Sensin ŞİŞKO

3.5 lt su
75 dakika yürüyüş artı koşu
40 dakika eliptik
Yarın cuma başka spor yok

Sabah uyanınca meta düzeni bozmak için chia 1 bardak süt ve kivi karışımı yedim iğrençti 08.45

Kahvaltı 10.30
3 minik yulaflı muzlu pankek
1 yk lor
Yarım salatalık
1 cherry domates
1 biber
4 bardak çay

Öğle 13.00
Nescafe sade
1 kare bitter
Kuru kayısı içine yarım ceviz
Kuru incirin 7de birini filan yedim bi de

Ara 15.20
1 kase yağsız patlamış mısır
1 mandalina

Akşam 16.25
3 yk barbunya yemeği yağsız
2 yk yoğurt

Alınan 840 kcal
Yakılan 350 kcal
Afiyet olsun canım

Menu vereyim kizlar.eve planladigimdan cok gec gordum.mevlid evinde idarelik yedim uygun bisey.

Sabah 12.00
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Oglen diyelim 16.00
2 yk et kavurma

Ara 16.45
1 elma

Aksam 18.00
1 bardak sut
10 cig badem

Su 2 yapcam inşallah

Menu vereyim kizlar.eve planladigimdan cok gec gordum.mevlid evinde idarelik yedim uygun bisey.

Sabah 12.00
Peynirli biber
5 zeytin
Salatalik

Oglen diyelim 16.00
2 yk et kavurma

Ara 16.45
1 elma

Aksam 18.00
1 bardak sut
10 cig badem

Su 2 yapcam inşallah
Bir perşembe menüsü :KK66:

Can
3.5 lt su
40 dakika eliptik

Sabah uyanınca meta düzeni bozmak için chia 1 bardak süt ve kivi karışımı yedim iğrençti 08.45

Kahvaltı 10.30
1 yk lor
Yarım salatalık
1 cherry domates
1 biber
4 bardak çay

Öğle 13.00
Nescafe sade
1 kare bitter

Ara 15.20
1 mandalina

Akşam 16.25
2 yk yoğurt

Alınan 840 kcal
Yakılan 350 kcal
Canim bisey sorucam yakilan kalori 350 demissin ama 75 dk yuruste bide arti kosu demissin 350 kaloriden fazlasjni yakmissindir orda bildigime gore bir saatlik tempolu yuruyus yaklasik 400 kalori benmi yanlis biliyorum acaba ayriyeten eliptik bisiklette baya kalori yaktiriyor 40 dk da az deil baya yapmissin

Sabah 12.00
Peynirli biber
5 zeytin
Salatalik

Oglen diyelim 16.00
2 yk et kavurma

Ara 16.45
1 elma

Aksam 18.00
1 bardak sut
10 cig badem

Su 2 yapcam inşallah
Cok guzel :) afiyet olsn

Hayirli aksamlar kizlar bugun oglene dogru bir anda karnim oyle sistimi inanin 8 aylik gbi oldm halende oyleym regl olmadm onun yyzunden inanilmaz odem topladm ayaklarm bile sis. sem35 sem35 dedigim cayi yaptim canm tesekkur ederm yarim birdaha yapmayi dusunuyorum yarin tartida uzulecegimide biliyorm bugun bi karar aldm ayin 19una kadar 4 kilo vermem gerek misafirlerm gelicek zayiflamis gorsunler istyrm pazartesiden itibaren yeme duzenimi degisiyorum mesela kahvaltida ekmegi tamamen kesicem iki yumurta yesilcay tuketicem yada yulafli yogurt ara olarak sadece light ayran icicem aksam yemegindeyse sadece bir kase corba tuzsuz ve icinde sehriye vs olmayan ciddi anlamda yuklenmem gerek kendime.
Bugunku menum
Sabah 11 iki dilm tb ekmegi uzerine labne iki zeytin cay
Ara bir mandalina 3 kare bitter
Aksam bir tabak tavukli mantar sote salata
Su 2 litre anca olmustur zaten sisim ictikce dahada sisiyorum sanki.yarim saat yuruyus yaptim

