• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Maşallah sen hamiş halinle bizden iyisin :KK66: yürüyüş yapabiliyor musun gülbem :spor:
Bu gün 30 dk yürüdüm benim kızın yanında kimse olmadığı için çıkamıyorum ya normalde her gün yürümek istiyorum artık annemler gelince her gün yürümem lazım Doğum içinde çok şey yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi

Bu gün 30 dk yürüdüm benim kızın yanında kimse olmadığı için çıkamıyorum ya normalde her gün yürümek istiyorum artık annemler gelince her gün yürümem lazım Doğum içinde çok şey yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi
Kızı bebek arabasına atsan.. durmaz mı??

Cabucaknl gider canım kilolar dayabmaz menun harika :KK66:

Cok saglikli eve gelenlere de hayır dedin ya daha ne olsun :KK66:
Inşallah ya ağzından bal damlıyor
Sabah 10.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
Çeyrek simit

Ara 13.00
Çeyrek ayva minik mandalina

Ara 15.30
Sütlü kahve
1 muska şeklinde pestil

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk kereviz 4 yk taze fasulye
Küçük kase yoğurt

Su 2lt geçti
Süper bir menü afiyet olsun miniğe de yarasın

selam kızlar beni de alır mısınız aranıza?
164 boyda 72 kiloyum 58 olmak istiyorum ama boğazımı da tutamıyorum
yardım edin bana:cry:
Hoşgeldin cnm .. bugünden itibaren yediklerini be yaptığın sporu yazarsan sana yardımcı olabiliriz.. bide her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ;)

Hoşgeldin cnm .. bugünden itibaren yediklerini be yaptığın sporu yazarsan sana yardımcı olabiliriz.. bide her cuma kilo bildirimi yapıyoruz :KK66:
hoşbuldum canım
yediklerimi yazarım tabiki de çalışıyorum spor yapma imkanım yok havalar ısınmaya başlasın yürüyüş yapmayı düşünüyorum

Back