• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlar ilk defa böyle bişey başıma geldi.. mercimek bende çok fena gaz yaptı.. şişirdi beni.. önceden normal normal yediğim her şey sanki fazla yedim mi rahatsız ediyor.. demekki vücudum aza alıştı fazlası rahatsız ediyo ;) üzülsem mi sevinsem mi?? Mesela her sene bi sürü aşure yerim bu sene aşure beni hastanelik etti :KK70:

Kızlar ilk defa böyle bişey başıma geldi.. mercimek bende çok fena gaz yaptı.. şişirdi beni.. önceden normal normal yediğim her şey sanki fazla yedim mi rahatsız ediyor.. demekki vücudum aza alıştı fazlası rahatsız ediyo :KK66: üzülsem mi sevinsem mi?? Mesela her sene bi sürü aşure yerim bu sene aşure beni hastanelik etti :KK70:
Bence sevin xanim.Mesela ven su an hala 24 eylül zamanindaki gibi biborta boy pizza gömme potansiyeline sahip görüyorum kendimi :D

27 aralık spor yarışması :halay:

1.bilinmeyen:
100 dakika yürüyüş 200 puan
10 dakika koşu 40 puan
5 dakika kürek çekme 20 puan
12 dakika eliptik 48 puan
8 dakika bisiklet 24 puan
304 bölgesel 61 puan
Toplam 392 puan

2.matematik61
30 dk.leslie=60 p
30 dk hiit cardio=150 p
Toplam=210 puan

Ay kizlar geceden uykusudum oglum da 6 bucukta kalkip geri uyumamisti saat 11 gibi onu uyutup ben de uyumusum yeni kahvalti yaptim sayilir o da tezgahta ayakustu.

Ay kizlar geceden uykusudum oglum da 6 bucukta kalkip geri uyumamisti saat 11 gibi onu uyutup ben de uyumusum yeni kahvalti yaptim sayilir o da tezgahta ayakustu.
Hepimiz bebişliyiz maşallah .. anlarız halden ;)

Şükür kahvemi de içtim.. bikaç bitter kahveli draje eşliğinde :KK66:
Ben de bademle sutumu ictim simdi oglumum yemegini yapcam.benim tarti pek bos degil bugn detoksumsu gececek.aksam da sut meyve seklinde.kocaya da bi menemen yaparim tamam :D

Ben de bademle sutumu ictim simdi oglumum yemegini yapcam.benim tarti pek bos degil bugn detoksumsu gececek.aksam da sut meyve seklinde.kocaya da bi menemen yaparim tamam :KK70:
Bende sabitim.. detoksumsu candır ♡♡♡

Kızlarrrrrr Selammmmmmmmm bomba gibiyimmmmm özgüvenim tavannn kendimi Adriana Lima gibi hissediyorummmm alışverişten geldimmmmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayyy hadi gule gule giyin cicileriiii
Darisi basimaaa darisi basimaaaa :D

Ayyy hadi gule gule giyin cicileriiii
Darisi basimaaa darisi basimaaaa :KK70:
Bi gömlek aldım kız bitirme sunumum var ya öbür hafta atıcam size resim :D kaban denedim denedim gönlüme göre bulamadım ayıptır söylemesi 34 beden kabanlar bile oldu :D :D
Darısı hepinizin başına inşallahhhh Allahım nasıl mutluluklar bunlar böyle yarabimmm

Bi gömlek aldım kız bitirme sunumum var ya öbür hafta atıcam size resim :KK70: kaban denedim denedim gönlüme göre bulamadım ayıptır söylemesi 34 beden kabanlar bile oldu :KK70: :KK70:
Darısı hepinizin başına inşallahhhh Allahım nasıl mutluluklar bunlar böyle yarabimmm
34 beden :confused::confused:

Bi gömlek aldım kız bitirme sunumum var ya öbür hafta atıcam size resim :KK70: kaban denedim denedim gönlüme göre bulamadım ayıptır söylemesi 34 beden kabanlar bile oldu :KK70: :KK70:
:KK76::KK76::KK76::nazar: sen 51 kiloda görünmez olacaksın ozaman :KK70::KK70:

Back