- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen işte bak ben yedim pizzaları geceleri hem de düşün art arda 2şer kruvasan gömdüm hiçbir değişiklik yok eski formumdan ama midem bulanıyordu çok yedikten sonraBen de aynen oyleyim.Aramızda kalsin midemin kuculdugune hic inanmıyorum hala otursam bi orta boy pizzayi gömebilirmisim gibi geliyo
Hoşgeldin canım ben de yeni Detox a başladım 3 günlük menü verince bakarsın belki ilgini çekerÇakma detokscu hipponuz geldi... anca bi detoks yapim ds azcık kendime gelim.. spor da yapiyom
Şişkinlik yapar mı acaba mercimek ve lahana?? Bu arada bende çok yiyince midem bulanıyo :)))3 lt su
Sabah 09.00 detoks sıvımı içtim
Kahvaltı 10.00
1 dilim Tbe
2 yk lor
1 bardak tarçınlı süt
Ara 12.00
2 tam ceviz
Boşnak kahvesi <3
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
Çay
Ara 15.45
1 bardak ayran
Akşam 17.10
8 yk kapuska
1 kase yoğurt
1 tabak salata
Ara 18.00 da yapıcam
1 ekşi elma
Alınan 790 kcal
Valla bilmiyorum ama akşam sebze yemeği yağsız öğlen de yağsız herhangi bir çorba şart değil lahana ve mercimek :)Şişkinlik yapar mı acaba mercimek ve lahana?? Bu arada bende çok yiyince midem bulanıyo :)))
Haa tamam anladım cnm.. bakalım nasıl olacak??Valla bilmiyorum ama akşam sebze yemeği yağsız öğlen de yağsız herhangi bir çorba şart değil lahana ve mercimek :)
3 gün işte bakalım ben dayanabilirim umarım 3 günHaa tamam anladım cnm.. bakalım nasıl olacak??
Bu arada birinci olmuşsun etaplarda .. senin haftan birinci olanım yüzdesi sayılmadı galiba..3 gün işte bakalım ben dayanabilirim umarım 3 gün
Nasıl sayılmadı mezun olduğum haftayı mo diyorsunBu arada birinci olmuşsun etaplarda .. senin haftan birinci olanım yüzdesi sayılmadı galiba..
Tebrikler
Analiz raporlarında birinci sen gözüküyorsun..Nasıl sayılmadı mezun olduğum haftayı mo diyorsun
Bebisim o analizler ocak subat ayi konple analizleri.o kisi yeni oldugu icin toplamda verdigi yuzdesi azdir.Bu arada birinci olmuşsun etaplarda .. senin haftan birinci olanım yüzdesi sayılmadı galiba..
Tebrikler
Haaa orada tamam da ben bir an mezun olduğum hafta 1. Olan kişi şaibeliydi ya onun iptal oldu sandımAnaliz raporlarında birinci sen gözüküyorsun..
O üye takımdan gönderildi..Bebisim o analizler ocak subat ayi konple analizleri.o kisi yeni oldugu icin toplamda verdigi yuzdesi azdir.
Ebet orda işte.. o üye de gönderildi takımdan..Haaa orada tamam da ben bir an mezun olduğum hafta 1. Olan kişi şaibeliydi ya onun iptal oldu sandım
O kadarini bilmiyorum ben canim.ben de 3.olmuşum etiket gelmedi tesadufen gördümO üye takımdan gönderildi..
Sen süper zayıfladın maşallah kısa sürede... insan zayıflayınca şişman geçirdiği günlere salaklık olarak bakıyo dimi??O kadarini bilmiyorum ben canim.ben de 3.olmuşum etiket gelmedi tesadufen gördüm
Aynen öyle. .annem babam geldi yeter zayiflama kucucuk kaldin diyip duruyolar.5kg daha vercem diyorum nerenden verecen diyolar.yahu daha 38 beden bile degilim diyorum olsun olma iyisin diyolar deli olicigimSen süper zayıfladın maşallah kısa sürede... insan zayıflayınca şişman geçirdiği günlere salaklık olarak bakıyo dimi??
Bende 5 kilo vermeliyimmmmmm.....Aynen öyle. .annem babam geldi yeter zayiflama kucucuk kaldin diyip duruyolar.5kg daha vercem diyorum nerenden verecen diyolar.yahu daha 38 beden bile degilim diyorum olsun olma iyisin diyolar deli olicigim
Sen zaten idealsin 5 kilo daha verirsen kemik kalacaksin :)Bende 5 kilo vermeliyimmmmmm.....