Sensin ŞİŞKO

Ben de aynen oyleyim.Aramızda kalsin midemin kuculdugune hic inanmıyorum hala otursam bi orta boy pizzayi gömebilirmisim gibi geliyo
Aynen işte bak ben yedim pizzaları geceleri hem de düşün art arda 2şer kruvasan gömdüm hiçbir değişiklik yok eski formumdan ama midem bulanıyordu çok yedikten sonra
Çakma detokscu hipponuz geldi... anca bi detoks yapim ds azcık kendime gelim.. spor da yapiyom
Hoşgeldin canım ben de yeni Detox a başladım 3 günlük menü verince bakarsın belki ilgini çeker

3 lt su

Sabah 09.00 detoks sıvımı içtim

Kahvaltı 10.00
1 dilim Tbe
2 yk lor
1 bardak tarçınlı süt

Ara 12.00
2 tam ceviz
Boşnak kahvesi <3

Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
Çay

Ara 15.45
1 bardak ayran

Akşam 17.10
8 yk kapuska
1 kase yoğurt
1 tabak salata

Ara 18.00 da yapıcam
1 ekşi elma

Alınan 790 kcal

Şişkinlik yapar mı acaba mercimek ve lahana?? Bu arada bende çok yiyince midem bulanıyo :)))

Bu arada birinci olmuşsun etaplarda .. senin haftan birinci olanım yüzdesi sayılmadı galiba..

Tebrikler
Bebisim o analizler ocak subat ayi konple analizleri.o kisi yeni oldugu icin toplamda verdigi yuzdesi azdir.

O kadarini bilmiyorum ben canim.ben de 3.olmuşum etiket gelmedi tesadufen gördüm
Sen süper zayıfladın maşallah kısa sürede... insan zayıflayınca şişman geçirdiği günlere salaklık olarak bakıyo dimi??

]Aa ben yemek işini kapattım menü verim..

Fırtına menüsü

Kahvaltı 12de...
2 yumurta ile soğanlı biberli omlet
Peynir
5 zeytin
2 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
1 incir
1.5 ceviz
1 kayısı

Akşam 17.45
Detoks çorbası

Birazdan az sütlü kahve içerim acıkınca.. belki ceviz flnda yerim..

Sen süper zayıfladın maşallah kısa sürede... insan zayıflayınca şişman geçirdiği günlere salaklık olarak bakıyo dimi??
Aynen öyle. .annem babam geldi yeter zayiflama kucucuk kaldin diyip duruyolar.5kg daha vercem diyorum nerenden verecen diyolar.yahu daha 38 beden bile degilim diyorum olsun olma iyisin diyolar deli olicigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…