Sensin ŞİŞKO

Ben trabzona geldim trabzon simidi surmene pidesi buradaki super yapan yerden bi adana yemeden doncem.ustelik bugun mevlidde kendi dagittigim misir yarmali karalahana sarmasindan bile yemedim resmen icim gitti.unuttum keske bi tabak alip eve geleydim yarin yerdim.kahvaltiya gitcez bilac gun kuymak olacak kesin.onlari da yemicem:cry:
Gerçekten tebrik edilecek davranışlar nasıl nefsine hakim olacaksın bilmem :super:hiçbir yemek güzel görünmek kadar lezzetli değil tabi

Selam kızlar karar verdim yeme düzenini değiştiriyorum zeytinde ekmek olayını fazla kaçırınca proteinsiz yine durakladım sinirlerim tepemde şimdi ben akşamları hafif geçiremiyorum biliyorsunuz benim eşim etçil hemde en alasindan ben genelde kendime salata cacik kuru baklagil salatası yapmaya yada çoğunlukla sebze yemeg i yapmaya karar verdim artık biraz hızlansın istiyorum bu kilo verme işi beni durdurun nolur:duduk:

Menümü vereyim bugünkü

Sabah 10 dal maydonoz yarim limon bir bardak su ile maydonoz limon kuru saat 10

Yarım saat sonra
Bir yumurta pişmiş
7 8 zeytin
Bir dilim peynir
Iki dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara yok evde değildim bu işe çözüm bulmam şart farkındayım çarşıdan geç geldim yiyemedim bisey

Akşam 6
Bir tabak kereviz yemeg i
3 sarma
Iki kaşık yoğurt

Su 2 litre yuruyus 1 saat
Yarından itibaren leslie günlerine dönüş var insallah
Ayni seylerden bahsetmisiz ikimizde eslerden muzdarip

Kizlar esim her gece yenek yemek ister ben yemicem dedimmi bende yemicem diyip trip atar eninde sonunda yer dun bana bisey kacirdi agzindan dedimki artk boyle olmucak sabahbyedigim ekmegide kesicem bi anda hayr dedi niye dedm sen zayiflarsan bende zayiflamak zorunda kalicm dedi nealaka banami baglisin dedm ilk soylemek istemedi israr edince dediki sen zayiflarsan ben yaninda buyuk dururum zayiflamani istemiyorum (buarDa cok kiloli bayanda sevmez biliyorum)ikincisi filn izlioduk filmde iki kadin vardi biri cok zayif guzel vucutlu diero kilolu kiloli olan icin dediki bizim turk kizlarina benziuor ne alakasi var turk kizlarindanda manken olan var dedm genel olarak boyleler ama dedi cok zoruma gitti

Kizlar esim her gece yenek yemek ister ben yemicem dedimmi bende yemicem diyip trip atar eninde sonunda yer dun bana bisey kacirdi agzindan dedimki artk boyle olmucak sabahbyedigim ekmegide kesicem bi anda hayr dedi niye dedm sen zayiflarsan bende zayiflamak zorunda kalicm dedi nealaka banami baglisin dedm ilk soylemek istemedi israr edince dediki sen zayiflarsan ben yaninda buyuk dururum zayiflamani istemiyorum (buarDa cok kiloli bayanda sevmez biliyorum)ikincisi filn izlioduk filmde iki kadin vardi biri cok zayif guzel vucutlu diero kilolu kiloli olan icin dediki bizim turk kizlarina benziuor ne alakasi var turk kizlarindanda manken olan var dedm genel olarak boyleler ama dedi cok zoruma gitti
Sonunda ye ye ısrarlarının sebebi belli oldu

Sonunda ye ye ısrarlarının sebebi belli oldu
Ay evet cok takintili bir insan kendini ben minyon tipliyim zayif olunca dahada kuculurmusum sende zayifla ozaman dedm olmuyor yiyesim geliyor dedi ya mesela menemen yaptiriyo ben ekmeksiz yiyorum ekmeksiz yenirmi bu diye bir israr ediyo ama anlatamam bagiriyorum artk biryerden sonra

