• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

İnşsllah canım ama işte psikolojik kilo almak istemiyorum :KK66:
Daha 7 hafta var Doğuma :)
Sıkma canınk gülbe.. illa 100ü göreceksin maalesef .. daha bebiş kilo alacak.. ama az dikkat ederek 40ın çıkmadan verirsin.. ben lohusayken iştahım çok yoktu.. az da dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim bile.. ama işte sütüm olsun diye yiyince 6sını geri aldım :( demek dikkat etsem diyet yapmadan hamile kaldığım kiloya inerdim..

Sıkma canınk gülbe.. illa 100ü göreceksin maalesef .. daha bebiş kilo alacak.. ama az dikkat ederek 40ın çıkmadan verirsin.. ben lohusayken iştahım çok yoktu.. az da dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim bile.. ama işte sütüm olsun diye yiyince 6sını geri aldım :KK43: demek dikkat etsem diyet yapmadan hamile kaldığım kiloya inerdim..
Benim de öyle oldu ilk Doğum da 20. Gün tartışdığım 12 kg gitmişti canım ben de dikkat etmediğim için kilo aldım tekrar
Diyetisyen bunlekilde beslenirsen sabit kalırsın dedi ama bakalım göreceğiz

Sıkma canınk gülbe.. illa 100ü göreceksin maalesef .. daha bebiş kilo alacak.. ama az dikkat ederek 40ın çıkmadan verirsin.. ben lohusayken iştahım çok yoktu.. az da dikkat ettim 40ım çıktığında 12 kilo vermiştim bile.. ama işte sütüm olsun diye yiyince 6sını geri aldım :KK43: demek dikkat etsem diyet yapmadan hamile kaldığım kiloya inerdim..
Birde doğumu çok etkilesin istemiyorum canım çok kilo ile zor olur Doğum

Sabah 09:45
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1.5 dilim tbe
Peynir 2 kare
3 cherry
2 sivri biber

Ara 13.15
1 paket Altınbaşak bisküvi form
Peynir ile
1 kupa sütlü kahve şekersiz

Ara 16.15
5 çiğ badem 5 çiğ fındık
1 yk kuru üzüm
1 bardak süt

Akşam 19.00
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
150 gr 5 köfte
Salata
Ayran
3 elma dilim patates

Su 2.5 lt daha içiyorum
Spor 30 dk yürüyüş
Bisküvi dışında liste güzel, ama bisküviyi bilemedim diyetisyen vermiş sonuçta vardır bir bildiği

Ben de menu vereyim kizlar evim epeyce kalabalik

1. Sabah 07.30
    Tost
    7 zeytin
    1 haslanmis yumurta beyazi
    Salatalik

Ara 10.30
    1 kucuk elma

Öğlen 13.15
    2 kofte 2 pattis (sulu yemek)

Ara 14.30
    Yarim armut

Aksam 17.30
    1 tabak kiymali karnabahar

Birazdan nescafe icicem su 2yi gecmistir
Menü güzel bernacım

İyiyim şükür sen nasılsın asıl bir gittin bir daha yoksun
Heyecan değil de korku var
Okuyorum minnosum ama 15 tatilden artılarla döndüm:( bu ara onları vermek için uğraşıyorum bakalım.
Niyebkorkuyon balım önceden de yaptin ;)

Back