- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Ettim valla :)Kız 55e revize etmişsin maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettim valla :)Kız 55e revize etmişsin maşallah
Maşallah sana maşallahhhEttim valla :)
Ya benim ilk hedef 65ti.68den itibaren de mezun olabiliyodum.kafamda 58 vardı ama istediğim zaman mezun olabileyim diye 58e revize etmemistim.bugun baktim 58e revize etsem bile mezun olabilecek durumdayim :)Maşallah sana maşallahhh
Ya 55e de bir şey kalmamış ki onun da 1 ayı var maksimum. Ne güzel motivasyonun tam bana da lazım o motivasyondanYa benim ilk hedef 65ti.68den itibaren de mezun olabiliyodum.kafamda 58 vardı ama istediğim zaman mezun olabileyim diye 58e revize etmemistim.bugun baktim 58e revize etsem bile mezun olabilecek durumdayim :)
Dedim atın ölümü diyetten olsun yaz oraya 55![]()
[/QUOTE]Menüm gelsin..
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 12 gibiydi..
2 biberli yumurta
5 zeytin
2 çeri
Salatalık
Peynir
Ara
Komşuya gittim kızlar masa cıss doluydu
2 kaşık biberli kabaklı yoğurlu bi meze
1 silme kaşık kısır
1 dilim salatalık
Akşam 18.30
200 gr galiba ızgara biftek (biberli soğanlı sos yaptım üstüne
Salata
Su 3+
Spor şimdilik 500 ip atladım leslie ile bölgesel de yapsam süper olur![]()
Cnm ızgarayı nerde yiyorsun evde kendin mi yapıyorsun?? Gün güzel olmuş yatana kadar 2 yaparsın onuSabah 12.15
2 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim peynir
7 zeytin
Ara 16.30
1 Bardak sütlü kahve 1 kare bitter
1 avuç
Kuruyemiş
Akşam 19.00
Levrek ızgara
Salata
Ara meyve yemedim daha belki yerim
Su 1.5 şimdilik bu gün az oldu![]()
Yok canım dışarda yedim kendim evde balık hiç yapmıyırım ya kokusu hiç çıkmıyorCnm ızgarayı nerde yiyorsun evde kendin mi yapıyorsun?? Gün güzel olmuş yatana kadar 2 yaparsın onu![]()
Gez cnm son rahat günler... geliyooYok canım dışarda yedim kendim evde balık hiç yapmıyırım ya kokusu hiç çıkmıyor
Cidden korkuyorum 2 küçük çocuk ile ne yapacağım bakalımm :)Gez cnm son rahat günler... geliyoo![]()
İnş sakin bi bebek olurCidden korkuyorum 2 küçük çocuk ile ne yapacağım bakalımm :)
Ay İnşAllah kuzum kızım gibi bşrvtane daha olursa ne olur bilmemİnş sakin bi bebek olur
Berna sanki senin menüler dolu dolu olmaya başladı.. haa kötü mü değil.. çalışmaya başladın diye mi??Şuraya oglunu uyuturken uyuyakalan bir berna menüsü ekleyelim
Sabah 07.30
Tost
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Ara 08.45
Sade nescafe
1 kare bitter(ulker napolitenlerden 4 gr sadece)
Ara 11.30
1 elma
7 8 cig findik
Ara 12.00
Sade nescafe
1 kucuk bitter daha
Oglen 13.30
1 porsiyon urfa kebap
1 catal bulgur pilavi(degisik biseydi tadina baktim)
Salata
Ara 14.30
Yesil cay
Ara 16.00
1 kucuk muz
5 6 cig fındık
Aksam 18.00
1 tabak etli kurufasulye
Bol salata
Su 2 lt
Önce geç kahvaltı yapıyordu şimdi okuldan dolayı mecbur erken ama 3 öğün olmasa dayanamazBerna sanki senin menüler dolu dolu olmaya başladı.. haa kötü mü değil.. çalışmaya başladın diye mi??
Berna sanki senin menüler dolu dolu olmaya başladı.. haa kötü mü değil.. çalışmaya başladın diye mi??
Aynen oyle canlar. Sabah en gec 7de ayaktayim aksam eve gelisim 5bucuk.yatisim bu saatler.Onceden sabah uyuyodum uyumasam bile evde kahvalti yapmadan durabiliyordum.simdi erken kahvalti yapmasam asla duramam o kadar saat ayakta.aslinda dolu gozukmesinin sebeplerinden biri de nescafe ve yesil caylar.normalde cikolata yemiyorum bugunluk biseydi. Eskiden 2 ana 2 ara(yiyecekli) yapiyodum simdi 3 ana 2 ara seklinde.aslinda cikolata olmasa ictiklerim ara sayilmaz leptin bile bozmuyolar :)Önce geç kahvaltı yapıyordu şimdi okuldan dolayı mecbur erken ama 3 öğün olmasa dayanamaz
Canım hafta ici alel acele kahvalti edoyorum onyuzden oluyor ama doyiyorum gibi gibi :)))Süper menü afiyet olsun ama kahvaltıda doydun mu ya ben mi çok aç gözlüyüm herkesin kahvaltısı böyle ben de gözüm dönmüş gibi her şeyden yemek istiyorum![]()
Hadi listen hayırlı olsun :))Kizlar ben gecen hafta reglin ilk gunu
67.6
Bu hafta 66.8
Haftaya 65.1![]()