Gerçekten tebrik edilecek davranışlar nasıl nefsine hakim olacaksın bilmem :super:hiçbir yemek güzel görünmek kadar lezzetli değil tabi

sem35 sem35 demek hedef geldi çattı vay beee yakışır arkadaşıma :halay::rapci:
matematik61 matematik61 maşallah ya iradene ben olsam :olamaz: :KK70:
B bilinmeyenkullanici sporu değiştirmek iyi gelebilir canım.
Ak kelebek Ak kelebek :KK36:
Irademi öpüp başımın üstüne koycam D bunda buranin ve takımın cok etkisi var.kendi basima olsam aman bi seferlik yiyim dengelerim der yerdim muhtemelen.

Bu arada lafi açılmışken esime tesekkur ederim hic sabote etmedi beni.normalde cok yiyen bi insan her aksam cekirdek meyve kesin vardir bazen kolasi yaninda. Bi seferde 3 5 halley fln yer.ama ben biseye yan gozle baksam arkadaslarina yazacaksin unutma dedi hep.1 ayi gectikten sonra senden beklemiyodum acikcasi dedi ve arada odunca olsa da bana bakip iltifatlar etti her hafta cuma kilomu sordu tebrik etti.gecenlerde de valla yanaklarin fln gitti pek bi güzel oldun sen diyo :D

Ha ama ne zamanki alisveris yapmam gerek kiyafetler olmuyo dedim o zaman yuzu biraz degisti sanki :D :D

Bence boyunuzu bilmiyorum ama çokta şişman olduğunuzu sanmıyorum eşinizde sanirim o sebeble alinacaginizi dusunmemistir

Irademi öpüp başımın üstüne koycam D bunda buranin ve takımın cok etkisi var.kendi basima olsam aman bi seferlik yiyim dengelerim der yerdim muhtemelen.

Bu arada lafi açılmışken esime tesekkur ederim hic sabote etmedi beni.normalde cok yiyen bi insan her aksam cekirdek meyve kesin vardir bazen kolasi yaninda. Bi seferde 3 5 halley fln yer.ama ben biseye yan gozle baksam arkadaslarina yazacaksin unutma dedi hep.1 ayi gectikten sonra senden beklemiyodum acikcasi dedi ve arada odunca olsa da bana bakip iltifatlar etti her hafta cuma kilomu sordu tebrik etti.gecenlerde de valla yanaklarin fln gitti pek bi güzel oldun sen diyo :KK70:

Ha ama ne zamanki alisveris yapmam gerek kiyafetler olmuyo dedim o zaman yuzu biraz degisti sanki :KK70: :KK70:
Yazinin sonunda koptum oğlum niye gülüyorsun diyor:KK53::KK70:

Esra_4378 Esra_4378 canım başladın mı kilo verme maratonuna
Zaten diyet hep kafamda bir yerde ama tam motive ölüp istikrarlı davranamıyorum ama hergu n yeniden başlıyorum bugün evet yine dikkat ettim biraz önce kahvaltılık yediler ağzıma sürmedim tereyağlı ekmekler ballar havada uçuştu yoğurt mayaladım biraz yiyip ondan yatıcam bol bol da şu içerim geceye süt lazim

Bu arada lafi açılmışken esime tesekkur ederim hic sabote etmedi beni.normalde cok yiyen bi insan her aksam cekirdek meyve kesin vardir bazen kolasi yaninda. Bi seferde 3 5 halley fln yer.ama ben biseye yan gozle baksam arkadaslarina yazacaksin unutma dedi hep.1 ayi gectikten sonra senden beklemiyodum acikcasi dedi ve arada odunca olsa da bana bakip iltifatlar etti her hafta cuma kilomu sordu tebrik etti.gecenlerde de valla yanaklarin fln gitti pek bi güzel oldun sen diyo :KK70:

Ha ama ne zamanki alisveris yapmam gerek kiyafetler olmuyo dedim o zaman yuzu biraz degisti sanki :KK70: :KK70:
Ne guzel ya:) benimde kiyafete ihtiyacim varnindirim kovaliyorum :)

Back