- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bu gün 30 dk yürüdüm benim kızın yanında kimse olmadığı için çıkamıyorum ya normalde her gün yürümek istiyorum artık annemler gelince her gün yürümem lazım Doğum içinde çok şey yemek istiyorum ama frenliyorum kendimiMaşallah sen hamiş halinle bizden iyisinyürüyüş yapabiliyor musun gülbem
Kızı bebek arabasına atsan.. durmaz mı??Bu gün 30 dk yürüdüm benim kızın yanında kimse olmadığı için çıkamıyorum ya normalde her gün yürümek istiyorum artık annemler gelince her gün yürümem lazım Doğum içinde çok şey yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi
Yok canım durmuyor benimle yürümek istiyor birde kucağına al diyor zorluyor sonra ikincisi ara ara yürüyelim diyorum dışarısı sopuk çok yaKızı bebek arabasına atsan.. durmaz mı??
Inşallah ya ağzından bal damlıyorCabucaknl gider canım kilolar dayabmaz menun harika
Cok saglikli eve gelenlere de hayır dedin ya daha ne olsun
Süper bir menü afiyet olsun miniğe de yarasınSabah 10.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
Çeyrek simit
Ara 13.00
Çeyrek ayva minik mandalina
Ara 15.30
Sütlü kahve
1 muska şeklinde pestil
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk kereviz 4 yk taze fasulye
Küçük kase yoğurt
Su 2lt geçti
Hoşgeldin cnm .. bugünden itibaren yediklerini be yaptığın sporu yazarsan sana yardımcı olabiliriz.. bide her cuma kilo bildirimi yapıyoruzselam kızlar beni de alır mısınız aranıza?
164 boyda 72 kiloyum 58 olmak istiyorum ama boğazımı da tutamıyorum
yardım edin bana
hoşbuldum canımHoşgeldin cnm .. bugünden itibaren yediklerini be yaptığın sporu yazarsan sana yardımcı olabiliriz.. bide her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
Bu hafta güzel kilo verirsem @MiuLego beni listeye alacak.. kendime program yaptımNasılsınız kuzular
Bu akşam başla o zmn cnm..hoşbuldum canım
yediklerimi yazarım tabiki de çalışıyorum spor yapma imkanım yok havalar ısınmaya başlasın yürüyüş yapmayı düşünüyorum
tamam canım leslie yapmak istiyorum akşamaBu akşam başla o zmn cnm..
1 mil ile başla spor geçmişin yoksa... azcıkta mekik çek bacak çalış.. varsa imkanın ip atlatamam canım leslie yapmak istiyorum akşama
çocukları uyuturken sızıp kalmassam yapacağım hepsini1 mil ile başla spor geçmişin yoksa... azcıkta mekik çek bacak çalış.. varsa imkanın ip atla
Haşimato yu duymuştum ... ama tam bilmiyorum... acaba diyetisyene mi gitsen.çocukları uyuturken sızıp kalmassam yapacağım hepsini
haşimato hastasıyım
bu aralar halsizlik bitkinlik var gözümü açamıyorum
daha önce gittim ama irademe sahip olamadığım için tekrar gitmeye utandım birde spor yapamıyorum uyamıyorum listelereHaşimato yu duymuştum ... ama tam bilmiyorum... acaba diyetisyene mi gitsen.
Madem elinde liste var o zmn uymaya çalış ve buraya yaz.. yardımcı oluruz..daha önce gittim ama irademe sahip olamadığım için tekrar gitmeye utandım birde spor yapamıyorum uyamıyorum listelere
tamamdırMadem elinde liste var o zmn uymaya çalış ve buraya yaz.. yardımcı oluruz..
Sen yaparsınBu hafta güzel kilo verirsem @MiuLego beni listeye alacak.. kendime program yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?