Sensin ŞİŞKO

Sabah 12.00 bugün uyudum
2 baraj su aç karna
3 gün kurusu
2 erik kurusu
2 haşlanmış yumurta
1 .5 dilim tbe
1 cherry
7 zeytin
Peynir
1 çk bal

Ara 14.00 yarım yeşil elma

Ara 16.00 1 Türk kahvesi
3 rulo gofret

Ara 18.00
1.5 kibrit kutusu peynir
3 cherry
1 dilim ayva

Akşam 19.30
3 kepçe yoğurt çorbası
Yarım porsiyon sadece et döner
1 dilim tbe

Su 2.5 lt

Yatmadan süt içerim

Menü iyi kaçamak olur tabi hamilesin. 1 paket yememişsin sonuçta

Selam kizlar
Sabah 09 yulafli yogurt
Saat 10 bucuk kahvalti bir dilim ekmek ustune labne 4 zeytin
Ara bir bardak ayran
Ara bir portakal bir kare bitter
Aksam 18 yarim tabak taze fasulye
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus
Kuzum sanki hiraz az olmus.halsiz dusme
Ay kuzum 3 yerine 1 yiyip.nefsini.koreltseydin sadece keske.ama hamissin de bisey diyemiyorum.
Canım ben hamilelik öncesi parmağımı bile yalamıyordum tekrar gelecek o günler hedef kiloma ulaşınca ya kadar
Gelecek gelecekkk saglikla bebisi al kucagina da gerisi hallolur.

Kuzum sanki hiraz az olmus.halsiz dusme

Ay kuzum 3 yerine 1 yiyip.nefsini.koreltseydin sadece keske.ama hamissin de bisey diyemiyorum.

Gelecek gelecekkk saglikla bebisi al kucagina da gerisi hallolur.
Haklısın canım ne oldu bana bilmiyorum kendimi
Frenleye miyorum

Az canm az bende su huyumu degisemedm kahvaltiyi yapamiyorum aksamlari zor doyuyorum annem benim icin gunduz yediremem gece doyuramam derdi hep :)

G
Guzel bence abartmadan kacamak yapmissin olucak okadar zmanla oda azalir heyecandan:)

Eve ben almıyorum eşim alıyor almasa ben daha iyi frenleyeceğim görünce dayanamıyorum
Seni cok iyi anliyorum.mesela ben de esime tatli aldirmistim misafir gelecek diye.gelecek olanlar 4 kisi zaten.cok yiyen insanlar degil.gitmis 1 kilo almis.yarisindan fazlasi kaldi gozumun onunde duruyo.reglim de..

Farkındayım canım fazla oldu ama regl oldum bugün benimki çok sancılı geçiyor hemde sabah karin ağrısı mide bulantisindan hic bisey yiyemedim öğlen ancak yiyebildim oyle olunca da sonuç bu ben tamamen kesersem bir süre sonra tekrar başlıyorum başlayınca geliyor artılar yılların alışkanlığı kolay geçmiyor

basaramiyorum arkadaslar

Kahvaltim;
1 yumurta,
3 yesil zeytin
1 dilim Kizarmis tam bugdayli ekmek ( maalesef kac gundur unlu malzeme tuketmeye basladim)
1 dilim kasar Peynir

Ögle kahve
Ikindi-Aksam
(4 ) ev yapimi Lahmacun
salata

19:00 sonrasi
kek
cay,

kurtarirmi bilmem ama kekin malzemesi
-seker yerine Bal
-un yerine; rondo dan gecirdigim mademler
-yumurta
-elma+kuru uzum
-zencefil tozu

Yemege misafirim vardi sabahtan beri hazirlik ev toparlama fln ugrasiyorum.simdi gittiler de oturdum.

Kahcaltin gec olmus epey ve 3 dilim.ekmek fazla canim.aksam menu guzel ama genel olarak bos geldi gozume.cok saglikli degil.
Regl oldum çok kötüyüm bernam

Bende asiri bi yenw istegi var.diyetin basindan beri hic boyle olmamistim.misafire verdigim tatlidan agzima atmamak icin zor tuttum kendimi ve aglayasim geldi yiyemedigim icin
Hadi ya nazar olmustur canim sana. Ya da belki malum donem gelmistir negsini korwltmek adina yarin gunduz yarim dilim.ye iateersen..
sem35 canim kuzularin durmuyo mu yine.gelmedin bu aksam.

tevafuk55 sen de yoksun canim
Canim valla oruc beni benden aliyor laf aramizda bir iki gundur de kendimi tutamiyirum sekerim dusuyir iftarda gozum.donuyor resmen ne yaosam bilemmedim

Kahvaltidaki ekmekten zarar gelmez ama onu yediysen ayni gun lahmacun yemeyeceksin.hele aksam kek asla.kekin icerigi masum gorunuyor olabilir ama yedigin saat hic masum degil ustelik oncesinde ekmek ve lahmacun var.

Ayrica arkadasim buraya duzenli gelmiyorsun.her gun gelip ne yedigini yazsan biz de yorumlarsak ancak oyle yardimci olabiliriz sana ve sen de basarabilirsin.Oyle karabatak gibi bi gel iki gelme durumu olunca biz de seni taniyip yediklerin hakkinda yorum yapamiyoruz.yaz her gun ne yediysen iyisiyle kotusuyle zor degil inan.Bak biz canimiz bisey istediginde yememek icin bile yaziyoruz destek olalim diye.
Regl oldum çok kötüyüm bernam
Ay bacım dinlen ben de ayni..ustelik fena artidayim.simdi de acaip bas agrim var yatcam.

Hepinize iyi geceler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…