Sensin ŞİŞKO

Günaydın canlar.ay oglum saçımı oyle bi cekti ki bi can havliyle uyandim anlatamam.firlatip atacaktim cocugu resmen.
:KK70::KK70::KK70: Allah'ım o yaramazı yerim ben ahahaha güçlü oluyor kız erkek çocukları akşam bizde eşinin yeğenini görmeye gittik uzun zamandır görmemiştik deli oldu bizi görünce bir amcasını bir beni çağırıyor oturttu oyun oynatmaya amcasını alıyor evi dolaştırıyor daha bir buçuk yaşında sipa ama bilmediği yok:KK73:

Iyiyim kuzum bugün oruç değilim meto sasorsin bakalım ama haftasonu ve bir sürü hamur isi yapacam :KK14:

Senin yoğunluğun geçti mi canım:)
Allah Kabul Etsin Canımın Içi Hadi Bakalım Nasıl Olacak Bekliyorum Bu Hafta Seni
Benimde yoğunluk geçti çok şükür canım zeytin bitti dilindi yağ sıkıldı bir süre kendime gelmeye ihtiyacım var

Allah Kabul Etsin Canımın Içi Hadi Bakalım Nasıl Olacak Bekliyorum Bu Hafta Seni
Benimde yoğunluk geçti çok şükür canım zeytin bitti dilindi yağ sıkıldı bir süre kendime gelmeye ihtiyacım var
Bende kendime gelmek için ara tatili bekliyorum resmen biletlerimizi aldık ablalarla buluşacak inşallah :halay:
Dinlen kuzum tabi anladığım kadarı ile zeytin işi de zor

Bende kendime gelmek için ara tatili bekliyorum resmen biletlerimizi aldık ablalarla buluşacak inşallah :halay:
Dinlen kuzum tabi anladığım kadarı ile zeytin işi de zor
Çok sevindim senin adına az kaldı inşallah
Hemde ne zor yerden toplamak ayrı çadır taşıyıp sermek toplamak cuvallamak ayrı dert 13 metrelik çadırları yokuş yamaç taşıdık durduk

IMG-20180106-WA0000.jpeg

Yapip yiyememek :mad:
3 tepsi yaptim.kizlar ve hic yemedim :süslü:
Esim soruyor sen niye yemiyorsun, diye cinim istimiyiiirr didim :KK45:

Eki Görüntüle 2089915
Ellerine sağlık canım,Tabikide canın istemiyor amaaaan oda neymiş, canın istememeye devam etsin litfen :dua::super:
Ha bu arada 3 tepsi :KK57:ne kız buzluğa mı koyacan

Ellerine sağlık canım,Tabikide canın istemiyor amaaaan oda neymiş, canın istememeye devam etsin litfen :dua::super:
Ha bu arada 3 tepsi :KK57:ne kız buzluğa mı koyacan
Evet kuzum buzluga gidecek . Kizimin beslenmeleri için. ama zaten yarim tepsiden fazlasini yediler hainler :işsiz:
Kizlar ben bu sabah tartildim ve 69.7 gordum tartida ama ödem diye dusunuyorum ins haftaya kalmaz hicbiri
Odem.olabilir canim sonucta stres uykusuzluk bizi etkiliyor.. insallah viktigi gun de mujdesini aliriz :dua:

Eki Görüntüle 2089915
Ben dun yemediklerimi sayayim mi..
Mercimekli borek,acma,kuskus salatasi,kabak tatlisi,hashasli tatli.un helvasi,peynirli borek,islak kek,kisir,elmali pasta.sarma da vardı nornalde tencere dibi gorurum miucum izin verdi de 2 tane yedim

Back