- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Yen’iGünaydın gulbisim Ak kelebek
Iyiyim.minmosum çay içiyorum öyle bomboş çayCanım Yen’i
Gördüm mesajı ne yapıyorsun bakalım
Olsun kuruyemiş yese idin bir parça yanındaIyiyim.minmosum çay içiyorum öyle bomboş çay
Ay ben hiç gitmek istemiyorum sinir bozucu yiyememekBizde açık büfe kahvaltıya gittik.. bence süper atlattım
Ya bizim de istanbulda gittigimiz bi mekan vardi.esim eskisehire gelmeden gidelim dedi.yok dedim o kadar para verip bisey yemeden kalkamam sofradanAy ben hiç gitmek istemiyorum sinir bozucu yiyememek
Ne yedin de bakalımBizde açık büfe kahvaltıya gittik.. bence süper atlattım
İstanbul da çok güzel mekanlar var hidiv Kasrı süper meselaYa bizim de istanbulda gittigimiz bi mekan vardi.esim eskisehire gelmeden gidelim dedi.yok dedim o kadar para verip bisey yemeden kalkamam sofradan
Gelince gidek mi beraberİstanbul da çok güzel mekanlar var hidiv Kasrı süper mesela
Akşam yazıcamNe yedin de bakalım
Biz de oba cafeye giderdik.sabah 10da gidip 3te kalkardik dönem arasi bi haftasonu istanbula gitmeye niyetimiz var inşallah o zaman gidicem.hedef kiloya da ulasmis olurum diye dusunuyorum :)İstanbul da çok güzel mekanlar var hidiv Kasrı süper mesela
Hippom dehşet bi mekan gözün doymuyor çıldırtıcı yani gidelim niye olmasın :)Gelince gidek mi beraber
Nerde oba cafe :)Biz de oba cafeye giderdik.sabah 10da gidip 3te kalkardik dönem arasi bi haftasonu istanbula gitmeye niyetimiz var inşallah o zaman gidicem.hedef kiloya da ulasmis olurum diye dusunuyorum :)
Baltalimaninda canım :)Nerde oba cafe :)
Cnm hidiv kasrına gittim de iftara :)) bide orda tema diye bi yer var orası da süper .. fsm dibinde :))Hippom dehşet bi mekan gözün doymuyor çıldırtıcı yani gidelim niye olmasın :)
Çok güzel menü afiyet olsunMenümü veriyorum
Sabah 2 k kayısı türk kahvesi
Kahv 12.00: 2 yum omlet
Yarim kk peynir 5 zeytin
1 çay bardağı süt
Bol yesillik ve 1 dilim tam t ekmek
Ara türk.kahvesi
Aksam 17.30: 6 yemek.kasigi taze fasulye
Bir bardaktan az fazla ayran
Ve bol salata
Ara : hurma 2 ceviz ve türk kahvesi
Bitki çayı ve 2.5 litre su