- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Yaparsın sen bu hafta bomba gibi geçecekTeşekkür ederim canım daha yapabilirsem eliptik biraz daha yapıcam spor da kardiyoya döndü sayenizde yemek araları gibi değişti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın sen bu hafta bomba gibi geçecekTeşekkür ederim canım daha yapabilirsem eliptik biraz daha yapıcam spor da kardiyoya döndü sayenizde yemek araları gibi değişti :)
Oh Mis gibi menü yarasınnnMenüm
9:30 2 kayısı bolsu
10:30 kahvaltı 1 yumurtayla Kapya biberli omlet, 1 salatalık 1 kk süzme peynir, 4 zeytin,30 gr tb ekmegi
13: 1 köfte
15 yarım ayva
19 :00 5 köfte salata
Çayla incir yerim 1 tane
Su çok, yeşil çay
Inşallah inşallahhhhYaparsın sen bu hafta bomba gibi geçecek
Oooo hedef bile geçilmiş s3mim ya harika.otesisinEki Görüntüle 2089372 parti zamanı konuşmamı en müsait olduğum anda yapıcam şimdi sadece şunu söyleyebilirim sizi çok seviyorum
S3n ne kadar minnossun ya darısı başıma hatta başımıza birara halaya çağıracam s3niCanlarım şükür bu günü gördüm hiç göremicem gibi geliyordu verdiğim çoğunuzun yanında çok değil ama bana göre fazlaydı
O gece elimde telefon kk ya bakarken bu tipiği görünce gözlerim ışıldadı resmen, tamı tamına duygularıma tercüman oldu adıyla bile "sensin şişko" ne güzel bulunmuş bir isim, topikğe yazdım şansımı deniyim dedim veee @hippotalamus hippom dan cevap geldi, gel dedi işte o gün süper bir başlangıç oldu benim için sizlerle birlikte uçtu gitti yağlar.
@hippotalamus iyiki bana gel didin balım yoksa hala debelenip duruyor olurdum
matematik61 senin güçlü iraden bana iki kat güç verdi bernam
tevafuk55 minnoşluğunun yeri ayrı
@Gulbe seker hamiş hamiş kız uğraşıyor dedim kendi kendime süpersin canım
@tuzsuz_ruh elinden geleni yapmaya çalışan arkadaşım
B bilinmeyenkullanici sonradan geldin fırtına estirdin yeni kan oldun canım iyiki geldin
Y Yesilelma90 bir yeni kan daha az zamanda çok şey paylaştık
@My SouL kızz çok gelmiyon ama, fıstık gibi hatun bende vericem diye hırs yapmadım değil sayende
@MiuLego kaptaniçem size ayrı uğrıycam
Haa birde canım eşim sağolsun çok destek oldu gerçi oda sayemde 5 kilo verdi :))
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim sizleri seviyorum çok mutluyum sizde inşallah istediğiniz kilolara kavuşursunuz biranönce, birdaha kilo almamak dileğiyle... haaaa ben burdayım Biyere gitmiyorum
Şimdiii dansssssssss
Canımmmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin sağsalim evine dönsün yavrum..Hayirli geceler kizlar bu sabah oglumu hastaneye goturdum tartilmadan ciktim evden kahvaltida yapmamistim eve geldm kotu bir haber aldm yegenim kaza gecirmis yogun bakimdaymis aglamaktam helak oldum saatler cok kritikti suan daha iyi sukur yarin sabahi iple cekiyoruz agzima lokma girmedi esim sut icirtip durdu zorla yasi daha kucuk 18 yasinda icim parcalandi.bugun icin ozurdiliyorum sizlerden yarin tartilip kilomu paylasicm buarada halen regl olmadim benim en ufacik seyden etkilenir gec gelir beslenme duzenimj degistigim icjn sanirim gecikti busefer.buarada sem35 tebrikler canim ama bama oyle gelioki 50leride gorursun. Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum @tuzsuz_ruh buhafta yeme duzenimizi degislim ikimizde haftaya bomba gbi gelicez ins.