Selam kızlar karar verdim yeme düzenini değiştiriyorum zeytinde ekmek olayını fazla kaçırınca proteinsiz yine durakladım sinirlerim tepemde şimdi ben akşamları hafif geçiremiyorum biliyorsunuz benim eşim etçil hemde en alasindan ben genelde kendime salata cacik kuru baklagil salatası yapmaya yada çoğunlukla sebze yemeg i yapmaya karar verdim artık biraz hızlansın istiyorum bu kilo verme işi beni durdurun nolur:duduk:

Menümü vereyim bugünkü

Sabah 10 dal maydonoz yarim limon bir bardak su ile maydonoz limon kuru saat 10

Yarım saat sonra
Bir yumurta pişmiş
7 8 zeytin
Bir dilim peynir
Iki dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara yok evde değildim bu işe çözüm bulmam şart farkındayım çarşıdan geç geldim yiyemedim bisey

Akşam 6
Bir tabak kereviz yemeg i
3 sarma
Iki kaşık yoğurt

Su 2 litre yuruyus 1 saat
Yarından itibaren leslie günlerine dönüş var insallah

3.5 lt su
40 dakika eliptik

Kahvaltı 10.30
1 yk lor
Yarım salatalık
1 cherry domates
1 biber
4 bardak çay

Öğle 13.00
Nescafe sade
1 kare bitter

Ara 15.20
1 mandalina

Akşam 16.25
2 yk yoğurt

Alınan 840 kcal
Yakılan 350 kcal
Güzel olmus canim
Menüm
Uyanınca 2 kayısı bol su
10 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 kk peynir, yeşil çay
13 1 bardak ayran
15: 5 çiğ fındık
17:30 1 tabak fırında kabak, salata
Çayla 1 incir
Su çok
Oooo ogle ogunu yok persembe menusu yarin gelsin ponponlarrrr :)
Hayirli aksamlar kizlar bugun oglene dogru bir anda karnim oyle sistimi inanin 8 aylik gbi oldm halende oyleym regl olmadm onun yyzunden inanilmaz odem topladm ayaklarm bile sis. sem35 sem35 dedigim cayi yaptim canm tesekkur ederm yarim birdaha yapmayi dusunuyorum yarin tartida uzulecegimide biliyorm bugun bi karar aldm ayin 19una kadar 4 kilo vermem gerek misafirlerm gelicek zayiflamis gorsunler istyrm pazartesiden itibaren yeme duzenimi degisiyorum mesela kahvaltida ekmegi tamamen kesicem iki yumurta yesilcay tuketicem yada yulafli yogurt ara olarak sadece light ayran icicem aksam yemegindeyse sadece bir kase corba tuzsuz ve icinde sehriye vs olmayan ciddi anlamda yuklenmem gerek kendime.
Bugunku menum
Su 2 litre anca olmustur zaten sisim ictikce dahada sisiyorum sanki.yarim saat yuruyus yaptim
Bak guzelim sen regl olmadan ne haldesin bilemezsin o yüzden yeme duzenini degistirme bence.testini fln yap doktora git daha da gecikirsen.
Selam kızlar karar verdim yeme düzenini değiştiriyorum zeytinde ekmek olayını fazla kaçırınca proteinsiz yine durakladım sinirlerim tepemde şimdi ben akşamları hafif geçiremiyorum biliyorsunuz benim eşim etçil hemde en alasindan ben genelde kendime salata cacik kuru baklagil salatası yapmaya yada çoğunlukla sebze yemeg i yapmaya karar verdim artık biraz hızlansın istiyorum bu kilo verme işi beni durdurun nolur:duduk:

Menümü vereyim bugünkü

Yarım saat sonra
Bir yumurta pişmiş
7 8 zeytin
Bir dilim peynir
Iki dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara yok evde değildim bu işe çözüm bulmam şart farkındayım çarşıdan geç geldim yiyemedim bisey

Akşam 6
3 sarma
Iki kaşık yoğurt

Canim.cantanda kuruyemis ya da büyük bi cantaysa bi kucuk sut bulundurmayi ihmal rtme lutfen.aralarda kurtarici olur.menu guzel.yarin cuma sarma bu aksam olmasaydi iyiydi

Ben trabzona geldim trabzon simidi surmene pidesi buradaki super yapan yerden bi adana yemeden doncem.ustelik bugun mevlidde kendi dagittigim misir yarmali karalahana sarmasindan bile yemedim resmen icim gitti.unuttum keske bi tabak alip eve geleydim yarin yerdim.kahvaltiya gitcez bilac gun kuymak olacak kesin.onlari da yemicem:cry:

