Asiri derecede karbonhidrat dolu menu olmuş .kajvaltin da biraz yagli gibi canım. Mümkün oldugunca patatesten uzak duruyoruz.ekmek yerine ceviz demissin ama onlar birbirinin dengi degil.patates yerine tambugday ekmek yiyip bi de yumurta ekleseydin super kahvalti olurdu.oglen hem corba hem bulgur karbonhidrat.ama illa ikisini birlikte yiyeceksen biraz daha erken saatte tercih edebilirsin miktarlar da onemli tabi.tatlina yorum yapamicam.
Bu arada kizlar ikinize de soyleyeyim.madem buradasiniz once kendinizi tanitirsaniz iyi olur.genel olarak kilo durumu hedefler..bi de ne kadar aktif olursaniz o kadar faydalı olur burasi sizin icin.cuma gunleri de tarti günlerimiz.
hepinize yorumlariniz icin tesekkürler.
Yani diyetisyene hic gitmedim. kendimce dayanilabilir bir yemek menüsü olusturuyorum :)
cunki digerlerinde uzun vadeli basari elde edemedim.
Mesela denediklerim arasinda;
-intermittet fasting; ama sonu gelmedi.
-LOW Carb diyet denedim, bu diyet türünde karbonhidrati mümkün mertebe azaltmam gerekiyordu.
bu diyette acikmadan 23 gün boyunca ekmek patates seker hazir gidalar ve karbonhidratli tüm besinlerden uzak durmaya pprotein agirlikli beslenmeye gayret ettim. 23 gün iyi gitti
ancak sonra yatili misafir gelmesiyle annemin yaptigi o güzel menülere dayanamayinca low carb diyetim de basarisiz oldu.
tekrar kilo almaya baslayinca en kolayima gelecek sekilde
dikkat etmeye calistigim sey;
Rafine sekerden ve bunun ile yapilan herseyden uzak durmak ( bazen cilek receline dayanamiyorum yedigim oluyor)
hazir gidalari terk etmek
mümkün mertebe ekmekten uzak durmak ( bazen dayanamayip yedigim oluyor)
burda bazi menüleri okudum ; uygulayabilenlere masaAllah dedim.
ama uzun vadeli sürdürebiliyormusunuz? acikmiyormusunuz gün icinde?
yani ben olsam kriz dönemi yasardim ve herhalde sürdüremezdim....
Son düzenleme: