Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla eşim almış marketten.. ama şu kahve dünyası tarzı yerlerde de satılıyoNerden aldıııınnnnnnn ben de alıcammmmm
Kötü etkileme beeeeKız yarın 1 dilim ye kahvaltıda![]()
Hemen aliciiiimmmm canım çekti kız güzel de olur onlarValla eşim almış marketten.. ama şu kahve dünyası tarzı yerlerde de satılıyo![]()
Kız ne var bi dilim ekmek üstüne menemen :))Kötü etkileme beeee
Ayy çok güzel valla.. çikolata isteğine iyi geliyoHemen aliciiiimmmm canım çekti kız güzel de olur onlar
Yimeeeeemmm mezun olana kadar yimem bu hafta kötü gecti zaten.Kız yarın 1 dilim ye kahvaltıda![]()
Kız bu nee??Menu vereyim kizlar aslinda bu bir menü degildir.Kotu gecen haftanin acisini cektigim bir gün bugun
Sabah 13.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
Aksam 18.30
1 bardak tarcinli süt
1 kucuk elma
Su 2 lt
Ayy ne guzel hissediyosundur simdi bende bugun netten bisey almistm o geldi 44 beden alirken 40 beden siparis etmek bile mutlu etti beni ♡Kızlarrrrrr Selammmmmmmmm bomba gibiyimmmmm özgüvenim tavannn kendimi Adriana Lima gibi hissediyorummmm alışverişten geldimmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
Yarin geliyor eksiiiiii:)Menü verim kızçeler...
Uyanınca incir ceviz
Kahvaltı 11.30da :)))
2 peynirli yumurta
2 çeri domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Bikaç bitter kahveli draje
Ara
Yarım muz
Akşam 19da şimdi yiyorum..
Detoks çorbası
Aslında detoks yapmıyorum ama çorbasını yapim dedim..
Ekmek normal ekmek beyaz un üstüne yağlı sos zararlı şarküteri ürünleri vs vsKız ne var bi dilim ekmek üstüne menemen :))
Alacağım kahve dünyasına bakayım ben deAyy çok güzel valla.. çikolata isteğine iyi geliyo![]()
Kız bu ne bu naısl bir menüüMenu vereyim kizlar aslinda bu bir menü degildir.Kotu gecen haftanin acisini cektigim bir gün bugun
Sabah 13.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
Aksam 18.30
1 bardak tarcinli süt
1 kucuk elma
Su 2 lt
Harikasın valla bunlar muhteşem duygular gerçekten ben de geçen sene kabanımı 44 beden almıştım şimdi 34e bile girmek çok mutlu etti Allahım bu günleri kilosundan muzdarip herkese göstersinAyy ne guzel hissediyosundur simdi bende bugun netten bisey almistm o geldi 44 beden alirken 40 beden siparis etmek bile mutlu etti beni ♡
Ayy aldigindan fazla yaktigin ne guzel bi azim bu ya canim merak ettim nasil basladin bu diyet isine ne dondurdu seni bi anda yolundan hikayen benide iyice gazlar belki:)8.45 de spordan önce 1 minik mandalina
11.30 kahvaltı
3 yk menemen yağsız ve tuzsuz
1.5 kibrit kutusu peynir
Menemen üstüne 2 yk lor
1 közlenmiş biber
Yarım salatalık
3 bardak çay
13.30 öğle
1 kare fındıklı bitter
1 kuru kayısı
5 fındık
Sade nescafe
17.20 ara
1 avuçtan fazla leblebi
Türk kahvesi
18.20 akşam
2 yk menemen yine üstünde 1 yk lorla
2 yk yoğurtlu kereviz
Yarım dilimden az tbe
Alınan 644 kcal
Yakılan 750 kcal
Ah su esler.benimkide dun gece citir tavuk soylicekti Allahtan kapanmisti saat gec olmustu:)Esim pizza soyledi![]()
Cnm bu hafta menülerin çok iyiydi.. inş iyi bi eksi gelir.. gerçi pek spor yapmadin amaBende menu vereyim
Sabah 10 sirkeli su
Kahvalti 10 bucuk bir dilim tb ekmegi bir haslanmis yumurta bir salatalik iki biber bi yemek kasigi kadar labne bir catal beyaz peynir yesil cay
Ara yarim muz .
Aksam 18 bir tabak yogurtlu kereviz yemegi bol salata
Su 2 litre
Ama tartidaki artim halen inmedi yarinada umutlu deilim regli donemindeym ama olamadm umarim odemdir
Canim aslinda spor yaptim ama sporumjn bi adi yoktu eheheheh:))) yani soyle diyim muzik actim dans ettm leslie hareketleriyle oglumu kucagima agirlik niyetine aldm squat yaptm yemek yaparken bile bacaklarimi indirip kaldiriyorum saga sola yatiyorum bi gorsen deli gbiyim esim dio cocugun psikolojisini bozucan manyak manyak hareketler yapiyonCnm bu hafta menülerin çok iyiydi.. inş iyi bi eksi gelir.. gerçi pek spor yapmadin ama![]()
Ağustosta nişanım olacaktı canım erkek arkadaşımın ailesi çok zayıf ve beni hiç beğenmiyor istemiyorlardı nişan kıyafeti baktım birkaç kez hiç yakışmadı kendimi çok çirkin buldum bunlar sebep oldu başlamama. Nişan olmadı ama bana zayıflamama sebep oldu çok şükürAyy aldigindan fazla yaktigin ne guzel bi azim bu ya canim merak ettim nasil basladin bu diyet isine ne dondurdu seni bi anda yolundan hikayen benide iyice gazlar belki:)
Mis gibi bir menü eminim ki ödemdir ve regl ile atarsın hepsiniBende menu vereyim
Sabah 10 sirkeli su
Kahvalti 10 bucuk bir dilim tb ekmegi bir haslanmis yumurta bir salatalik iki biber bi yemek kasigi kadar labne bir catal beyaz peynir yesil cay
Ara yarim muz .
Aksam 18 bir tabak yogurtlu kereviz yemegi bol salata
Su 2 litre
Ama tartidaki artim halen inmedi yarinada umutlu deilim regli donemindeym ama olamadm umarim odemdir
Kız bu nee??
Ay kizlar ben gecen cumartesi bi arti ciktim daha inemedim niye bilmiyorum yarin da tartı günü böyle bi şoka ihtiyacim vardi.Ekmek normal ekmek beyaz un üstüne yağlı sos zararlı şarküteri ürünleri vs vs
Alacağım kahve dünyasına bakayım ben de
Kız bu ne bu naısl bir menüü
Harikasın valla bunlar muhteşem duygular gerçekten ben de geçen sene kabanımı 44 beden almıştım şimdi 34e bile girmek çok mutlu etti Allahım bu günleri kilosundan muzdarip herkese göstersin