- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
İnşsllah canım ama işte psikolojik kilo almak istemiyorum100 de olsan sıkma canını cnm yaa.. 40ın çıkana kadar verirsin inş.. ödemin iner
Daha 7 hafta var Doğuma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşsllah canım ama işte psikolojik kilo almak istemiyorum100 de olsan sıkma canını cnm yaa.. 40ın çıkana kadar verirsin inş.. ödemin iner
Sıkma canınk gülbe.. illa 100ü göreceksin maalesef .. daha bebiş kilo alacak.. ama az dikkat ederek 40ın çıkmadan verirsin.. ben lohusayken iştahım çok yoktu.. az da dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim bile.. ama işte sütüm olsun diye yiyince 6sını geri aldım demek dikkat etsem diyet yapmadan hamile kaldığım kiloya inerdim..İnşsllah canım ama işte psikolojik kilo almak istemiyorum
Daha 7 hafta var Doğuma :)
Benim de öyle oldu ilk Doğum da 20. Gün tartışdığım 12 kg gitmişti canım ben de dikkat etmediğim için kilo aldım tekrarSıkma canınk gülbe.. illa 100ü göreceksin maalesef .. daha bebiş kilo alacak.. ama az dikkat ederek 40ın çıkmadan verirsin.. ben lohusayken iştahım çok yoktu.. az da dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim bile.. ama işte sütüm olsun diye yiyince 6sını geri aldım demek dikkat etsem diyet yapmadan hamile kaldığım kiloya inerdim..
Birde doğumu çok etkilesin istemiyorum canım çok kilo ile zor olur DoğumSıkma canınk gülbe.. illa 100ü göreceksin maalesef .. daha bebiş kilo alacak.. ama az dikkat ederek 40ın çıkmadan verirsin.. ben lohusayken iştahım çok yoktu.. az da dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim bile.. ama işte sütüm olsun diye yiyince 6sını geri aldım demek dikkat etsem diyet yapmadan hamile kaldığım kiloya inerdim..
Sende uzun boylusun cnm.. herhangi birinin 100 kilo olması ile bizimki bi değilBirde doğumu çok etkilesin istemiyorum canım çok kilo ile zor olur Doğum
Orası öyle tartıldığım da hemşire emin misin diyor kiloya :) evet diyorum :)Sende uzun boylusun cnm.. herhangi birinin 100 kilo olması ile bizimki bi değil
Bisküvi dışında liste güzel, ama bisküviyi bilemedim diyetisyen vermiş sonuçta vardır bir bildiğiSabah 09:45
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1.5 dilim tbe
Peynir 2 kare
3 cherry
2 sivri biber
Ara 13.15
1 paket Altınbaşak bisküvi form
Peynir ile
1 kupa sütlü kahve şekersiz
Ara 16.15
5 çiğ badem 5 çiğ fındık
1 yk kuru üzüm
1 bardak süt
Akşam 19.00
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
150 gr 5 köfte
Salata
Ayran
3 elma dilim patates
Su 2.5 lt daha içiyorum
Spor 30 dk yürüyüş
Aynen canım bilmiyorum ki bakalım tartı ne diyecek eski tartım bozuldu Yen’i tartı aldım bu gün bakalım onda kaç çıkacağımBisküvi dışında liste güzel, ama bisküviyi bilemedim diyetisyen vermiş sonuçta vardır bir bildiği
Menü güzel bernacımBen de menu vereyim kizlar evim epeyce kalabalik
- Sabah 07.30
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 10.30
1 kucuk elma
Öğlen 13.15
2 kofte 2 pattis (sulu yemek)
Ara 14.30
Yarim armut
Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Birazdan nescafe icicem su 2yi gecmistir
Ic canim bisey olmaz sutten zarar gelmez :)Kızlar şimdi 4/1 sütlü şekersiz nescafe içsem nolur çok canım çekti
Ic canim bisey olmaz sutten zarar gelmez :)
Canım yatılı misafirim var şimdi totom yer gördü sabah kahvaltıyla hazırla topla ,yemek çocuklar derken Oyyy yoruldum öptüm seniArtık kimse yazmayacak sanırım
Hippo Berna bilinmeyen tevafuk hiçCanım yatılı misafirim var şimdi totom yer gördü sabah kahvaltıyla hazırla topla ,yemek çocuklar derken Oyyy yoruldum öptüm seni
Bende herkes buradadır diye geldim ama senden başka kimse yok ,bernanında misafiri var diye biliyorumHippo Berna bilinmeyen tevafuk hiç
Biri uğramıyor artık ya
Gulbem naber nasılsın heyecan var mıHippo Berna bilinmeyen tevafuk hiç
Biri uğramıyor artık ya
İyiyim şükür sen nasılsın asıl bir gittin bir daha yoksunGulbem naber nasılsın heyecan var mı
Okuyorum minnosum ama 15 tatilden artılarla döndüm bu ara onları vermek için uğraşıyorum bakalım.İyiyim şükür sen nasılsın asıl bir gittin bir daha yoksun
Heyecan değil de korku var