- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Hakkindir canim abartmadan yiyosun zaten :)Erişte mercimeğin içinde çok azdı ama kurabiyeye diyecek birşeyim yok tartı kontrollü yiyorum bişeyler abartmadan :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkindir canim abartmadan yiyosun zaten :)Erişte mercimeğin içinde çok azdı ama kurabiyeye diyecek birşeyim yok tartı kontrollü yiyorum bişeyler abartmadan :))
Dogru canm bide ekmek yemeyince herseye saldirasim geliyor doyamiyorum en azindan tok tutuyor birazBen günde maksimum 2 dilim ekmek yiyorum tam tahilli o yüzden kesmeye niyetim yok canım bir ara tamamen bıraktım bir süre sonra tekrar başlayınca kilo alıyor insan o yüzden bırakma azalt
Tok tuttuğu için değil valla bende alışkanlık olmusDogru canm bide ekmek yemeyince herseye saldirasim geliyor doyamiyorum en azindan tok tutuyor biraz
Diyet bile olsa akşam o kadar ağır bir şey Yemen olmamış. Hem incir hem ceviz hem chia bal ohooo10:00
-izgara patates ve kasar peyniri
-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi
16:30
Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran
19:00
Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
süt+ Chia Tohumu+ incir+Ceviz+ Bal+ hindistan Cevizi ve sekersiz 100% kakao u birlikte kaynattim
maalesef biraz abarttim bugün birde 4 mandalina
Harika bir duygu canım,eee kaç kilo verdin desinler tabiidi :)Kızlar günaydınnnn keyfim çok yerinde dünü düşünüyorum kim görse çok güzelsin küçücük kaldın eridin yok olacaksın artık vs diyor![]()
o an dediklerinde değil ama sonra böyle düşününce çok çok mutlu oluyorummm
Merhaba ceviz yağlı,zeytin yağlı, kaşar yağlı,10:00
-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi
Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran
Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
süt+ Chia Tohumu+ incir+Ceviz+ Bal+ hindistan Cevizi ve sekersiz 100% kakao u birlikte kaynattim
Kızlar merhaba ben de zayıflamak istiyorum fakat diyet bir gün sürüyor.
İradeli olamıyorum
Belki burada motive olurum.
83 kiloyum, hedefim 55 olmak.
Asiri derecede karbonhidrat dolu menu olmuş .kajvaltin da biraz yagli gibi canım. Mümkün oldugunca patatesten uzak duruyoruz.ekmek yerine ceviz demissin ama onlar birbirinin dengi degil.patates yerine tambugday ekmek yiyip bi de yumurta ekleseydin super kahvalti olurdu.oglen hem corba hem bulgur karbonhidrat.ama illa ikisini birlikte yiyeceksen biraz daha erken saatte tercih edebilirsin miktarlar da onemli tabi.tatlina yorum yapamicam.10:00
-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi
Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran
Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
Aynen harika bir duygu Allahım a şükürler olsun binlerce kezHarika bir duygu canım,eee kaç kilo verdin desinler tabiidi :)
Oh oh maşallah gerçekten iç rahatlığı gibisi yokGünaydın tatlı hatunlarrr.Yine bir kahvaltı sofrasını geride biraktim.pogaca borek simit kizartma kuymak...ama su anki ic rahatligi hepsinden tatli![]()
Maşallah sana bernamGünaydın tatlı hatunlarrr.Yine bir kahvaltı sofrasını geride biraktim.pogaca borek simit kizartma kuymak...ama su anki ic rahatligi hepsinden tatli![]()
Benim tartı yok evde ama alırım herhaldeAsiri derecede karbonhidrat dolu menu olmuş .kajvaltin da biraz yagli gibi canım. Mümkün oldugunca patatesten uzak duruyoruz.ekmek yerine ceviz demissin ama onlar birbirinin dengi degil.patates yerine tambugday ekmek yiyip bi de yumurta ekleseydin super kahvalti olurdu.oglen hem corba hem bulgur karbonhidrat.ama illa ikisini birlikte yiyeceksen biraz daha erken saatte tercih edebilirsin miktarlar da onemli tabi.tatlina yorum yapamicam.
Bu arada kizlar ikinize de soyleyeyim.madem buradasiniz once kendinizi tanitirsaniz iyi olur.genel olarak kilo durumu hedefler..bi de ne kadar aktif olursaniz o kadar faydalı olur burasi sizin icin.cuma gunleri de tarti günlerimiz.
Nekadar guzel darisi basimiza :)Kızlar günaydınnnn keyfim çok yerinde dünü düşünüyorum kim görse çok güzelsin küçücük kaldın eridin yok olacaksın artık vs diyor![]()
Ayyy ne guzel yaa bu halimle ben bile mutlu oluyorum ki benim verdigim kilo seninkinin yaninda hicbisey :) isteyen herkes kısa zamanda duysun inşallah.Kızlar günaydınnnn keyfim çok yerinde dünü düşünüyorum kim görse çok güzelsin küçücük kaldın eridin yok olacaksın artık vs diyor![]()
Tartiniz olsa iyi olur.geceb hafta a101e gelmisti belki kalmistir bazilarinda denk gelirseniz sorun isterseniz.Benim tartı yok evde ama alırım herhalde
Inşallah canım herkesin başınaNekadar guzel darisi basimiza :)
Olsun 2 kg bile olsa fark ediyor ki ki bizler çok emek veriyoruz göz ardı edilecek gibi değil Allahım emeklerimizin karşılığını veriyor hepimizinAyyy ne guzel yaa bu halimle ben bile mutlu oluyorum ki benim verdigim kilo seninkinin yaninda hicbisey :) isteyen herkes kısa zamanda duysun inşallah.
Tartiniz olsa iyi olur.geceb hafta a101e gelmisti belki kalmistir bazilarinda denk gelirseniz sorun isterseniz.
Teşekkür ederim bakarım.Ayyy ne guzel yaa bu halimle ben bile mutlu oluyorum ki benim verdigim kilo seninkinin yaninda hicbisey :) isteyen herkes kısa zamanda duysun inşallah.
Tartiniz olsa iyi olur.geceb hafta a101e gelmisti belki kalmistir bazilarinda denk gelirseniz sorun isterseniz.