- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlar.ay oglum saçımı oyle bi cekti ki bi can havliyle uyandim anlatamam.firlatip atacaktim cocugu resmen.
Tefoşum nasilsinnnnGünaydın minnoslar![]()
Kıyamam ya ah bu çocuklar bazen de tekmeyi sallayiveriyorlarGünaydın canlar.ay oglum saçımı oyle bi cekti ki bi can havliyle uyandim anlatamam.firlatip atacaktim cocugu resmen.
Iyiyim kuzum bugün oruç değilim meto sasorsin bakalım ama haftasonu ve bir sürü hamur isi yapacamTefoşum nasilsinnnn
Senin yoğunluğun geçti mi canım:)Tefoşum nasilsinnnn
Iyiyim kuzum bugün oruç değilim meto sasorsin bakalım ama haftasonu ve bir sürü hamur isi yapacam![]()
Allah Kabul Etsin Canımın Içi Hadi Bakalım Nasıl Olacak Bekliyorum Bu Hafta SeniSenin yoğunluğun geçti mi canım:)
Bende kendime gelmek için ara tatili bekliyorum resmen biletlerimizi aldık ablalarla buluşacak inşallahAllah Kabul Etsin Canımın Içi Hadi Bakalım Nasıl Olacak Bekliyorum Bu Hafta Seni
Benimde yoğunluk geçti çok şükür canım zeytin bitti dilindi yağ sıkıldı bir süre kendime gelmeye ihtiyacım var
Çok sevindim senin adına az kaldı inşallahBende kendime gelmek için ara tatili bekliyorum resmen biletlerimizi aldık ablalarla buluşacak inşallah
Dinlen kuzum tabi anladığım kadarı ile zeytin işi de zor
Ellerine sağlık canım,Tabikide canın istemiyor amaaaan oda neymiş, canın istememeye devam etsin litfenEki Görüntüle 2089915
Yapip yiyememek
3 tepsi yaptim.kizlar ve hic yemedim
Esim soruyor sen niye yemiyorsun, diye cinim istimiyiiirr didim![]()
halen yogun bakimda ama hayati tehlikeyi atlatti canm cok sagol sordugun icin♡Y Yesilelma90 canım yeğenin nasıl oldu haber varmı
Evet kuzum buzluga gidecek . Kizimin beslenmeleri için. ama zaten yarim tepsiden fazlasini yediler hainlerEllerine sağlık canım,Tabikide canın istemiyor amaaaan oda neymiş, canın istememeye devam etsin litfen
Ha bu arada 3 tepsine kız buzluğa mı koyacan
Odem.olabilir canim sonucta stres uykusuzluk bizi etkiliyor.. insallah viktigi gun de mujdesini alirizKizlar ben bu sabah tartildim ve 69.7 gordum tartida ama ödem diye dusunuyorum ins haftaya kalmaz hicbiri
Ben dun yemediklerimi sayayim mi..Eki Görüntüle 2089915
Yapip yiyememek
3 tepsi yaptim.kizlar ve hic yemedim
Esim soruyor sen niye yemiyorsun, diye cinim istimiyiiirr didim![]()