- Emoji Skoru
- 66.718
- Puanlar
- 518
Bence sevin xanim.Mesela ven su an hala 24 eylül zamanindaki gibi biborta boy pizza gömme potansiyeline sahip görüyorum kendimiKızlar ilk defa böyle bişey başıma geldi.. mercimek bende çok fena gaz yaptı.. şişirdi beni.. önceden normal normal yediğim her şey sanki fazla yedim mi rahatsız ediyor.. demekki vücudum aza alıştı fazlası rahatsız ediyoüzülsem mi sevinsem mi?? Mesela her sene bi sürü aşure yerim bu sene aşure beni hastanelik etti
Hadi bakalım inşallah :))Kızlar şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum inş başarılı olurum :))
Hepimiz bebişliyiz maşallah .. anlarız haldenAy kizlar geceden uykusudum oglum da 6 bucukta kalkip geri uyumamisti saat 11 gibi onu uyutup ben de uyumusum yeni kahvalti yaptim sayilir o da tezgahta ayakustu.
Ben de bademle sutumu ictim simdi oglumum yemegini yapcam.benim tarti pek bos degil bugn detoksumsu gececek.aksam da sut meyve seklinde.kocaya da bi menemen yaparim tamamŞükür kahvemi de içtim.. bikaç bitter kahveli draje eşliğinde
Bende sabitim.. detoksumsu candır ♡♡♡Ben de bademle sutumu ictim simdi oglumum yemegini yapcam.benim tarti pek bos degil bugn detoksumsu gececek.aksam da sut meyve seklinde.kocaya da bi menemen yaparim tamam
Ayyy hadi gule gule giyin cicileriiiiKızlarrrrrr Selammmmmmmmm bomba gibiyimmmmm özgüvenim tavannn kendimi Adriana Lima gibi hissediyorummmm alışverişten geldimmmmm
Bi gömlek aldım kız bitirme sunumum var ya öbür hafta atıcam size resimAyyy hadi gule gule giyin cicileriiii
Darisi basimaaa darisi basimaaaa
34 bedenBi gömlek aldım kız bitirme sunumum var ya öbür hafta atıcam size resimkaban denedim denedim gönlüme göre bulamadım ayıptır söylemesi 34 beden kabanlar bile oldu
Darısı hepinizin başına inşallahhhh Allahım nasıl mutluluklar bunlar böyle yarabimmm
Bi gömlek aldım kız bitirme sunumum var ya öbür hafta atıcam size resimkaban denedim denedim gönlüme göre bulamadım ayıptır söylemesi 34 beden kabanlar bile oldu
Darısı hepinizin başına inşallahhhh Allahım nasıl mutluluklar bunlar böyle yarabimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?