Ben trabzona geldim trabzon simidi surmene pidesi buradaki super yapan yerden bi adana yemeden doncem.ustelik bugun mevlidde kendi dagittigim misir yarmali karalahana sarmasindan bile yemedim resmen icim gitti.unuttum keske bi tabak alip eve geleydim yarin yerdim.kahvaltiya gitcez bilac gun kuymak olacak kesin.onlari da yemicem:cry:
Ayy canımm sabır istediğin kilona düşünce azar azar hepsinden yersin az kaldı bu hafta sana biraz zorlayıcı olacak ama sen iradeli hatunsun ;)

Bugunku menum
Yediklerini iyice azaltıp vücudunu yokluğa sokma sakın dengeli beslenmek şart sabah yokluğa sokarsan vucut tutar veremezsin canım ayriyetten suyu az içmekte ödem yapıyor ona göre herşey dengeli olmalı

Menümü vereyim bugünkü

Yarım saat sonra
Bir yumurta pişmiş
7 8 zeytin
Bir dilim peynir
Iki dilim ekmek
Şekersiz çay

Akşam 6
3 sarma
Iki kaşık yoğurt

Canım matematik61 matematik61 dediği gibi başta da dedik aralar için çantada birşeyler bulundurmak en güzeli, geçenlerde eşim ve kızımla dışarıdayken kahve dünyasına gittik onlar çikolata yedi ben sade kahve içtim yanindada çantamdan incir yedim öyle hem öğün anlamamış olursun

Sabah 12.00
Peynirli biber
5 zeytin
Salatalik

Oglen diyelim 16.00
2 yk et kavurma

Ara 16.45
1 elma

Aksam 18.00
1 bardak sut
10 cig badem

Su 2 yapcam inşallah
Afiyet olsun akşam çok boş olmuş
Can

Canim bisey sorucam yakilan kalori 350 demissin ama 75 dk yuruste bide arti kosu demissin 350 kaloriden fazlasjni yakmissindir orda bildigime gore bir saatlik tempolu yuruyus yaklasik 400 kalori benmi yanlis biliyorum acaba ayriyeten eliptik bisiklette baya kalori yaktiriyor 40 dk da az deil baya yapmissin
Yürüyüş bandında yaparsam 7 ile yürüyünce 75 dakikada 800 kcal yaktığımı gösteriyor ama pek inandırıcı değil bence telefonumdaki program böyle gösteriyor :( :(
Bugunku menum
Menü gayet iyi ama üzüldüm hala geçmemesine ya hay Allah

Menümü vereyim bugünkü

Yarım saat sonra
Bir yumurta pişmiş
7 8 zeytin
Bir dilim peynir
Iki dilim ekmek
Şekersiz çay

Akşam 6
3 sarma
Iki kaşık yoğurt

Yapman gereken çok basit minik bir poşetw kuruyemiş veya kuru meyve koymak marketten 1 minik kutu süt almak vs vs

Afiyet olsun akşam çok boş olmuş

Yürüyüş bandında yaparsam 7 ile yürüyünce 75 dakikada 800 kcal yaktığımı gösteriyor ama pek inandırıcı değil bence telefonumdaki program böyle gösteriyor :KK43: :KK43:

Menü gayet iyi ama üzüldüm hala geçmemesine ya hay Allah

Yapman gereken çok basit minik bir poşetw kuruyemiş veya kuru meyve koymak marketten 1 minik kutu süt almak vs vs
Canim annem.severim diye karalahana yapmis ama sisirir diyevyemedim.yarina yerim inşallah. Bi de.kuru fasulye vardi o tamamen iptal.tavuklu sehriye corbaso vardi tavuk sevmem sehriye zaten karbon.velhasil evde persembe yenilecek bisey yoktu :)

Canim annem.severim diye karalahana yapmis ama sisirir diyevyemedim.yarina yerim inşallah. Bi de.kuru fasulye vardi o tamamen iptal.tavuklu sehriye corbaso vardi tavuk sevmem sehriye zaten karbon.velhasil evde persembe yenilecek bisey yoktu :)
Yaaa kurufasulye yemedim dedin ben kendimi. Kötü hissettim barbunya yedim bir şey olur mu ki :(

Back