Sensin ŞİŞKO

tevafuk55 tevafuk55 canım ya instagram fotolarında çok zayıf duruyorsun bi ara ölçülerini atsana merak ettim dal gibisin :KK200:
Oy balım sagolasin :KK200: atarim tabi bayadır almadım ölçülerimi ama 63 görünce atayım taman mi bu kiloyu hoc sevmiyorum :işsiz:

Gunaydin kızlar. Oglum 5e çeyrek kala uyanip 7de zorla geri uyudu.8 bucukta da uyabdik gozlerimsen uyku akiyo eve misafir gelecek yapilacak isler var oyyy oy

5 ocak en çok kilo ben verdim kapışması:KK11:

1.bilinmeyen(62.5/61.8/0.7/1.12)
Canım bı hafta sporu ve yediklerini biraz revize edelim bakalım canım haftaya ne olacak ara öğünlerde de sayıyı değil ama miktarı biraz değiştirsek mi?
Ama yinede verdiğin gayet güzel canım

sketch-1515141526775.png parti zamanı konuşmamı en müsait olduğum anda yapıcam şimdi sadece şunu söyleyebilirim sizi çok seviyorum

5 ocak en çok kilo ben verdim kapışması:KK11:

1.bilinmeyen(62.5/61.8/0.7/1.12)

2.sem35 ( 55.8/54.7/1.1/%1.97):nazar:

3.Tuzsuz_ruh (74.4/74.4)SABIT

@tuzsuz_ruh canım sen ekmeği mi fazla yiyorsun acaba yada iki öğün sana yaramıyor meta yı çok çalıştırmak için Aralı birşeyler mi uygulasan buraya gelmeden 1_2 ay önce şimdikinden daha az yiyordum ama iki öğün hiç verememiştim bu hafta seninde beslenmene bi el atalım ;)

@tuzsuz_ruh canım sen ekmeği mi fazla yiyorsun acaba yada iki öğün sana yaramıyor meta yı çok çalıştırmak için Aralı birşeyler mi uygulasan buraya gelmeden 1_2 ay önce şimdikinden daha az yiyordum ama iki öğün hiç verememiştim bu hafta seninde beslenmene bi el atalım :KK66:
Evet farkındayım sem ekmek maksimum iki dilim başka da yemiyorum ama ara öğünüm yok benim çalışmıyor galiba

Back