- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
![hippotalamus](/data/avatars/s/760/760029.jpg?1499121545)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mis gibi menülerim ile de gelirim diyorsun :) nasıl geçti tatilSabah 10da kürü içtim
Kahvaltı 11.30
1 yumurta 2 yk lor ile omlet
1 yaprak galeta
Yarım salatalık 2 Chery domates 1 biber
2 top peynir yarım kibrit kutusu normal peynir
1 hindi füme
Çay
Öğle 14.00
Yarım avuçtan az leblebi
1 ceviz
Sütlü Nescafe
Akşam 16.40
4 yk yoğurt chia yarım elma karışımı
2 yk musakka
Alınan 701 kcal
Hoşbulduk canım benim nasılsın nasıl gidiyor korumaB bilinmeyenkullanici hoşgeldin canım
Ah sen yediklerimi görseydin tatildeMis gibi menülerim ile de gelirim diyorsun :) nasıl geçti tatil
Menü çok iyi afiyet olsun su da artmışKızlar kan tahlilim falan vardı geç oldu kahvaltım
Sabah
13.00 1 elma 1 paket kraker
14.30
2 tereyağlı yumurta
Peynir
7 zeytin
2 cherry 1 bardak süt
Ara 16.00
Kabak çekirdeği 2 avuç
1 armut
Yarım elma
Akşam 20.00
1 tabak pırasa yemeği
1.5 dilim ekmek fazla oldu
1 bardak ayran
Su 3 lt
Biz yuvarlanıyoruz artık :) su arttı şimdi çok istiyor canım bilmem nedenHoşbulduk canım benim nasılsın nasıl gidiyor koruma
Ah sen yediklerimi görseydin tatildeharikaydı tatil sen nasılsın bebiş nasıl
Menü çok iyi afiyet olsun su da artmış
Hoşgeldin cnm?? Nasıl geçti yurtdışı? Kilo almadın inş :))Hoşbulduk canım benim nasılsın nasıl gidiyor koruma
Ayy cvp yazmamışım bunaa :)) burdayımhippotalamus nerelerdesin
Su insanın içtikçe içesi geliyor ya ama hiç içmesen aklına gelmiyorBiz yuvarlanıyoruz artık :) su arttı şimdi çok istiyor canım bilmem neden![]()
Hoşbulduk canım benim gezi süperdi kilo aldım tabi ki ama bugün itibariyle verdim sayılır aldıklarımı :) sen nasılsın döndün mü burayaHoşgeldin cnm?? Nasıl geçti yurtdışı? Kilo almadın inş :))
Buraya kimse yazmıyo ne zmndır.. bikaç kez menü de yazdım ama yorum bilw almadıSu insanın içtikçe içesi geliyor ya ama hiç içmesen aklına gelmiyor
Hoşbulduk canım benim gezi süperdi kilo aldım tabi ki ama bugün itibariyle verdim sayılır aldıklarımı :) sen nasılsın döndün mü buraya
Evet ben gitmeden önce de çok boş kalmıştı buralar geldim yine öyleBuraya kimse yazmıyo ne zmndır.. bikaç kez menü de yazdım ama yorum bilw almadı![]()
Sen şimdi istediğin kiloya indin mi??Evet ben gitmeden önce de çok boş kalmıştı buralar geldim yine öyle![]()
Yok kalamıcam galiba 2. Tur diyete adapte olamadım korumada gibi gidiyorum bi motivasyon lazımSağol kuşum iyice bir deri bir kemik kalacaksın bakıyorum da
Korumadan ziyade tekrar diyete başlıyım dedim ama koruma modundan çıkamıyorum şimdideHoşbulduk canım benim nasılsın nasıl gidiyor koruma
Aynı dertten müzdaribimYok kalamıcam galiba 2. Tur diyete adapte olamadım korumada gibi gidiyorum bi motivasyon lazım
Sen şimdi istediğin kiloya indin mi??
Aynen.. bende biraz daha sıkılaşmak istiyorum bide 70ten uzaklaşmak..hani 1 kilo alsam 70 bari 65 olsam bi iki kilo daha alsam öle o aralıktaYok kuzum senin hesap kemikler batıyor ama memnun değilim daha incelme istiyorum