Kızz benim annem var ona rağmen ikiside paçamda ara ara gidiyo 1 hafta o zaman hepten ruhumu teslim edesim geliyo evde bütün işler yarım yamalakBenim esim gec gitti bugun sabah rahattim.yoksa benimki de aynı yatagina koyup gidiyom wc de yirtiyor kebdini ben cikana kadar hep bacaklarima sarilma durumunda kucaga almayınca da isiriyo.
Simdi yeni uyandi kucak keyfi yapiyoz.
sem35 sen 2 bebekle napiyon yaa
Benim isler simdiden eksik bi de esim durup durup cok yas farki iyi degil diyo agzina kürekle vurasim geliyoKızz benim annem var ona rağmen ikiside paçamda ara ara gidiyo 1 hafta o zaman hepten ruhumu teslim edesim geliyo evde bütün işler yarım yamalak
zayıf hatunu bulunca hoppa 2. Berna yine uğraşsınBenim isler simdiden eksik bi de esim durup durup cok yas farki iyi degil diyo agzina kürekle vurasim geliyo
Kız ben çift anacak mezunuyum :) psikoloji diğer dalım çocuklar arası maksimum olması gereken aralık 4 ideal olan ise 3Benim isler simdiden eksik bi de esim durup durup cok yas farki iyi degil diyo agzina kürekle vurasim geliyo
Benim psikolojim ne olacak gulbe hep cocuklar hep cocuklarKız ben çift anacak mezunuyum :) psikoloji diğer dalım çocuklar arası maksimum olması gereken aralık 4 ideal olan ise 3ona göre yap :)
Vayy gülbeme bak sen maşallah.. biri biyolojiydi dimi??Kız ben çift anacak mezunuyum :) psikoloji diğer dalım çocuklar arası maksimum olması gereken aralık 4 ideal olan ise 3ona göre yap :)
Ay anlıyırum ama vücut alışmış olacak diğer türlü insan alışıyor rahatlığa ya valla erken evlense idim arası uzun olurdu da ben erken evlenmedim 30 olmadan 2. De oldu şükür hayırlısıBenim psikolojim ne olacak gulbe hep cocuklar hep cocuklar
Evet canım :)Vayy gülbeme bak sen maşallah.. biri biyolojiydi dimi??
Ben de 27de evlendim o yuzden uzun tutamam :) biz 3 kardesiz en.buyuk ben 2.yle aramda 3.5 yas var onun 3.yle arasinda 7.5 benim 11 yas var.yasim elverseydi oyle yapardim :)Ay anlıyırum ama vücut alışmış olacak diğer türlü insan alışıyor rahatlığa ya valla erken evlense idim arası uzun olurdu da ben erken evlenmedim 30 olmadan 2. De oldu şükür hayırlısı
O zaman 1-1.5 yıl sonra yavaş yavaş düşünürsünBen de 27de evlendim o yuzden uzun tutamam :) biz 3 kardesiz en.buyuk ben 2.yle aramda 3.5 yas var onun 3.yle arasinda 7.5 benim 11 yas var.yasim elverseydi oyle yapardim :)
Öyle olursa iste 3 yas oluyor bakalim :)O zaman 1-1.5 yıl sonra yavaş yavaş düşünürsün
Yas olacakti :)Ya elverse en guzeli iste :)
Çok iyi canım afiyet olsunMenu bildireym hanimlar
Sabah 10 gbi bir bardak sirkeli su
Kahvalti 11 bir bucuk haslanmis yumurta bir salatalik bir portakal yesilcay
Ara yok acikmadim cunku pazara gitmstm.
Aksam 18 bir kase tavuk taslik bol salata yogurt
Su henuz bir bucuk litre
Aksam bi kac bardak sekersiz acik cay icerim
Bakalım nasıl eksi gelecekMenu bildireym hanimlar
Sabah 10 gbi bir bardak sirkeli su
Kahvalti 11 bir bucuk haslanmis yumurta bir salatalik bir portakal yesilcay
Ara yok acikmadim cunku pazara gitmstm.
Aksam 18 bir kase tavuk taslik bol salata yogurt
Su henuz bir bucuk litre
Aksam bi kac bardak sekersiz acik cay icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?