ekmeği bir haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık bir dilim peynir
ara bir bardak süt bir avuç kuru üzüm
öğle yarım tabak etli patates yemeği ve yoğurt
ara 4-5 fındık bir kuru incir ve 2 fincan türk kahvesi
akşam dışarıda yedik ekmeksiz et döner ve yeşillik

su 2,.6 litre

Günaydın
dünkü menüm
sabah bir dilim tam b. ekmeği bir haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık bir dilim peynir

su 2,.6 litre
Canım öğlenki patates olmamış.. bak biraz katılımı arttırsan iyi olur.. bide birbirimizin menüsünü dw yorumluyoruz ;)

Canım öğlenki patates olmamış.. bak biraz katılımı arttırsan iyi olur.. bide birbirimizin menüsünü dw yorumluyoruz :KK66:
evet patates olmadı ama ben kendime ayrı eve ayrı yemek yapamam ki canım evde ne varsa ölçüsüyle ancak o kadar yiyebilim. tüm hayat boyu devam edeceğim bişey olmalı zayıflayınca geri döneceğim bi yaşam tarzı istemiyorum herşeyden ama az yemek istiyorum. kendimi birşeye kısıtlarsam onu istiyor canım. kendimi de biliyorum o yüzden yarım tabak yedim.

evet patates olmadı ama ben kendime ayrı eve ayrı yemek yapamam ki canım evde ne varsa ölçüsüyle ancak o kadar yiyebilim. tüm hayat boyu devam edeceğim bişey olmalı zayıflayınca geri döneceğim bi yaşam tarzı istemiyorum herşeyden ama az yemek istiyorum. kendimi birşeye kısıtlarsam onu istiyor canım. kendimi de biliyorum o yüzden yarım tabak yedim.
Anladım cnm.. ben şimdi zayıflama döneminde tüketmiyorum ayrı yemekte yaptığım oluyo.. ama korumada küçük porsiyon tüketebiliriz ;) patates hem şekerli hem nişastalı.. bide çabuk acıkmanı sağlar ;)

Anladım cnm.. ben şimdi zayıflama döneminde tüketmiyorum ayrı yemekte yaptığım oluyo.. ama korumada küçük porsiyon tüketebiliriz :KK66: patates hem şekerli hem nişastalı.. bide çabuk acıkmanı sağlar :KK66:
aslında neyi ne kadar tüketmem gerektiğini biliyorum sadece işime gelmiyor.
dediğim gibi akşama kadar yoruluyorum birde kendime ayrı yemekle uğraşamam ki mutfak işlerini hiç sevmem:KK48:
ama daha fazla dikkat etmeye çalışacağım :emir_bebek:

Günaydın
dünkü menüm

su 2,.6 litre

Canım patataeslerini ayıklayıp yiyebilirsin veya eve kendine göre menü yapabilirsin

Ayrı yemek yapamam canım ama alternatif üretmeye calisayim
Anlatamadım. Bir evi olan ailesi olan ailesine yemek yapan sen değilsin canım. Evine de aynı yemekleri yedir. Ben diyete başladım başlayalı babam annem herkes zayıfladı yeme düzenleri değişti. Bu zor bir şey değil.

Anlatamadım. Bir evi olan ailesi olan ailesine yemek yapan sen değilsin canım. Evine de aynı yemekleri yedir. Ben diyete başladım başlayalı babam annem herkes zayıfladı yeme düzenleri değişti. Bu zor bir şey değil.
Malesef evde sebze yenmiyor yapsamda boşa gidiyor eşim yemediginden çocuklarda yemiyor o yüzden herkesin yiyebilecegi şeyler yapıyorum. Bunlarda genelde et yemekleri kizartmalar oluyor. Yazdan taze fasulye ve kabak koydum buzluga. Kabağı bile kıymalı pisirirsem yiyorlar. Bu konuda çok sıkıntıdayım

Malesef evde sebze yenmiyor yapsamda boşa gidiyor eşim yemediginden çocuklarda yemiyor o yüzden herkesin yiyebilecegi şeyler yapıyorum. Bunlarda genelde et yemekleri kizartmalar oluyor. Yazdan taze fasulye ve kabak koydum buzluga. Kabağı bile kıymalı pisirirsem yiyorlar. Bu konuda çok sıkıntıdayım
Mecbur alışacaklar anne ve Eş ne pişirirse onu yerler ki. Ben ailemle yaşıyorum diyete başladığımdan beri annem babam yemek pişirmiyor ben yapıyorum lahana karnabahar brokoli eve hiç girmezdi bizimkiler asla yemezdi şimdi mecbur alıştılar :)

Bugünkü menu
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates 6 zeytin
öğlen bir tabak Ton balıklı salata
Ara 5 fındık bir incir bir bardak sut
Aksam 6da bir kase yoğurt çorbası 5 kaşık haşlanmış et
Şimdide bir sade turk kahvesi içiyorum
Su 2.5 litre oldu simdiden

Mecbur alışacaklar anne ve Eş ne pişirirse onu yerler ki. Ben ailemle yaşıyorum diyete başladığımdan beri annem babam yemek pişirmiyor ben yapıyorum lahana karnabahar brokoli eve hiç girmezdi bizimkiler asla yemezdi şimdi mecbur alıştılar :)
İnan herseyi denedim bu sefer aç yatiyorlar yada geç vakitte yumurta falan kiriyorlar babasıyla. İçim elvermiyor. Ispanak börek olursa yeniyor karnibahari mücver yapıyorum yada kizartiyorum. Pırasa kesinlikle yemiyorlar tek yenen taze fasulye

İnan herseyi denedim bu sefer aç yatiyorlar yada geç vakitte yumurta falan kiriyorlar babasıyla. İçim elvermiyor. Ispanak börek olursa yeniyor karnibahari mücver yapıyorum yada kizartiyorum. Pırasa kesinlikle yemiyorlar tek yenen taze fasulye
Mücveri yulafla da yapabilirsin Lorlu filan normal Mücver tadında oluyor ya da fırında :)
Pırasa da mercimek ve Kabaklı unsuz börek yapabilirsin zamanla alışırsın daha çok yeni diyet düzenin

Back