• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

:eek: yemeklerle ilgili sıkıntım yok kahvaltı ve akşam yemeği porsiyonları normal ama ama ama araları ayarlıyamıyorum dozu kaçırıyorum biran önce düzeltmem lazım sanki hep aç gibiyim önceden böyle olmuyordu
Cidden ben de aynı durumdayım insan daha vereceği kilo olsa bile koruma moduna geçiyor bu hoş değil. Buraya katılım sağlasak belki motive oluruz bilemiyorum

Cidden ben de aynı durumdayım insan daha vereceği kilo olsa bile koruma moduna geçiyor bu hoş değil. Buraya katılım sağlasak belki motive oluruz bilemiyorum
Aynısı bana da oldu bu hafta sadece 500 gr gitmis.Bizim takım da kapanınca liste kalmayinca cozutmaya çok meyilliyim.pattisle pilav yediydim bu hafta.bir kez daha tescillendi ki ben distan denetimli bi insanim:işsiz:

Aynısı bana da oldu bu hafta sadece 500 gr gitmis.Bizim takım da kapanınca liste kalmayinca cozutmaya çok meyilliyim.pattisle pilav yediydim bu hafta.bir kez daha tescillendi ki ben distan denetimli bi insanim:işsiz:
Nasıl takım kapandı ne demek 7. Takım mı anlamadım

Ahahah yine olsa yine yerim valla :KK70: ruhum obez benim ben bunu anladım :KK70: hayat boyu dikkat etmem lazım
Ben de aynen oyleyim.Aramızda kalsin midemin kuculdugune hic inanmıyorum hala otursam bi orta boy pizzayi gömebilirmisim gibi geliyo:sus:

Back