Sensin ŞİŞKO

Hadi ya nazar olmustur canim sana. Ya da belki malum donem gelmistir negsini korwltmek adina yarin gunduz yarim dilim.ye iateersen..

Canim valla oruc beni benden aliyor laf aramizda bir iki gundur de kendimi tutamiyirum :KK43: sekerim dusuyir iftarda gozum.donuyor resmen ne yaosam bilemmedim :KK43:
Tam cikarken gordum mesajini:KK74:cevap vereyim gidiyorum.

Ben takimda listedeyim canim yiyemem o yüzden. Mezun olabilecek kiloya geldim.Dayan berna cok istersen cuma mezun olur oyle yersin diyerek avutuyorum kendimi.cumaya da geciyor zaten :)
Orucluyken diyet yapmak cok cok zor.gunduz canin istiyor ama.iftarda bile yememen lazim diye dusunuyorsun.o yüzden seni anliyorum ve kusur gormuyorum canim.

Tam cikarken gordum mesajini:KK74:cevap vereyim gidiyorum.

Ben takimda listedeyim canim yiyemem o yüzden. Mezun olabilecek kiloya geldim.Dayan berna cok istersen cuma mezun olur oyle yersin diyerek avutuyorum kendimi.cumaya da geciyor zaten :)
Orucluyken diyet yapmak cok cok zor.gunduz canin istiyor ama.iftarda bile yememen lazim diye dusunuyorsun.o yüzden seni anliyorum ve kusur gormuyorum canim.
Sagol.kuzum cevap verdigin icjn. Ya osin ozu bunhafta da tutacaklarim ile 15 gun tutmus olacağım cok.sukur tek sevindigim nokta bu :)

Canım ben hamilelik öncesi parmağımı bile yalamıyordum tekrar gelecek o günler hedef kiloma ulaşınca ya kadar

Biliyorum yine gelecek o günler ve fit bir hatun olacaksın ama şimdilik öncelik bebeğini sağlıkla kucağına almak, kilo vermek kolay iş 5 ayda tüm görüntün değişir kilo verme sürecine girince :)

Kızlar 2 haftada göbeğimi biraz eritebilir miyim? Ve nasıl? Erkek arkadaşım askerdeyken sıkıntıdan abur cubura gömüldüm, gecelere kadar cips kola yapınca göbeğim yağlı yağlı ve kat kat oldu. Dar bir şey giyince aşırı çirkin duruyor. 56 kiloyum ama göbek felaket. Önerilerinizi yazarsanız çok musmutlu olurum:KK74:

Kızlar 2 haftada göbeğimi biraz eritebilir miyim? Ve nasıl? Erkek arkadaşım askerdeyken sıkıntıdan abur cubura gömüldüm, gecelere kadar cips kola yapınca göbeğim yağlı yağlı ve kat kat oldu. Dar bir şey giyince aşırı çirkin duruyor. 56 kiloyum ama göbek felaket. Önerilerinizi yazarsanız çok musmutlu olurum:KK74:
Yağlı şeyler yeme bol bol su iç ve yoğurt ye

Günaydın canlar.uykusuzluktan ölüyorum. Gece 2 bucukta oglumun yabina gittim hep yarim yamalak uyudu uyandi derken kendi yatagima gectigimde saat 6ydi.oglumu doktora goturuyoruz simdi de.

Günaydın canlar.uykusuzluktan ölüyorum. Gece 2 bucukta oglumun yabina gittim hep yarim yamalak uyudu uyandi derken kendi yatagima gectigimde saat 6ydi.oglumu doktora goturuyoruz simdi de.
Geçmiş olsun kuzum nesi var

Çok geçmiş olsun canım bir çırpıda kurtulsun inş kuzucuk

Gecmis olsun Canm
Sagolun kizlar.vazgectik aldirmaktan.tayin isi netlessin dedik.haftaya gun veriyolar tayin olursa tasinma derdine duscez.buyumeyen bisey de.baska bi.doktor tabidigi daha aradik acele etmenizi gerektirecek bisey yok dedi.biz de vazgectik bu araya sikistirmaktan.

B bilinmeyenkullanici canim gozun aydin.darisi basima dicem de ben cok fena artidayim:işsiz:

Sagolun kizlar.vazgectik aldirmaktan.tayin isi netlessin dedik.haftaya gun veriyolar tayin olursa tasinma derdine duscez.buyumeyen bisey de.baska bi.doktor tabidigi daha aradik acele etmenizi gerektirecek bisey yok dedi.biz de vazgectik bu araya sikistirmaktan.

B bilinmeyenkullanici canim gozun aydin.darisi basima dicem de ben cok fena artidayim:işsiz:
iyi bari demek ki ciddi bir durum yok sevindim canım

teşekkür ederim darısı başına evet ama bugün artıysan yarın öbür gün eksi olur o ben de regl sayesinde düştüm epey yoksa sen gibiydim :)

Sabah 11.30
Aç karna 2 bardak su 3 gün kurusu
Yarım yufka (3 el büyüklüğünde ) tereyağlı yumurta
7 zeytin
Peynir
2 cherry
1 çk ayva reçelli

Ara 14.00-16.00 arası gidip geldikçe yedim
10 çiğ badem
2 rulo gofret
2 kare bitter
1 Türk kahvesi