Sensin ŞİŞKO

Ay kizlar menü yorumlamaya gelcem dedim ama kusuruma bakmayin uykudan geberiyorum oglumu yedirip yatcam inşallah. Sabah kajvaltiya davetliyiz erken kalkcam mecbur.
Herkese iyi geceler opucukler:KK200:

10:00
-izgara patates ve kasar peyniri
-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi

16:30
Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran

19:00
Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
süt+ Chia Tohumu+ incir+Ceviz+ Bal+ hindistan Cevizi ve sekersiz 100% kakao u birlikte kaynattim
maalesef biraz abarttim bugün birde 4 mandalina

-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi

Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran

Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
süt+ Chia Tohumu+ incir+Ceviz+ Bal+ hindistan Cevizi ve sekersiz 100% kakao u birlikte kaynattim
Diyet bile olsa akşam o kadar ağır bir şey Yemen olmamış. Hem incir hem ceviz hem chia bal ohooo

Kızlar günaydınnnn keyfim çok yerinde dünü düşünüyorum kim görse çok güzelsin küçücük kaldın eridin yok olacaksın artık vs diyor :D :D o an dediklerinde değil ama sonra böyle düşününce çok çok mutlu oluyorummm

Kızlar günaydınnnn keyfim çok yerinde dünü düşünüyorum kim görse çok güzelsin küçücük kaldın eridin yok olacaksın artık vs diyor :KK70: :KK70: o an dediklerinde değil ama sonra böyle düşününce çok çok mutlu oluyorummm
Harika bir duygu canım,eee kaç kilo verdin desinler tabiidi :)

-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi

Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran

Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
Merhaba ceviz yağlı,zeytin yağlı, kaşar yağlı,
Akşam incir ceviz bal mandalina çokkkkkk
Öğlen bulgur pilavında ve bütün yediklerinde miktarda önemli

Kızlar merhaba ben de zayıflamak istiyorum fakat diyet bir gün sürüyor.
İradeli olamıyorum :KK43:
Belki burada motive olurum.
83 kiloyum, hedefim 55 olmak.

-ekmek yerine ceviz
-Yesil ve siyah Zeytin
- Papatya Cayi

Mercimek Corbasi
Sebzeli Bulgur Pilavi
Ayran

Papatya cayi
ve tatli olarak Pudding;
Asiri derecede karbonhidrat dolu menu olmuş .kajvaltin da biraz yagli gibi canım. Mümkün oldugunca patatesten uzak duruyoruz.ekmek yerine ceviz demissin ama onlar birbirinin dengi degil.patates yerine tambugday ekmek yiyip bi de yumurta ekleseydin super kahvalti olurdu.oglen hem corba hem bulgur karbonhidrat.ama illa ikisini birlikte yiyeceksen biraz daha erken saatte tercih edebilirsin miktarlar da onemli tabi.tatlina yorum yapamicam.

Bu arada kizlar ikinize de soyleyeyim.madem buradasiniz once kendinizi tanitirsaniz iyi olur.genel olarak kilo durumu hedefler..bi de ne kadar aktif olursaniz o kadar faydalı olur burasi sizin icin.cuma gunleri de tarti günlerimiz.

Harika bir duygu canım,eee kaç kilo verdin desinler tabiidi :)
Aynen harika bir duygu Allahım a şükürler olsun binlerce kez
Günaydın tatlı hatunlarrr.Yine bir kahvaltı sofrasını geride biraktim.pogaca borek simit kizartma kuymak...ama su anki ic rahatligi hepsinden tatli:21:
Oh oh maşallah gerçekten iç rahatlığı gibisi yok

Asiri derecede karbonhidrat dolu menu olmuş .kajvaltin da biraz yagli gibi canım. Mümkün oldugunca patatesten uzak duruyoruz.ekmek yerine ceviz demissin ama onlar birbirinin dengi degil.patates yerine tambugday ekmek yiyip bi de yumurta ekleseydin super kahvalti olurdu.oglen hem corba hem bulgur karbonhidrat.ama illa ikisini birlikte yiyeceksen biraz daha erken saatte tercih edebilirsin miktarlar da onemli tabi.tatlina yorum yapamicam.

Bu arada kizlar ikinize de soyleyeyim.madem buradasiniz once kendinizi tanitirsaniz iyi olur.genel olarak kilo durumu hedefler..bi de ne kadar aktif olursaniz o kadar faydalı olur burasi sizin icin.cuma gunleri de tarti günlerimiz.
Benim tartı yok evde ama alırım herhalde

Kızlar günaydınnnn keyfim çok yerinde dünü düşünüyorum kim görse çok güzelsin küçücük kaldın eridin yok olacaksın artık vs diyor :KK70: :KK70: o an dediklerinde değil ama sonra böyle düşününce çok çok mutlu oluyorummm
Ayyy ne guzel yaa bu halimle ben bile mutlu oluyorum ki benim verdigim kilo seninkinin yaninda hicbisey :) isteyen herkes kısa zamanda duysun inşallah.
Benim tartı yok evde ama alırım herhalde
Tartiniz olsa iyi olur.geceb hafta a101e gelmisti belki kalmistir bazilarinda denk gelirseniz sorun isterseniz.

Nekadar guzel darisi basimiza :)
Inşallah canım herkesin başına
Ayyy ne guzel yaa bu halimle ben bile mutlu oluyorum ki benim verdigim kilo seninkinin yaninda hicbisey :) isteyen herkes kısa zamanda duysun inşallah.

Tartiniz olsa iyi olur.geceb hafta a101e gelmisti belki kalmistir bazilarinda denk gelirseniz sorun isterseniz.
Olsun 2 kg bile olsa fark ediyor ki ki bizler çok emek veriyoruz göz ardı edilecek gibi değil Allahım emeklerimizin karşılığını veriyor hepimizin

Teşekkür ederim bakarım.

Back