• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ama hep iyi şeyler :KK17:
Geçen cuma konuştuk.. o dedi ben bernaya çok güveniyorum bende dedim ama fazla eksim yok dedi.. o ne yapar ne eder eksi gelir dedi.. bende sorma saat 12 olmuş garibim aç bekliyo dedim.. ölee işte..

Ama hep iyi şeyler :KK17:
Geçen cuma konuştuk.. o dedi ben bernaya çok güveniyorum bende dedim ama fazla eksim yok dedi.. o ne yapar ne eder eksi gelir dedi.. bende sorma saat 12 olmuş garibim aç bekliyo dedim.. ölee işte..
Ayrıntılı rapor :D

Ben spor gidiyom leslie yapayim oldugu kadar.3 mil acacam ama gucum yok valla

Kuzum ya eski performansın yok okuldan mı acaba gerçi ideal kilo aralığındasın ama korumaya mı alsan :) sende öylesin kuzum ❤️❤️❤️
Düşünmüyor değilim canım..
Kesinlikle okuldan her gün hava karanlikkken kalkıyorum ve her gün yaklaşık 1.5 saatim yolda geçiyor yol yoruyor. Okuldaki birler evdeki bir... :işsiz: yetişemiyorum ama bırakmak da istemiyorum :KK14:

Kesinlikle okuldan her gün hava karanlikkken kalkıyorum ve her gün yaklaşık 1.5 saatim yolda geçiyor yol yoruyor. Okuldaki birler evdeki bir... :işsiz: yetişemiyorum ama bırakmak da istemiyorum :KK14:
Kim gelmiişşş :KK200::KK74:

Bence korumaya al beynine reset at birde düşünme ara tatilde uğrarsın sonra yine kocaman yaz tatili var oldu da bir kaç kilo aldın birlikte veririz kuzum bak bende şişyorum zaten önemli olan mutlu olmak gerisi boş

Bence korumaya al beynine reset at birde düşünme ara tatilde uğrarsın sonra yine kocaman yaz tatili var oldu da bir kaç kilo aldın birlikte veririz kuzum bak bende şişyorum zaten önemli olan mutlu olmak gerisi boş
Ne şekersin sen yaa :KK19:

28 aralık spor yarışması :halay:

1.bilinmeyen: 115 dakika yürüyüş 230 puan
45 dakika koşu 220 puan
Toplam 450 puan

2.hippo: 1 mil leslie=30 p

3.matematik61: 40 dk leslie= 80 puan

Alya ekleyecrk kimse kalmafi heralde :)

Back