Anammmm aç kalmışsın gerçektenKizlar cok yogunum ben burda gelemiyom hic.menu vereyim ac kalmisim yazinca farkettim,
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Oglen-aksam 16.45
2 sarma
1 tabak lahana yemegi
19.00
Yarim mandalina
Su 2lt
Simdi yazinca farkettim ben bugun ara yapamadim misafirlerden.gittigim yerde de cocukla ugrasmaktan..tam ara hazirliyodum hadi cikiyoruz dediler acele yanimda da bisey goturemedim.
Allah razi olsum canim amin Allah annesine babasina bizlere bagislasin guzel kizimizi.Canımmmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin sağsalim evine dönsün yavrum..
Canım sağlık olsunda gerisi hallolur
Teşekkür ederim bakalım artık acelem yok almayayım yeter şimdilik
Sağol minnoşOooo hedef bile geçilmiş s3mim ya harika.otesisin
S3n ne kadar minnossun ya darısı başıma hatta başımıza birara halaya çağıracam s3ni
Hafta sonları normal diyetteki gibi beslenme düzeninde geçir abartmadan ara ana öğünlü, oruca hafta içi devam et benceK3ndi adıma iki.ogun bana yaramadi haftasonu tutmasam.mi diye düşünüyorum metoyu şaşırtacak bir menü olabilir ne dersiniz
Borcum da çok.of ne yapsam
Hemen söylüyorum fıstıkSağol minnoş
Konuşursan hippo yada söyle sayesinde oldu
Sizin halaylarla kısa zamanda çekeriz inşallah
Tamam.kuzim meto sasorsin bakalimHafta sonları normal diyetteki gibi beslenme düzeninde geçir abartmadan ara ana öğünlü, oruca hafta içi devam et bence
Geçmiş olsun canım Allah anasına babasına bagislasin çok küçükmüş daha inşallah hemen atlatırHayirli geceler kizlar bu sabah oglumu hastaneye goturdum tartilmadan ciktim evden kahvaltida yapmamistim eve geldm kotu bir haber aldm yegenim kaza gecirmis yogun bakimdaymis aglamaktam helak oldum saatler cok kritikti suan daha iyi sukur yarin sabahi iple cekiyoruz agzima lokma girmedi esim sut icirtip durdu zorla yasi daha kucuk 18 yasinda icim parcalandi.bugun icin ozurdiliyorum sizlerden yarin tartilip kilomu paylasicm buarada halen regl olmadim benim en ufacik seyden etkilenir gec gelir beslenme duzenimj degistigim icjn sanirim gecikti busefer.buarada sem35 tebrikler canim ama bama oyle gelioki 50leride gorursun. Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum @tuzsuz_ruh buhafta yeme duzenimizi degislim ikimizde haftaya bomba gbi gelicez ins.
Menü güzel canımBende vereyim menümü
Sabah 10 maydonoz limon kuru 2. Gün
11 kahvaltı
Iki yumurta yarim soğan bir kaşık lor bir kaşık sütle omlet yanında bir dilim peynir bir lokma ekmek
Ara 3 bir küçük muz
Akşam
2 kasım salata yeşillikli
Uç kaşık patlıcan közleme salatası yaptım ondan
Bir ceviz kadar kuzu eti
Iki küçük mantar bütün olarak
Su 2 litre
Spor 1 buçuk saat yuruyus
Allah razi olsun canimY Yesilelma90 canım Allah sifa versin cok uzuldum insallah sabaha her sey dahabiyi olur
Canım ya kırk yılda bir gidiyorsun memlekete tadını çıkart uzun zamandır görmediğin büssürü eş dost vardır biz hep burdayız iyi geceler bende seni seviyom kızzzzzzKizar bugün burayı cok ihmal ettim farkındayım. Zaten.kisitli zamanim var onsa da cuma oldugu icin takimi anca takip edebildim.
Y Yesilelma90 çok gecmis olsun canım.
tevafuk55 ben de sem35 e katiliyorum oruca 2 gun ara verip metayi sasirt.
Menulere genel bi baktim gozume takilan kotu bisey goremedim.herkese afiyetler olmustur inşallah.
Herkese iyi geceler sizi cok seviyorum