- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy balım sagolasin atarim tabi bayadır almadım ölçülerimi ama 63 görünce atayım taman mi bu kiloyu hoc sevmiyorumtevafuk55 canım ya instagram fotolarında çok zayıf duruyorsun bi ara ölçülerini atsana merak ettim dal gibisin
Dediklerinizi dikkate alacağım çok çok teşekkür ederim dün miu da öyle diyince bir gazla 40 dk eliptik yapmışımsem35 demek hedef geldi çattı vay beee yakışır arkadaşıma
matematik61 maşallah ya iradene ben olsam
B bilinmeyenkullanici sporu değiştirmek iyi gelebilir canım.
@Gulbe seker
Instagram adresin neydiOy balım sagolasin atarim tabi bayadır almadım ölçülerimi ama 63 görünce atayım taman mi bu kiloyu hoc sevmiyorum
Benimki illa bunu sende ye diye ısrar etmez ama sebze de yemezAyni seylerden bahsetmisiz ikimizde eslerden muzdarip
Tebrikler canim cok guzel5 ocak en çok kilo ben verdim kapışması
1.bilinmeyen(62.5/61.8/0.7/1.12)
Teşekkürler canım ben pek memnun değilim canım da sıkıldı iyice bu duruma takımdan biri de 66 kg sana yetişirim spor yapsam filan demiş iyice canım sıkıldı. O kadar emek veriyorum bir de gelen lafa bak. Ağlıcam resmenTebrikler canim cok guzel
Canım bı hafta sporu ve yediklerini biraz revize edelim bakalım canım haftaya ne olacak ara öğünlerde de sayıyı değil ama miktarı biraz değiştirsek mi?5 ocak en çok kilo ben verdim kapışması
1.bilinmeyen(62.5/61.8/0.7/1.12)
Eki Görüntüle 2089372 parti zamanı konuşmamı en müsait olduğum anda yapıcam şimdi sadece şunu söyleyebilirim sizi çok seviyorum
Evet farkındayım sem ekmek maksimum iki dilim başka da yemiyorum ama ara öğünüm yok benim çalışmıyor galiba@tuzsuz_ruh canım sen ekmeği mi fazla yiyorsun acaba yada iki öğün sana yaramıyor meta yı çok çalıştırmak için Aralı birşeyler mi uygulasan buraya gelmeden 1_2 ay önce şimdikinden daha az yiyordum ama iki öğün hiç verememiştim bu hafta seninde beslenmene bi el atalım
Olacak canım merak etme beraber halledicezEvet farkındayım sem ekmek maksimum iki dilim başka da yemiyorum ama ara öğünüm yok benim çalışmıyor galiba
Ayyyy kendim zayiflamis gibi sevindim. Tekrar tekrar tebrikler canim.Eki Görüntüle 2089372 parti zamanı konuşmamı en müsait olduğum anda yapıcam şimdi sadece şunu söyleyebilirim sizi çok seviyorum
Evet canim.senin beslenme duzenini degistirmen sartEvet farkındayım sem ekmek maksimum iki dilim başka da yemiyorum ama ara öğünüm yok benim çalışmıyor galiba