- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Dengeleme yapıyom yarın yicem :))Kız bu ne biraz yemek ye kendimden utandım bu menüyü görünce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dengeleme yapıyom yarın yicem :))Kız bu ne biraz yemek ye kendimden utandım bu menüyü görünce
Bakalım neler göreceğiz yarın menüde :)Dengeleme yapıyom yarın yicem :))
Canim gecmis olsun hastaneye goturdunmu? Gotur bi baktir istersen salgin var buaraSelam canlar
Kizim hasta iki gundur bogaz enfeksiyonu sanirim sadece ates varatese bagli halsizlik uyku hali
uzerine kv min de umre yr gitmesine iki gun kaldi aksamlari orada oluyoruz.. bu aksam resmen kizimin orada yari baygın halini yasadim soydum soguk kompleks yaptim
Yar8n da koye gidecez hasta çocuğumla vr oğlumla ne zor bazi seylere mecbur olmaksimdiden atesi yukselmeye basladi bile gecemizhayra ciksin.. iyi geceler canlar...
Canım çok geçmiş olsun, çocuklar hastayken birşeylere mecbur kalmak çok kötü oluyor, Allah şifa versin kuzucuk çabucak iyileşsin inşallahSelam canlar
Kizim hasta iki gundur bogaz enfeksiyonu sanirim sadece ates varatese bagli halsizlik uyku hali
uzerine kv min de umre yr gitmesine iki gun kaldi aksamlari orada oluyoruz.. bu aksam resmen kizimin orada yari baygın halini yasadim soydum soguk kompleks yaptim
Yar8n da koye gidecez hasta çocuğumla vr oğlumla ne zor bazi seylere mecbur olmaksimdiden atesi yukselmeye basladi bile gecemizhayra ciksin.. iyi geceler canlar...
Sağlıklı mutlu yaşlar babana o zaman :)Bugün yarin babamin dogumgunuydu(babannem tam tarih veremezdi de galandardan 3 gün once derdi) son anda geldi aklima.babam da yarin goreve gidecek diye bu saate kadar sohbet muhabbet oturduk.felaket uykum var gozlerimin ici yaniyo
Kuzu can 1 gün 2 gün değil ki 10 gün gecikmiş bence bi görün Dr,Kizlar ben azonce gebelik testi yaptim negatif cikti on gundur hastalanamiyorum mahvolmus durumdayim karnimin sisliginden otururken bile rahatsz oluyorum.ilac varmi bunun icin ?
Bence dr git derim bakarlar hem kontrol olur sana da en kötü aslında arada kontrol ettirmemiz lazım yumurtalıkları ama yapmıyoruz malesefKizlar ben azonce gebelik testi yaptim negatif cikti on gundur hastalanamiyorum mahvolmus durumdayim karnimin sisliginden otururken bile rahatsz oluyorum.ilac varmi bunun icin ?
Çok geçmiş olsun gerçekten işin zor inşallah minik kuzu hemen iyileşirSelam canlar
Nice mutlu yaşları olsun babanın :) benim babamın da doğum günü yaklaştı tamamen unutmuştum iyi ki hatırlattınBugün yarin babamin dogumgunuydu(babannem tam tarih veremezdi de galandardan 3 gün once derdi) son anda geldi aklima.babam da yarin goreve gidecek diye bu saate kadar sohbet muhabbet oturduk.felaket uykum var gozlerimin ici yaniyo
Nice mutlu seneleri olsun insallah:)Bugün yarin babamin dogumgunuydu(babannem tam tarih veremezdi de galandardan 3 gün once derdi) son anda geldi aklima.babam da yarin goreve gidecek diye bu saate kadar sohbet muhabbet oturduk.felaket uykum var gozlerimin ici yaniyo
Gelmisken menu de vereyim.regl haftam yine doymuyorum dunyalari yiyecek gibiyim.
Sabah 10.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 13.30
1 elma
Ara 15.30
1 elma
5 cig badem
Aksam 17.30
Yarim kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali karnabahar
Yarin havuc
Su 2lt
Bende menu vereyim
Sabah 10 bir haslanmis yumurta iki dilim kepek ekmegi yesilcay 5 zeytin bir tatli kasigi kadar labne
Ara yarim muz soda
Aksami birazdan yicem 2 tane tavuk sis bir kase corba sata yerim bide
Bugun suyu az tukettm 2 litre bile olmamistr aksam icmeye devam edicem