- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Olacak canım merak etme beraber halledicez
Farkındayım Kızlar Değiştirmem Lazım Başladım Inşallah Bugün ArtikAyyyy kendim zayiflamis gibi sevindim. Tekrar tekrar tebrikler canim.
Evet canim.senin beslenme duzenini degistirmen sart
Tamamdır arttırayım mı azaltayım mı nasıl yapayımCanım bı hafta sporu ve yediklerini biraz revize edelim bakalım canım haftaya ne olacak ara öğünlerde de sayıyı değil ama miktarı biraz değiştirsek mi?
Ama yinede verdiğin gayet güzel canım
Şu sonucu gördüm o kadar sevindim ki inanmazsın dünyanın en büyük mutluluklarından biri sanırım ya çok çol mutlu oldumEki Görüntüle 2089372 parti zamanı konuşmamı en müsait olduğum anda yapıcam şimdi sadece şunu söyleyebilirim sizi çok seviyorum
Sağol canım hep beraber daha çok mutlu sonlar görücezTamamdır arttırayım mı azaltayım mı nasıl yapayım
Şu sonucu gördüm o kadar sevindim ki inanmazsın dünyanın en büyük mutluluklarından biri sanırım ya çok çol mutlu oldum
Ayyy kuzum yaaa vallahi gozlerim doldu.Ne mutluluk.Sen olmasan ben de buraya yazamazdim ve hala yuvarlanarak dolasan biriydim belki de.Cok teşekkür ederim ben de sana.Artikin sen fit bir hatunsun :)Canlarım şükür bu günü gördüm hiç göremicem gibi geliyordu verdiğim çoğunuzun yanında çok değil ama bana göre fazlaydı
O gece elimde telefon kk ya bakarken bu tipiği görünce gözlerim ışıldadı resmen, tamı tamına duygularıma tercüman oldu adıyla bile "sensin şişko" ne güzel bulunmuş bir isim, topikğe yazdım şansımı deniyim dedim veeehippotalamus hippom dan cevap geldi, gel dedi işte o gün süper bir başlangıç oldu benim için sizlerle birlikte uçtu gitti yağlar.
hippotalamus iyiki bana gel didin balım yoksa hala debelenip duruyor olurdum
matematik61 senin güçlü iraden bana iki kat güç verdi bernam
tevafuk55 minnoşluğunun yeri ayrı
@Gulbe seker hamiş hamiş kız uğraşıyor dedim kendi kendime süpersin canım
@tuzsuz_ruh elinden geleni yapmaya çalışan arkadaşım
B bilinmeyenkullanici sonradan geldin fırtına estirdin yeni kan oldun canım iyiki geldin
Y Yesilelma90 bir yeni kan daha az zamanda çok şey paylaştık
My SouL kızz çok gelmiyon ama, fıstık gibi hatun bende vericem diye hırs yapmadım değil sayende
@MiuLego kaptaniçem size ayrı uğrıycam
Haa birde canım eşim sağolsun çok destek oldu gerçi oda sayemde 5 kilo verdi :))
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim sizleri seviyorum çok mutluyum sizde inşallah istediğiniz kilolara kavuşursunuz biranönce, birdaha kilo almamak dileğiyle... haaaa ben burdayım Biyere gitmiyorum
Şimdiii dansssssssss
Kız bu ne gidecekmişsin gibi hissettimCanlarım şükür bu günü gördüm hiç göremicem gibi geliyordu verdiğim çoğunuzun yanında çok değil ama bana göre fazlaydı
O gece elimde telefon kk ya bakarken bu tipiği görünce gözlerim ışıldadı resmen, tamı tamına duygularıma tercüman oldu adıyla bile "sensin şişko" ne güzel bulunmuş bir isim, topikğe yazdım şansımı deniyim dedim veeehippotalamus hippom dan cevap geldi, gel dedi işte o gün süper bir başlangıç oldu benim için sizlerle birlikte uçtu gitti yağlar.
B bilinmeyenkullanici sonradan geldin fırtına estirdin yeni kan oldun canım iyiki geldin
My SouL kızz çok gelmiyon ama, fıstık gibi hatun bende vericem diye hırs yapmadım değil sayende
Haa birde canım eşim sağolsun çok destek oldu gerçi oda sayemde 5 kilo verdi :))
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim sizleri seviyorum çok mutluyum sizde inşallah istediğiniz kilolara kavuşursunuz biranönce, birdaha kilo almamak dileğiyle... haaaa ben burdayım Biyere gitmiyorum
Şimdiii dansssssssss
Tamamdır böyle deneyeceğim inşallah işe yararSağol canım hep beraber daha çok mutlu sonlar görücez
Bence azalt bu hafta böyle deneyelim mesela kahve ve bitter yiyorsan başka birşey yeme
Yokkk kızzzz burdayım gidermiyimm :))Kız bu ne gidecekmişsin gibi hissettim
Tamamdır böyle deneyeceğim inşallah işe yarar
Aman korktum valla hippodan sonra 2. Bir ayrılık olmasınYokkk kızzzz burdayım gidermiyimm :))
Aynen canım korumada olucam inşallah belki birkaç ay sonra 1_2 kilo daha vermeyi düşünürümAman korktum valla hippodan sonra 2. Bir ayrılık olmasınartık korumada mı olacaksın nasıl olacak
Hadi bakalım yaaa darısı başımızaaaAynen canım korumada olucam inşallah belki birkaç ay sonra 1_2 kilo daha vermeyi düşünürüm
Oh maşallah süper valla5 ocak en çok kilo ben verdim kapışması
1.bilinmeyen(62.5/61.8/0.7/1.12)
2.sem35 ( 55.8/54.7/1.1/%1.97)
3.Tuzsuz_ruh (74.4/74.4)SABIT
4.matematik61 (69.0/67.7/1.3/%1.88)
Hadi bakalım yaaa darısı başımızaaa
Oh maşallah süper valla
Teşekkür ederim kızlar.matematik61 efsaneeeeeeee süpersin kuzuuu
Caniminnn iciii vallahi ayrı bir sevindim senin için umarım bizde senin gibi bu konuşmayı yaparız tez vakitte tabiki gitmek yok buradayız hepimjzCanlarım şükür bu günü gördüm hiç göremicem gibi geliyordu verdiğim çoğunuzun yanında çok değil ama bana göre fazlaydı
Şimdiii dansssssssss
Burdayımm
Aralar azalmış hemen, güzel canım3 lt su
100 dakika yürüyüş artı koşu
25 dakika eliptik
Sabah 09.00
1 kuru kayısı
Sade nescafe
Kahvaltı 11.15
1 yumurta 2 yk lor ile omlet
1 yaprak galeta üstüne 8 gr labne
2 cherry domates
Yarım salatalık
1 biber
1 kalper peynir
4 bardak çay
Öğle 13.30
Sütlü tarçınlı nescafe
1 avuçtan fazla leblebi
Ara 15.00
Chia tohumlu uno kraker
Akşam 18.15
Fırında yağsız sebze yemeği
3 yk yoğurt
3 çatal et sote
2 yk kadar ayran aşı çorbası
Alınan 880 kcal
Yakılan 350 kcal
Teşekkür ederim canım daha yapabilirsem eliptik biraz daha yapıcam spor da kardiyoya döndü sayenizde yemek araları gibi değişti :)Aralar azalmış hemen, güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?