• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Sabah ılık limonlu su

Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek

Ara 2 ceviz ve sade kahve

Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba

Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu

Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata

Su 2.5 litre ve bitki cayi

Spor 2 saat tempolu yürüyüş

Sabah ılık limonlu su

2 kasik corba

Maden suyu

2 y kasigi tavuk
Biraz salata

Vayyy süper canım .. takımda araları çok buluyorlar ama ben karatay yapmıyorum ki..yemeklere saldırmamak için ara yapmalıyız bence ;)

Sabah ılık limonlu su

2 kasik corba

Maden suyu

2 y kasigi tavuk
Biraz salata

Süper ;)

Sabah 10.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
Pastırmalı yumurta
1 lokma simit
Peynir
2 zeytin
4 cherry

Ara 14.00 1 kupa sütlü kahve
2 tane kurabiye yulaflı karışık cevizli

Ara 16.00 1 büyük muz çeyrek patates kızdan kaldı

Akşam 19.00
Yarım kepçe tarhana çorbası
8 yk pırasa
Küçük kase yoğurt

Su 2 lt şimdilik

Sabah 10.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
Pastırmalı yumurta
1 lokma simit
Peynir
2 zeytin
4 cherry

Ara 14.00 1 kupa sütlü kahve
2 tane kurabiye yulaflı karışık cevizli

Ara 16.00 1 büyük muz çeyrek patates kızdan kaldı

Akşam 19.00
Yarım kepçe tarhana çorbası
8 yk pırasa
Küçük kase yoğurt

Su 2 lt şimdilik
Kız bari yarım simit yeseydin.. yazık sana :(

Çok sevinirim :)
Canım öncelikle kendini tanıt boy kilo.. bebişin kaç aylık falan .. ona göre sana daha iyi yardımcı oluruz ;)

Sonrasında kurallara geçelim.. her akşam menü yazıyoruz saatleri ile birlikte... Varsa sporumuz yazıyoruz.. her cuma kilo bildiriyoruz.. sonrası sohbet muhabbet ;)

1. Kizlar menumu vereyim.yorumlar icin firsat bulursam gelcem sonra

Sabah 12.30
    1 haslanmis yumurta beyazi
    Peynirli biber
    5 zeytin
    Salatalik

Ara 16.00
    Çeyrek muz
    1 yesil elma

Aksam 17.30
    1 tabak ispanak
    1 salatalik

Yatmadan yesil cay icerim

Su 2.5 oldu

Ben 26 yaşındayım 158 boyum 65 kilom 2 aylık bebeğim var sezaryen doğum yaptım o yüzden henüz karın hareketi yapamıyorum inşallah burası iyi gelir gerçi hippotalamus önerdiyse başımın üstünde yeri var :)

Ben 26 yaşındayım 158 boyum 65 kilom 2 aylık bebeğim var sezaryen doğum yaptım o yüzden henüz karın hareketi yapamıyorum inşallah burası iyi gelir gerçi hippotalamus önerdiyse başımın üstünde yeri var :)
Canım bebişin çok küçük.. o yüzden sıkı bir diyet yapmıyoruz.. fazla kilon yok zati.. az dikkatle 6 ay gelmeden verirsin sen ;)

Öncelikle bana süt yapan yiyecekler et,baklava ve helvaydı.. sende kendinin farkındasındır ;)

Sütlü hafif tatlıları öğlen tüketebilirsin cnm.. sıkı bi kahvaltı şart, yumurta peynir.. ekmekmiş börekmiş yeme ama ;) ekmeği sadece kahvaltıda tam buğday olarak tüket.. akşam yemeğinden sonra çayla incir, ceviz, badem ye ;) incir iyi süt yapar .. yeşil çay yasak sana.. emzirenler için olam çaylardan iç mesela tane kimyon aş demle 4 dk.. hem süte iyi gelir hem ödem atar hem bebeğin gazına iyi gelir..

Canım bebişin çok küçük.. o yüzden sıkı bir diyet yapmıyoruz.. fazla kilon yok zati.. az dikkatle 6 ay gelmeden verirsin sen :KK66:

Öncelikle bana süt yapan yiyecekler et,baklava ve helvaydı.. sende kendinin farkındasındır :KK66:

Sütlü hafif tatlıları öğlen tüketebilirsin cnm.. sıkı bi kahvaltı şart, yumurta peynir.. ekmekmiş börekmiş yeme ama :KK66: ekmeği sadece kahvaltıda tam buğday olarak tüket.. akşam yemeğinden sonra çayla incir, ceviz, badem ye :KK66: incir iyi süt yapar .. yeşil çay yasak sana.. emzirenler için olam çaylardan iç mesela tane kimyon aş demle 4 dk.. hem süte iyi gelir hem ödem atar hem bebeğin gazına iyi gelir..
Teşekkür ederim bunlara uymaya çalışırım :KK200: inşallah da uyabilirim çünkü canım çok abur cubur çekiyor habere yiyorum çok üzgünüm :anne:

Teşekkür ederim bunlara uymaya çalışırım :KK200: inşallah da uyabilirim çünkü canım çok abur cubur çekiyor habere yiyorum çok üzgünüm :anne:
Abur cubur süt yapmaz .. üstelik içindeki zararlı maddeler sütten bebişe geçer .. bebeğini düşünürsen yemezsin paketli gıda ;)

Back