- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kız sen nerelerdesin bakım hiç yazmıyorsungülbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşAk kelebek
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen nerelerdesin bakım hiç yazmıyorsungülbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşAk kelebek
valla nerelerdeyim ki acaba gülbem ben de bilemiyorumKız sen nerelerdesin bakım hiç yazmıyorsun![]()
Valla takım kalabalık senin Doğumdan altı ay sonra oralarda ol bak karışmamvalla nerelerdeyim ki acaba gülbem ben de bilemiyorum
hiçbirşeye vakit bulamıyorum bu ara
sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?
gel gel :)Valla takım kalabalık senin Doğumdan altı ay sonra oralarda ol bak karışmam
Hayırdır takım dışında işlerde mi yoğun kuzum
Hamilelik valla hızlı hızlı geçiyor anlamıyorum yarım dünya oldum karnım önden gidiyorum bakalım az kaldı son 13 hafta
Hoşgeldin balım yarın parti var sende hazırlanhellöööööööö
yarın cuma.. hazır mıyızzz![]()
hedef kilona mı düşüyorsun kızHoşgeldin balım yarın parti var sende hazırlan![]()
Öyle gözüküyorhedef kilona mı düşüyorsun kız![]()
Biz burdayız balım sen nerdesinŞişkolar nerdesiniz bana neden bildirim gelmiyo![]()
Bende buralardayim ya bakıyom bakiyim bildirim yok sonra giriyorum kaç sayfa olmuş deliricemBiz burdayız balım sen nerdesinbana buranın bildirimleri hiç gelmiyo :))
kuzu kişisel tavsiyem: sporunu değiştirmelisin.. zaten minnak kilolardasınTartı yüzüme gülmüyor![]()
![]()
Haklısın artık ağırlığı kardiyoya vericem yarından itibaren salona gidip koşu bandı yapıcam evde de eliptik var salonu da boşladım ama haklısın bunu dikkate alıcamkuzu kişisel tavsiyem: sporunu değiştirmelisin.. zaten minnak kilolardasın
cardiyo tarzı bol kalori yaktırıcı spor yapmalısın
ağırlık vs değil.. onları korumada zaten yaparsın..