- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Bu nolıyo peki?? Başka bişi yok mu??3 yk ev yoğurdu
1 şişe soda
1 tk zencefil
Yarım limon
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce içilecek
Napiyomuş bu neremizi eritiyor B bilinmeyenkullanici canım denedinmi etkisi nasıl çok sordum :))Bu nolıyo peki?? Başka bişi yok mu??
Bu nolıyo peki?? Başka bişi yok mu??
Napiyomuş bu neremizi eritiyor B bilinmeyenkullanici canım denedinmi etkisi nasıl çok sordum :))
Yarın başlıcam inşHani menüler kimse yazmıyor
Yazacak yüzüm yokHani menüler kimse yazmıyor
Kız neler yiyorsun söyle bakalımYazacak yüzüm yok
Kız neler yiyorsun söyle bakalım
Cidden ben de aynı durumdayım insan daha vereceği kilo olsa bile koruma moduna geçiyor bu hoş değil. Buraya katılım sağlasak belki motive oluruz bilemiyorumyemeklerle ilgili sıkıntım yok kahvaltı ve akşam yemeği porsiyonları normal ama ama ama araları ayarlıyamıyorum dozu kaçırıyorum biran önce düzeltmem lazım sanki hep aç gibiyim önceden böyle olmuyordu
Aynısı bana da oldu bu hafta sadece 500 gr gitmis.Bizim takım da kapanınca liste kalmayinca cozutmaya çok meyilliyim.pattisle pilav yediydim bu hafta.bir kez daha tescillendi ki ben distan denetimli bi insanimCidden ben de aynı durumdayım insan daha vereceği kilo olsa bile koruma moduna geçiyor bu hoş değil. Buraya katılım sağlasak belki motive oluruz bilemiyorum
Nasıl takım kapandı ne demek 7. Takım mı anlamadımAynısı bana da oldu bu hafta sadece 500 gr gitmis.Bizim takım da kapanınca liste kalmayinca cozutmaya çok meyilliyim.pattisle pilav yediydim bu hafta.bir kez daha tescillendi ki ben distan denetimli bi insanim
Evet 7.takım kapandı canımNasıl takım kapandı ne demek 7. Takım mı anlamadım
Aaaaaaa neden kapandı pekiEvet 7.takım kapandı canım
Konusmayalim simdi ben de dahil epey uye ceza aldi.olaylar oldu yonetimle fln.Aaaaaaa neden kapandı peki
Haa tamam canım ben giderken Miu cezakıydı biKonusmayalim simdi ben de dahil epey uye ceza aldi.olaylar oldu yonetimle fln.
Öyle iste :) liste olmayinca geldi pattisler gitti pilavlarHaa tamam canım ben giderken Miu cezakıydı bi
Gene iyi onları yememişsin patates pilav masum onlara göreÖyle iste :) liste olmayinca geldi pattisler gitti pilavlargerci anamin getirdiği sarmalari ev yapimi baklavalari kiymali pideleri yimedim
Benden 3 cm uzunsun ve 7 kg az idin tayile giderken. Ben olsam ben de yerdimGene iyi onları yememişsin patates pilav masum onlara göre
Ah ben neler yedim bilsen ah bilsen
Ahahah yine olsa yine yerim vallaBenden 3 cm uzunsun ve 7 kg az idin tayile giderken. Ben olsam ben de yerdim
Ben de aynen oyleyim.Aramızda kalsin midemin kuculdugune hic inanmıyorum hala otursam bi orta boy pizzayi gömebilirmisim gibi geliyoAhahah yine olsa yine yerim vallaruhum obez benim ben bunu anladım hayat boyu dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?