Sensin ŞİŞKO

Kizlar ben azonce gebelik testi yaptim negatif cikti on gundur hastalanamiyorum mahvolmus durumdayim karnimin sisliginden otururken bile rahatsz oluyorum.ilac varmi bunun icin ?

Selam canlar :KK200:
Kizim hasta iki gundur bogaz enfeksiyonu sanirim sadece ates var :KK43:atese bagli halsizlik uyku hali :KK43: uzerine kv min de umre yr gitmesine iki gun kaldi aksamlari orada oluyoruz.. bu aksam resmen kizimin orada yari baygın halini yasadim soydum soguk kompleks yaptim :cry:
Yar8n da koye gidecez hasta çocuğumla vr oğlumla ne zor bazi seylere mecbur olmak :KK43: simdiden atesi yukselmeye basladi bile gecemizhayra ciksin.. iyi geceler canlar...

Kizim hasta iki gundur bogaz enfeksiyonu sanirim sadece ates var :KK43:atese bagli halsizlik uyku hali :KK43: uzerine kv min de umre yr gitmesine iki gun kaldi aksamlari orada oluyoruz.. bu aksam resmen kizimin orada yari baygın halini yasadim soydum soguk kompleks yaptim :cry:
Yar8n da koye gidecez hasta çocuğumla vr oğlumla ne zor bazi seylere mecbur olmak :KK43: simdiden atesi yukselmeye basladi bile gecemizhayra ciksin.. iyi geceler canlar...
Canim gecmis olsun hastaneye goturdunmu? Gotur bi baktir istersen salgin var buara

Bugün yarin babamin dogumgunuydu(babannem tam tarih veremezdi de galandardan 3 gün once derdi :KK70: ) son anda geldi aklima.babam da yarin goreve gidecek diye bu saate kadar sohbet muhabbet oturduk.felaket uykum var gozlerimin ici yaniyo

tevafuk55 tevafuk55 gecmis olsun canım bu gibi durumlar gercekten zor.bi yerlere gitme mecburiyeti fln..

Y Yesilelma90 canım ilac var ama sen doktora gorunmeden kullanma.doktor zaten sorun yoksa ilac verir.bi de adacayi getiriyo diye biliyorum regli.

@Gulbe seker hala yoksunnnn

Kizlar bu hafta boyle ce e diyip kaçmış oldum hep ama malum memleket halleri yapamadigim yorunlar icin kusuruma bakmayin.daha yeni yatiyorum herkese iyi geceler:KK200:

Canım çok geçmiş olsun, çocuklar hastayken birşeylere mecbur kalmak çok kötü oluyor, Allah şifa versin kuzucuk çabucak iyileşsin inşallah

Bugün yarin babamin dogumgunuydu(babannem tam tarih veremezdi de galandardan 3 gün once derdi :KK70: ) son anda geldi aklima.babam da yarin goreve gidecek diye bu saate kadar sohbet muhabbet oturduk.felaket uykum var gozlerimin ici yaniyo
Sağlıklı mutlu yaşlar babana o zaman :)

Kizlar ben azonce gebelik testi yaptim negatif cikti on gundur hastalanamiyorum mahvolmus durumdayim karnimin sisliginden otururken bile rahatsz oluyorum.ilac varmi bunun icin ?
Bence dr git derim bakarlar hem kontrol olur sana da en kötü aslında arada kontrol ettirmemiz lazım yumurtalıkları ama yapmıyoruz malesef
Çok geçmiş olsun gerçekten işin zor inşallah minik kuzu hemen iyileşir
Nice mutlu yaşları olsun babanın :) benim babamın da doğum günü yaklaştı tamamen unutmuştum iyi ki hatırlattın

Günaydın canimlarrrr.bu gece oglum yine mirin kirin.. nerde ne kadar nasil uyudugumu bile hatirlamiyorum:işsiz:
Ve kahvaltiya misafir var hazirlik yapiyo anama da satamadim bu sabah:KK53:

Valla birden yok oldu herkes ben yarindan sonra sahalara dönüş yapiyorum inşallah. Ammmaaaaaaaa haftaya cuma tayinimiz çıkarsa tekrar yok olabilirim:confused:

Gelmisken menu de vereyim.regl haftam yine doymuyorum dunyalari yiyecek gibiyim.

Sabah 10.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 13.30
1 elma

Ara 15.30
1 elma
5 cig badem

Aksam 17.30
Yarim kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali karnabahar
Yarin havuc

Su 2lt

Bende menu vereyim
Sabah 10 bir haslanmis yumurta iki dilim kepek ekmegi yesilcay 5 zeytin bir tatli kasigi kadar labne
Ara yarim muz soda
Aksami birazdan yicem 2 tane tavuk sis bir kase corba sata yerim bide
Bugun suyu az tukettm 2 litre bile olmamistr aksam icmeye devam edicem

3 lt su
100 dakika yürüyüş

Sabah 07.30
4 yk yoğurt chia yarım cennet hurması karışımı

Öğle 11.45
Yarım kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
Etli patates yemeğinin etlerini yedim

Ara 13.40
1 avuç leblebi
Nescafe
1 mandalina

Ara 15.30
1 kase mısır
Yeşil çay

Ara 17.00
1 kare bitter
Nescafe

Akşam 18.50
Yarım kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
1 kase lorlu salata

Alınan 935 kcal
Yakılan 310 kcal

Gelmisken menu de vereyim.regl haftam yine doymuyorum dunyalari yiyecek gibiyim.

Sabah 10.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 13.30
1 elma

Ara 15.30
1 elma
5 cig badem

Aksam 17.30
Yarim kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali karnabahar
Yarin havuc

Su 2lt

Bende menu vereyim
Sabah 10 bir haslanmis yumurta iki dilim kepek ekmegi yesilcay 5 zeytin bir tatli kasigi kadar labne
Ara yarim muz soda
Aksami birazdan yicem 2 tane tavuk sis bir kase corba sata yerim bide
Bugun suyu az tukettm 2 litre bile olmamistr aksam icmeye devam edicem

Ulannn ben çok mu yiyorum siz mi azzz moralim bozuldu menüleri görünceee

Back