- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Iyimisin gulbecim önemli değil siz iyi olun daHer gün giremedim bazen girip çıktım herşeyi okuyamadım Kızlar daha çok girmeye çalışacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyimisin gulbecim önemli değil siz iyi olun daHer gün giremedim bazen girip çıktım herşeyi okuyamadım Kızlar daha çok girmeye çalışacağım
Aman canim iyi ol da sıkıntı yok.
Sukur canim cok merak ettik seni.bebis telasen var seninde haklisin♡
Iyimisin gulbecim önemli değil siz iyi olun da
Aman canim iyi ol da sıkıntı yok.
Kızlar iyiyim ama çok ağırlaştım cidden uzun süre yürüyemiyorum misafirlerim vardı üzerine yarın gidiyorlar kısmet olursa inş54274573, member: 593807"]bebek nasıl canım sen nasılsın
Simdiden kolay gelsin canımIyi geceler kızlar yarın uzun bir gün olacak![]()
Hadi hayırlısı canımGünaydın canlar ballarrrrrr yarin cumaaaaaaaa
Bugun esimin tayini icin okullar aciklanacak![]()
Allah kolaylik versn canm ben biriyle bas edemiyorum senin ikitaneGünaydın kızlar minnaklar beni mahvetti ya mıy mıy şuan biri kucağımda yazıyorum dün giremedim buğün de bu kız böyle giderse giremem gece inşallah
Allahım acil şifa versin inşallahhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/acil.1051868/page-8
Kızlar yardımcı olalım sosyal medyada paylasalim
Kolay gelsin.canım sende 2 tane var bi de.ben 2.cocugu bile dusununce fenalık basiyo.Günaydın kızlar minnaklar beni mahvetti ya mıy mıy şuan biri kucağımda yazıyorum dün giremedim buğün de bu kız böyle giderse giremem gece inşallah
Bundan sonra böyle canim 3 arti bes eksi koruyacaksin onemli degil bi gun abartman :)Ayy duruyorlarken yazayım dün yemek işini biraz abarttım kızlar haberiniz ola yokmu yarını merak ediyorum biraz artı gelebilirim
Aminnn kuzummmAllahım acil şifa versin inşallah
Paylasiyorum.Allah sifasini versin inşallah.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/acil.1051868/page-8
Kızlar yardımcı olalım sosyal medyada paylasalim
Teşekkürler kuzummmPaylasiyorum.Allah sifasini versin inşallah.